Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak edenler için araçta yağmur ve far sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası ve otomatik katlanır aynalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 17 Kasım 2016; 15:35:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtiraz ediyorum bu kampanyaya
    Şaka bir yana Ağustosta 79500 e uygun aldım diye sevinmiştim.
    Gerçekten bu araç için süper fiyat.
    Araç alma arefesinde olanlar için söylüyorum, başka bir model inceliyor olsanız dahi bu aracı görmeden alım yapmayın. Hem de bu fiyata inanılmaz gerçekten...

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Yağmur sensörü yok hayır.

• 40 kusur kişiysek 70e alırız bu aracı bayileri aradan çıkaralım genel müdürlükle muhattap olalım :)

ben kesin karar verince gruba katılayım yalandan yer işgal etmiyeyim. 308 ve cerato arasındayım .5 aralıka kadar bekliycem.iyi bi kampanya olmazsa dizel araçlarda bende cerato alırım.
  • Satışa başladığı aydan itibaren AYLIK 252 adet ile 551 adet arası satışı var cerato nun...
    http://www.odd.org.tr/web_2837_1/neuralnetwork.aspx?type=73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 17 Kasım 2016; 15:51:25 >
  • Aksiyon filmi gibi konu oldu. Heyecanla sonunu bekliyoruz. Bir başarı hikaye olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Merak edenler için araçta yağmur ve far sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası ve otomatik katlanır aynalar var.

Yagmur sensörü olmadığını daha önce belirtmistik

• yapamazsınız edemezsiniz diyenlere aldırmayın, zamanında yine bu forumda arkadaşlar birleşip corolla aldılar istanbuldaki bir bayiden çok uygun fiyata, o fiyatı hiçbir bayi tek araç alana vermemişti. alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. 10 kişi bile alsa iyi bir indirim yaparlar.

• Beklemedeyiz arkadaşlar son durum ne? Fiyat kesinleştimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 17 Kasım 2016; 16:26:45 >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    merakla takip ediyorum konuyu. genel müdürlükte üst düzey yönetici bir tanıdığım var ?
    ciddi anlamda üst düzey diyebilirim. araç sayısı tam anlamıyla pket detayı,renk vb konular netleşirse belki bende katkı sağlayabilirim sizlere
  • Ortadaki ekranın büyüme şansı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabri0908

merakla takip ediyorum konuyu. genel müdürlükte üst düzey yönetici bir tanıdığım var ?
    ciddi anlamda üst düzey diyebilirim. araç sayısı tam anlamıyla pket detayı,renk vb konular netleşirse belki bende katkı sağlayabilirim sizlere

Şimdiden devreye sokun bence tanıdığınızı. Ozelden iletisim kurun konuyla ilgilenen arkadasla.
    500 TL bile daha inseler kâr kârdır

• quote:

Orijinalden alıntı: eliadato

Ortadaki ekranın büyüme şansı yok mu?

Sonradan var. Örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-cerato-1.6-crdi-f1-full-plusopsiyon-364254912/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirime zorlanabilir. Ama birilerini kızdırmadan görüşmek gerekir.

• eliadato E kullanıcısına yanıt
    Ben seneyi bekleyeceğim.
    2017 de daha dolu paketli gelecek diyor çelik motor. Yeni araçlarda ekran büyük ihtimalle büyük olacaktır. Satılan araçta bu olunca yedeği de serviste olacaktır haliyle...
    O sırada tam orijinal cihaz alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

quote:

Orijinalden alıntı: eliadato

Ortadaki ekranın büyüme şansı yok mu?

Sonradan var. Örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-cerato-1.6-crdi-f1-full-plusopsiyon-364254912/detay

Hocam sonradan takıldığında aracın garantisinde sıkıntı oluyor mu yoksa bağımsız mı?

• alacak olanlara hayırlı olsun.

önde konsol tasarımının yarattığı ferahlık, arkada koltukların eğimli yapısı, koltukların geniş ve yumuşak olması sayesinde çoğu d segmenti modelden bile rahatlık olarak önde cerato.

malzeme kalitesi de hiç öyle kötü değil, bir astradan falan önde bana kalırsa, sadece iç tasarımı biraz basit. Ortaya büyük ekran takılınca o da düzeliyor. Bir pazarlık da şimdiden onun için yapılsa iyi olur.

donanımlı dizel -otomatik- sedan arayanlar için gayet iyi bir tercih.

kia ciddi bir ekonomik kriz görüyor bana kalırsa, yoksa şu fiyatlara vermezlerdi.
  • eliadato E kullanıcısına yanıt
    Bayiye taktırırsanız sorun olmaz. Ama önceden bayi ile görüşmek gerekir. Kendileri getirip takarsa hiç sorun olmaz.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Kiada kriz yok aslında. Özellikle global rakamlarda sürekli artış var. Her ay artı yazıyorlar. Abd'de baya iyiler. Hibrit ve elektrikli optima ve soul baya iddialı. Otonom sürüş testleri soul üzerinde devam ediyor.

Tr'de şu an satması gereken rakamdan satıyor sadece. Piyasası oturana kadar da öyle gitmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Arkadaş bide ekonomide kriz var diyolar sözüm ona.. Şu konuya bakın ne krizi

Yahu şunu bir anlayamadınız sokakta bir milyon insan varsa,bunlardan 100 bini internet kullanıyorsa 100 binden 10 bin kişi donanım haber takip ediyorsa, aralarından bin kişi otomobil alacaksa ve 10 kişi kia alıyorsa kriz olmuyor mu? bu mu yani krizin olup olmaması ile ilgili tek argüman? kalan 999 bin insan ne yapar ne eder dimi? hepsi aynı konumda zaten.

Tek argüman tabiki bu değil ama lafa gelince para yok kriz var yandık bittik diye binlerce konu açılıyo bu forumda.. ee bu durumda da sizin örneğinizdeki durum geçerli olmuyor haliyle..

Ayrıca bide şöyle bakalım o halde, bu forumun sadece otomobil bölümünde 30 kişi aynı araba için sıraya giriyosa kimse kendini boşa kandırmasın o halde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.