Şimdi Ara

KFC Kemiksiz Ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce KFC'den hiç yememiş biri olarak ilk kez bu hafta sonu denemeyi düşünüyorum... Tavuk ürünlerini çok sevmeme rağmen kemikli etlerden pek hoşlanmıyorum... Amacım KFC'deki tüm kemiksiz tavuk ürün çeşitlerinin içinde bulunduğu bi full paket yapmak... Ara sıra böyle manyaklıklarım tutarda... Daha önce bikaç kez Popeyes'ten yemek yemiştim sitesinde kemiksiz ürün çeşitlerini ayrı olarak gösteriyor ve seçenek daha çok... Ama KFC'nin sitesinde sadece Kemiksiz Menü diye bi menü var onunda içinde sadece 2 çeşit ürün olan bi menü... Bence koskoca KFC'de sadece 2 çeşit kemiksiz ürünün olması saçma gibi geldi... Ama hangi üründe kemik var hangisinde kemik yok tam olarak bilmediğim için kafam karıştı açıkçası bilen birileri varsa şu kemiksiz ürünlerin tam listesini yapabilir miyiz "kemiksiz combo" yapıcamda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseszeus -- 3 Haziran 2015; 23:49:22 >

• Hot Shots ve Crispy Strips kemiksiz sadece.
  • Ben fast food restoranlarında kemiksiz çıtır tavukları yemekten korkuyorum nedense. Sanki içlerine tavuk gagası, horoz ayağı falan atıyorlarmış gibi hissediyorum.
    Küçüklükten beri var bu fobim; sırf bu fobim yüzünden hep kemikli tavuk yerim KFC'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samwell Tarly -- 3 Haziran 2015; 23:56:08 >
  • Crispy strips ve hot shots biliyorum var mi arttiran?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece crispy strips ve hot shots mu var ya? Popeyes'te bile 5-6 çeşit kemiksiz ürün var bak sen şu KFC'nin yaptığına...
  • kemiksiz menü 10 numara büyük seçim alırsan gayet te doyarsın ve ete para vermiş olursun kemiğe değil :)
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar... Eğer KFC'de sadece 2 çeşit kemiksiz et varsa Popeyes'e dönebilirim beni kesmez 2 çeşitçik... Bu arada birşey daha sorayım saçma bi soru gib gelebilirim cahilliğime verin ama seçim günü bu restoranlar açık oluyolar mı? Oyumuzu kullandıktan sora yapalım diyoruz bu kemiksiz tavuk keyfini televizyon karşısında sonuçları takip ederken...
  • 11-11 kovası vardı ama içeriğini değiştirmişler herhalde. Geçen aldım eve geldim kemikli tavuklar vardı. (Futbol kovası diye de geçiyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samwell Tarly

Ben fast food restoranlarında kemiksiz çıtır tavukları yemekten korkuyorum nedense. Sanki içlerine tavuk gagası, horoz ayağı falan atıyorlarmış gibi hissediyorum.
    Küçüklükten beri var bu fobim; sırf bu fobim yüzünden hep kemikli tavuk yerim KFC'de.

Kemikli tavuklarda %100 doğal köy tavuğu ya 5-10 liraya veriyolar

• popeyes ye boşver kfc yi
  • McBites denemediysen çok şey kaçırıyorsun.(McDonalds)Buffalo sosuyla harika gidiyor.Atıştırmalık tarzı bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugazbiharika

quote:

Orijinalden alıntı: Samwell Tarly

Ben fast food restoranlarında kemiksiz çıtır tavukları yemekten korkuyorum nedense. Sanki içlerine tavuk gagası, horoz ayağı falan atıyorlarmış gibi hissediyorum.

Kemikli tavuklarda %100 doğal köy tavuğu ya 5-10 liraya veriyolar

En azından içine birşey karıştıramazlar, direk butu koparıp veriyorlar sosa batırıp.

Tabi sosu neyden yapıyorlar orası soru işareti.

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sanırım Popeyes alacağım ama KFC'de olabilir bakalım... Peki seçim günüyle ilgili sorum hakkında bi cevap alabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.