Şimdi Ara

Khalkedondan alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm cevaplar için teşekkürler Khalkedondan alacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 12 Temmuz 2009; 12:45:47 >

• khalkedonu araştırabilirsin,kırılacağında garanti kapsamı dışında kalacağı için spot almanı öneririm.
  • Kadıköy/yazıcıoğlunda giriş katta, hemen pasaja girip 3-4 basamaklı merdivenlerden çıkınca karşında kalan dükkandan aldım ben PSPyi. Spot tabi ama hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Adını hatırlarsam dükkanın yazarım buraya.
  • Khalkedon daha yakın Bakırköyde...Kadıköy uzak :/ Bir sorum daha var 2000 mi 3000 mi ? Khalkedon fiyatlara baktım 2000=350 TL 3000=400 TL ?? 50 TL sorun değil yeter ki iyisi olsun
  • Kadıköy / Yazıcıoğlu 'ndan al. Hiç bir sorun çıkmaz ve güvenli bir şekile kırdırabilirsin.
    Ama enayi gibi slim veya 3000'e para vermemeni öenirim.
    Al bi fat, versyonu da kırdır, ohh psp keyfi çıkar.
  • Kadıköye gidemem çok uzak kalıyo hacı..
    Enayi olmuyo slime veya 3000e para verenler
    Kürşat söyledim anlamıyosun fat satan yer yok yada ben bilmiyorum :P
  • Bence 2. el 2000 alın internet üzerinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. El kullanmıyorum. İnternet üzerinden hiç almıyorum.. En iyisi Khalkedonu arayıp sormak..Yardımlarınızı için teşekkür ederim..
  • Psp 3000 al.Ekranı daha iyi ve entegre mikrofonu var.Sanırım ama malum firmwarelarında bazı sorunlar varmış 3000'lerin.Bende bazı forumlarda okumuştum,belki düzeltmişlerdir.Bende Psp 2000 var halen 5.00 kullandığımdan tam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxCavalera -- 11 Temmuz 2009; 12:06:33 >
  • Peki psp ile oyun oynamak zevkli mi ?
  • acayip zevkli oluyo psp özellikle dışarıda oynamak
    yaz aylarında tatilde vs. yerlerde hiç sıkılmazsın
    ayrıca film izlemek ap ayrı bir zevk
    bende khalkedondan aldım 1sene oldu hala sapa sağlam
  • Kararsız kalıyorum alsam mı ? Almasam mı? diye peki kullanması kolay mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CapsLocking

Kararsız kalıyorum alsam mı ? Almasam mı? diye peki kullanması kolay mı ?

FPS türü oyunlarda zorlanabilirsin.Tek analog olduğu için zorluyor.Fakat ben bir süre sonra alıştım.Diğer tür oyunlarda sorun yaşamazsın
  • arkadaşlar kadıkoy yazıcıoğlu pasajı nerede tarif edebilir misiniz??ayrıca orada pandora işini ne kadara yapıyorlar...
  • Bende şahsım adına Serbülent abiyi öneririm. Zamanında psp mi ondan almıştım ve gayet ilgili ve sattığı ürünün arkasında durur. Şimdiden hayırlı olsun.

Konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.