Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hllnz

quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

neden kia diye sorobilirmiyim ?
    bence arabaya binince insan önce güven hissetmeli. bu yüzden ülke menşei önemli.

Fiyat/performans olabilir mi acaba sorunuzun cevabı. Ya da kendini ispatlamış motor ve şanzıman. Donanım zenginliği ve güvenlik de olabilir belki... Ya da yukarıda saydıklarımın hepsini toplayın sorunuzun cevabına yine de ulaşamazsanız kriter olarak sadece araç menşeine odaklanan kendinize bir daha dönüp bakmanızı tavsiye ederim.
    Saygılarımla...

hocam yanlıs anlamayın lütfen daha 20 yasındayım
    şahsen ben bi volvo ile dacia ya binince aradaki farkı hissedebiliyorum. volvoya binince insana güven geliyor sağlamlık bakımından ama daciada tam tersi , acaba kia dada sağlamlık konusunda boyle bir duruma düstünüzmü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Geçtiğimiz yıllarda da yapılmak istenmiş fakat hayata geçirilememişti. Umarım yapabilirsiniz

Grup olarak hareket etmek çok zordur..ama inşallah başaracagız..iyi temeniniz için ayrıca tşklr..

en kötü grup fiyatına alınmış olur sayı az olsa dahi.

bende geçen senelerde toyota life 1,33 grubunda idim ama 1,33 motor olması çok düşündürüyordu. almaktan vazgeçtim ama alanlar grup için çekilen fiyattan almış oldu.

75 lira önceki mesajlarımda da dediğim gibi çok iyi bir fiyat. kıskanmıyor değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Arkadaşlar mesai arkadaşım için bizi de listeye ekleyebilir misiniz? Paramız hazır, kendimiz de hazırız

Şehşr dışında mobil olduğumdan önceki sayfaları karıştrma şansum yok şu an. Pm ile hemen aktif oluruz.

Benimle irtibata geçermisiniz

Bende takipteyim, beni de ekler misiniz? Pm attım.
  • Konuşulan fiyat Elif hanımla konuştuğum kadarıyla 8 kişi için 75400 tl imiş. Fakat Distribritor çok sinirlenmiş bütün bayiler arandığı için gibi bir şey söyledi. Biz bu gidişle 8 değil 18 kişi olacağız. Araç çok hoşuma gitti aracımı satma arifesindeyim inşallah bu gruba yetişebilirim .

Renk konusunda ise Elif hanımın dediği bir kaç renk seçeneği isteyeceği 1.2.3 seçim olacağı ve ona göre dağıtım yapılacağı . Ayrıca anlaşma sağlandıktan sonra araç dağıtımı en yakın bayiden yapılacağını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

Konuşulan fiyat Elif hanımla konuştuğum kadarıyla 8 kişi için 75400 tl imiş. Fakat Distribritor çok sinirlenmiş bütün bayiler arandığı için gibi bir şey söyledi. Biz bu gidişle 8 değil 18 kişi olacağız. Araç çok hoşuma gitti aracımı satma arifesindeyim inşallah bu gruba yetişebilirim .

Renk konusunda ise Elif hanımın dediği bir kaç renk seçeneği isteyeceği 1.2.3 seçim olacağı ve ona göre dağıtım yapılacağı . Ayrıca anlaşma sağlandıktan sonra araç dağıtımı en yakın bayiden yapılacağını söyledi.

Bana Distribritorün çok sinirlendiği biraz ayak oyunu gibi geldi ne fark eder Distribritor için A bayisi satmış yada B bayisi satmış. Kendileri sinirlenmiş olabilirler Niye diğerlerini arayıp ortalığı kızıştırıyorsunuz diye. Kardeş en yakın bayi derken İzmir Mercanlara mı İstanbul Disbrütöre mi? Birde istediğimiz rengi alamayacakmıyız? Bende görüştüm şimdiye kadar 31 kişi yazıldı dedi. Disbrütörle görüşmemiz devam ediyor diyede ekledi daha sonuçlanmamış 75400 fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 17 Kasım 2016; 14:11:53 >

• A3 1.0 için yapsanız ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba...Grup adına görüşmeleri yürüten kişiyim...dün baya bir efor sarfedip bu işi olgunlaştırmaya çalıştım onun için buraya yazma fırsatım olmadı..eger olumlu sonuçlanırsa grup adına iyi iş çıkardıgımızı düşünüyorum..artık bayi ve fiyat araştırmasını çok geride bıraktık neredeyse tüm türkiye deki bayiler ve çelik motor bizden habeedar oldu..bugün ugraşımızın sonucu meyve toplama günümüz olsun hayırlısıyla....

O degilde bizim Cerato almamizi beklediniz herhalde.
    2 hafta önce baslataydiniz ya şu işi

Neyse hepinize hayirli olsun şimdiden

Arkadaşım kullanan biri olarak kısaca aracın + larını - lerini yazıp paylaşabilirmisin? Benim gibi arada kalan bir çok kişiye yardımın dokunmuş olur.

Bana göre tek eksisi, kol dayama biraz geride kalıyor ve yağmur sensörünün olmayışı.
    Bi de düşük devirde yavaş gitme şansı yok.
    D7de 2500 devirde 156 km/h yapıyor

Hocam yağmur far sensörü yok mu? Bir de 100 ile giderken kaç devir yapıyor d7 de

Far sensoru var.
    2000 devirde 120ye cok yakin.

Hocam o zaman 100 ile giderken 1.6 bin falan deviri vardır?

Tam net devir için bakar söylerim.

Sagolun hocam otomatik kapanan yan aynalar var mı?

Kısa bir özet geceyim;

Far sensörü
    Çift bölgeli klima
    Otomatik katlanır aynalar
    Ön koltuk ısıtma
    Sunroof
    Arka havalandırma
    Geri görüs kamerası
    Eco/sport sürüs modu
    Direksiyon arkası kulakcık
    Elektrikli bel desteği (sürücü)

var

Teşekkür ederim

• Elantra bence bu araçtan çok daha zarif ve konforlu bir araçtır motor olarak ta gayet sağlamdır.
  • Hey yavrum hey.

Dünyanın hangi ülkesinde 50 kişi topluca sıfır araba alıyor be

Zenginliğe bak
  • Bu indirim oranının birazını bayi birazını da distribitör karşılıyor anladığım kadarıyla.

Bu durumu distribitöre önce ileten bayinin satış müdürü akıllı davranmış.
    Bircok bayi distribitörle iletisim kurmadan 78bin fiyatını vermekle hata ettiler.

Ayrıca distribitörle arası cok iyi olan birkac bayi de distribitordeki bağlantısına sitem etmis olabilir "ama olmaz ki Mustafacığım, ne yani biz araba satmayalım mı" falan hesabı

• Alacaklara şimdiden hayırlı olsun

Kendim indirimi kapmış gibi sevmiyorum size : D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 bine bu araç iyiymiş ben de yeni 69 bin verip yeni jazz aldım oysaki bunu bilsem...

• Bende uzun süredir kia ceed sw concept plus manuel araştırıyordum. Keşke ceed içinde bileşebilsek
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Porsche Macan'ın fiyatı hakkında bilginiz var mı :)
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bende bu akıma katılmak istiyorum da araç yenilemeyi düşünüyoruz fakat takas yolunu kabul ediyorlar mı acaba düzenleyen arkadaşlar bir sorabilirmi eğer oluyorsa bende girmek isterim ankaradayım araç audi a6 2000 model 2,5 tdi otomatik :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Arkadaşlar mesai arkadaşım için bizi de listeye ekleyebilir misiniz? Paramız hazır, kendimiz de hazırız

Şehşr dışında mobil olduğumdan önceki sayfaları karıştrma şansum yok şu an. Pm ile hemen aktif oluruz.

Benimle irtibata geçermisiniz

PM attım kişi bilgilerini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun yıllar binecekler için on numara bir araç
    bu tür markalar malesef ülkemizde fazla bilinmiyor ve tutulmuyor ancak gerçek kullanıcıları bilir bu markaları
    bizimkiler ancak patlak şanzımanlı arac alıp gelip burda konu acmasını bilirler
    eğer çocuk beklemeseydik aracımı elden cıkartıp bende dahil olurdum

dizel otomaitik full bir araç için 75bin ülkedeki araç fiyatları göz önüne alındığında gayet iyi bir rakam
  • 2016 1.2 golfu satıp geçesim geldi, mantıklı olur mu?

• ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Trafik varsa, dur kalklı sürüş, 8 Km mesafe. Ortalama hız 22-25 km/ saat gibi, 7-8-9 arası oynuyor. 2400 Km de benimki.
    Ha, yol açıksa 5,1 lt/100 km'de gördüm...

• 10 kişi olursa 75 , 20 kişi olursa şu kadar 30 kişi olursa şu kadar diye bir fiyat verebiliyorlar mı bayiler , yoksa kişi sayısı önemsiz en son 75 e mi bırakıyorlar ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.