Şimdi Ara

KİA CAPİTAL 1.8 93 MODEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasipse bu aracı alacağım ama beni düşündüren bir kaç soru var öncelikle belirteyimki öğrenciyim sürekli sanayide para harcayamam. Bu araç lpg de ne kadar yakar (lpg 1.99) PARÇALARI PAHALIMIDIR(SAKARYADA OTURUYORUM) forumda okuduğuma göre mazda 626 ile parçaları birbirine uyuyormuş sanarım yani parça konusunda beni üzer mi ? yeri gelicek uzun yol yapıcam konfor bakımından nasıldır şahinden doğandan farkı yoksa şahin alayım en azından parçasını bulurum diye düşünüyorum sonuçta buda 93 model araba .

• Yardımmmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana tavsiyem git doğan slx al hocam parça bol usta bol.
    Doğan fena araba değil dalga geçildiğine bakma sen.

• whindysky W kullanıcısına yanıt
    97 senesinde babam almıştı. Kral arabaydı o zaman. Tempra ile kafa kafaya civarı bir paraya. Ancak rent a car olduğu çıkınca 1 ay sonra sattık.

Şimdiye gelirsek hiç böyle arabalar ile uğraşma bence.

• tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar doğan alsam yere yakın olanlar varya amatisötleri kestiriyorlar onlar güzel duruyor ama konforunu etkilermi acaba çok mu sarsılır araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: whindysky

tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar doğan alsam yere yakın olanlar varya amatisötleri kestiriyorlar onlar güzel duruyor ama konforunu etkilermi acaba çok mu sarsılır araba

Apaçilik mi yapacaksın?
  • lada samara öğrenci için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

quote:

Orijinalden alıntı: whindysky

tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar doğan alsam yere yakın olanlar varya amatisötleri kestiriyorlar onlar güzel duruyor ama konforunu etkilermi acaba çok mu sarsılır araba

Apaçilik mi yapacaksın?

aynen. samara düşünmüyorum pek göze hitap etmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.