Bildirim
Khan Academy
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Open DNS ile sorunsuz girebiliyorum
208.67.222.222
208.67.220.220 -
dns ayarlarını yaptım ama yinede giremedim. Windows temiz virüs vs yok. Firefoxda deniyorum olmadı bu sefer de ie de denedim yine olmadı. Bu arada internet sağlayıcısı smile bir farkı olur mu ? -
Şimdi tekrar denedim sorun yok, dns değiştirdikten sonra ağ kartını devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirip deneyin yada başlattan cmd.exe yazıp çalıştırın çıkan pencereye
ipconfig /flushdns yazıp enter a basıp deneyin. -
Dediginizide yaptım ama yine nafile. Win 7 home premium kullanıyorum. Herhangi başka bir siteyle böyle bir problem yaşamıyorum. google dnsinide denedim ama olmuyor. Neyse teşekkürler yapıcak fazla birşey yok heralde. -
Başka bilgisi olan ? -
Host dosyasına şu iki satırı ekleyin
74.125.43.121 khanacademy.org
74.125.43.121www.khanacademy.org
Host dosyası C:\Windows\System32\drivers\etc klasöründe bulunur. -
Teşekkürler ekledim ama sonuç yine aynı başka çözümü olan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisanus -- 7 Ocak 2011; 0:05:50 > -
Tüm cevap verenlere teşekkürler fakat konu hala çözüme kavuşmuş durumda değil. Önemli ve değerli bir site nasıl erişemiyorum şaşıyorum. -
Şimdi bende giremiyorum "www.khanacademy.org sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor." şuan sitede bir problem var sanırım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yukaridaki tutar hesabiniza borç/alacak kaydedilmiştir ne demek
- superonline dns adresleri
- wan bağlantısı kesildi ne demek
- köyde internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- goodbyedpi superonline
- gigafiber nedir
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
- cep magnet nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X