Şimdi Ara

Kha zıx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba kha zıx oynuyorum bu aralar skını cok hosuma gıdıyo suan hesabımda 2740 rp var sızce almalımıyım
    Indırıme gırme sansı varmı veya almak yerıne ındırımden champ ve skın mı alıyım

• alma skin almak canın isteyebilir ama sonradan alışıyorsun sanki skin yokmuş gibi hevesin geçiyor. indirimden champ al bence daha çok champın olur
  • Suan 52 tane champım var
  • bende yeni aldım çok hoş ama kha'zix in o yırtıcı havası biraz gidiyo yalnız w su çok hoş oluyo minik roketler atıyo kanatlarıda çok hoş oluyo evolve edince tamamen zevk meselesi ben pişman değilim öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscarecroww

bende yeni aldım çok hoş ama kha'zix in o yırtıcı havası biraz gidiyo yalnız w su çok hoş oluyo minik roketler atıyo kanatlarıda çok hoş oluyo evolve edince tamamen zevk meselesi ben pişman değilim öneririm
    975 olmalıydı pahalı
  • Haftaya indirime girer Riot ornek gecen hafta hecarim indirimdeyki ziggs bu hafta skinleri indirimde sirf bu yuzden hecarimin skini 1 hafta bekledim :D bu arada Kha nin skine deger o RP...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laminon -- 20 Nisan 2013; 19:18:51 >
  • Yorumlarınız ıcın tesekkur ederım suan cok kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

975 olmalıydı pahalı

Alıntıları Göster
    Kha'Zix'i ilk çıktığı gün bundle olarak almıştım. Pişman değilim. Favori şampiyonlarım arasında, skini de muazzam^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Haftaya indirime girer Riot ornek gecen hafta hecarim indirimdeyki ziggs bu hafta skinleri indirimde sirf bu yuzden hecarimin skini 1 hafta bekledim :D bu arada Kha nin skine deger o RP...

Yalnız 1350 rplık skınler ındırıme gırmıyo dıye bılıyorum ben ama
  • ya şöyle söyleyim bilim kurgu filmlerindeki assassin robotlar gibi az öncede dediğim gibi ben öneririm hoş oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atazeus

quote:

Haftaya indirime girer Riot ornek gecen hafta hecarim indirimdeyki ziggs bu hafta skinleri indirimde sirf bu yuzden hecarimin skini 1 hafta bekledim :D bu arada Kha nin skine deger o RP...

25 nisandan sonra girme ihtimali olacak. sanırım.
  • quote:

quote:

Ben 1820 girmiyecek diye biliyorum ama tam bi bilgim yok ama bi hafta bekle istersen sanki 1 hafta boyunca full kha mi oynuyacaksin
  • quote:

quote:

yanlış biliyosun dostum
  • Tamam tesekkurler o zaman 25 nısanı beklıyım
  • Bu kostumler ındırıme gırecek dıyor ornek olarak suan 975 rp olupta 1350 ye. Cıkacak olan skınlerden bahsedıyor ornek arcade sona

1350 RP kategorisindeki kostümlerin modeli, dokuları, şampiyon resmi, görsel efektleri ve sesleri tamamen yeni olacak. Bazılarının karakter seslendirmeleri de değişebilir.
    975 RP’lik kostümlerden daha karmaşık olan, ama efsanevi kostümler kadar da detaylı olmayan kostümler bu fiyat kategorisine girer.
    Şu an 1820 RP’lik Efsanevi kategorisinde olan 3 kostüm bu fiyat seviyesine inecek
    Şu an 975 RP kategorisinde bulunan 18 kostüm 1350 RP kategorisine geçecek
    2013’de yayınlanacak kostümlerden %7 ila 15’inin 1350 RP’lik olacağını öngörüyoruz. Bu kostümler indirme girecek.
    Örnek: Karadiken Morgana, Arcade Sona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atazeus -- 20 Nisan 2013; 19:48:29 >
  • quote:

Bu kostumler ındırıme gırecek dıyor ornek olarak suan 975 rp olupta 1350 ye. Cıkacak olan skınlerden bahsedıyor ornek arcade sona

1350 RP kategorisindeki kostümlerin modeli, dokuları, şampiyon resmi, görsel efektleri ve sesleri tamamen yeni olacak. Bazılarının karakter seslendirmeleri de değişebilir.
    975 RP’lik kostümlerden daha karmaşık olan, ama efsanevi kostümler kadar da detaylı olmayan kostümler bu fiyat kategorisine girer.
    Şu an 1820 RP’lik Efsanevi kategorisinde olan 3 kostüm bu fiyat seviyesine inecek
    2013’de yayınlanacak kostümlerden %7 ila 15’inin 1350 RP’lik olacağını öngörüyoruz. Bu kostümler indirme girecek.
    Biraz beklemeni tavsiye ederim. Kısa zaman içerisinde indirimler aktif olacak. Kha'Zix'in skini de indirime girebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tufty TheSINGER

Biraz beklemeni tavsiye ederim. Kısa zaman içerisinde indirimler aktif olacak. Kha'Zix'in skini de indirime girebilir.

Alıntıları Göster
    Oyunda ki en iyi skin bence çok seviyorum harika bence al.
  • Pekı yarın alsam 2 hafta ıcınde aradakı farkı vermezler mı ben supporttan boyle cok rp aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufty TheSINGER

Alıntıları Göster
    Mecha Kha'Zix indirime girmez, yani girme olsasılığı çok düşük, hele haftaya indirime hiç girmez. bence kha'zixin budle skini olduğu için indirime sokmazlar. ama aşırı güzel bi sikn, bende var tavsiye ederim. bu arada skini alma hero al diyen olmuş ama benim tavsiyem sadece 6300 lük heroları rp indirimiyle al, 4800 veya 3150 için ip biriktir.

• quote:

Bu kostumler ındırıme gırecek dıyor ornek olarak suan 975 rp olupta 1350 ye. Cıkacak olan skınlerden bahsedıyor ornek arcade sona

hangileri articak hangileri azalıcak acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.