Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinize sağlık, takipteyim, niyetliyim. Numaramı WhatsApp grubuna dahil eder misiniz kim yönetici ise ✌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marti_atc -- 17 Kasım 2016; 12:30:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Elimde Honda Civic 2014 FB7 Makyajlı kasa var. Acaba bu araca geçmeye değer mi? (aracım 20000 km de)
    Honda da yok yok. Bir tek çift bölgeli klima ve otomatik kapanır ayna eksiği var. fazla olarak ise sensörlü silecek var. araç lpg li. açıkçası yakıt konusunda değişen pek birşey olmayacak. Konfor ve diğer konularda acaba fark yaşar mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

Arkadaşlar Elimde Honda Civic 2014 FB7 Makyajlı kasa var. Acaba bu araca geçmeye değer mi? (aracım 20000 km de)
    Honda da yok yok. Bir tek çift bölgeli klima ve otomatik kapanır ayna eksiği var. fazla olarak ise sensörlü silecek var. araç lpg li. açıkçası yakıt konusunda değişen pek birşey olmayacak. Konfor ve diğer konularda acaba fark yaşar mıyız?

Uzun yol yapan birisi iseniz geçiş çok daha mantıklı hal alır. Ş.içi belki çok fark etmez. Ama tork hakkaten güzel şey.

Elantra hakkında yazılan çok şey var ben de yazayım. Yazın bende Ceed varken ikisini de ard arda test ettim. Teste gitmeden önce elantra daha çok hoşuma gidiyordu. Fakat test ettikten sonra cerato dedim. Elantravi tasarımı daha iyi olsa da malzeme ucuz kaçmış. Cerato bir kia klasiği. Baya kaliteli elantraya göre. Motor şanzıman pek fark yok fakat elantrda otopark (And)'ın yorumuna aynen katıldım. Araç yarım debriyajda kalıyor bazı durumlarda tam kavramıyordu. Bu durum ceratoda yoktu. Servis beni tanıdığı için ceratoda köy yoluna girdik bayırda dur kalk falan yaptık. Bozuk yolda gayet iyi.

Crdi çok yakar safsatasına da inanmayın. Ceed manuel ile ş.içi 6.8 ş.dışı 4.7-5 aralığında yapıyordum. Sıfır 308 eHdi ile ş.içi 7 ş.dışı 5 gibi yakıyorum.uğraşsam da ceedden hep 0.2 lt gibi yukaruda kalıyor tüketim. Ha ist.dan alıp getirirken ş.içi kısmen sıkışık 50km içinde 4.5 gibi yakmıştım 308 ile. Fakat ceedi ilk aldıpım gün de izmir ş.içi hafif tempo 4.2 falan yakmıştım. Önceki rakamlar ise küçük şehir kısa mesafe max rakamlar. Özellikle hız artıkça yakıt farkı crdi lehine makas açılıyor. Ehdi'de ucu açık, crdi sanki belli bir değeri geçmiyır gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 17 Kasım 2016; 12:53:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm yorumunuzu okudum, aracın kullanıcısı olmadığım için hepsini doğru kabul ettim tek bir şey hariç. Bu araç için henüz ncap değerleri yayınlanmadı bu bilgi yanlış olmuş. Düzeltin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

İsmimi yazdırdım Elif hanımla konuşup. Aklıma takılan soru ekran resimdeki görülen gibi mi? Navigasyon yok mu ?

Navi yok ama o ekranda geri gorus kamera goruntusu var.

• Bu aracı yaz aylarında 80-81lere alanlar tanıyorum.

Biz gecen hafta yaklasık 78e(ÖTVsiz54)yakın aldık ki uygun aldık diye sevinirken, şimdi 74/75lere almak MUCİZE gibi bisey olsa gerek.
    Hatta insan rüyasında görse, sevinir böyle bir duruma, uykuda gülümser yani, o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 17 Kasım 2016; 13:07:36 >
  • eğer dh den böyle bir toplu alım gerçekleşirse gerçekten saygıyla herkesi takdir ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

Arkadaşlar merhaba...Grup adına görüşmeleri yürüten kişiyim...dün baya bir efor sarfedip bu işi olgunlaştırmaya çalıştım onun için buraya yazma fırsatım olmadı..eger olumlu sonuçlanırsa grup adına iyi iş çıkardıgımızı düşünüyorum..artık bayi ve fiyat araştırmasını çok geride bıraktık neredeyse tüm türkiye deki bayiler ve çelik motor bizden habeedar oldu..bugün ugraşımızın sonucu meyve toplama günümüz olsun hayırlısıyla....

O degilde bizim Cerato almamizi beklediniz herhalde.
    2 hafta önce baslataydiniz ya şu işi

Neyse hepinize hayirli olsun şimdiden

Arkadaşım kullanan biri olarak kısaca aracın + larını - lerini yazıp paylaşabilirmisin? Benim gibi arada kalan bir çok kişiye yardımın dokunmuş olur.

Bana göre tek eksisi, kol dayama biraz geride kalıyor ve yağmur sensörünün olmayışı.
    Bi de düşük devirde yavaş gitme şansı yok.
    D7de 2500 devirde 156 km/h yapıyor

Hocam yağmur far sensörü yok mu? Bir de 100 ile giderken kaç devir yapıyor d7 de

Far sensoru var.
    2000 devirde 120ye cok yakin.

Hocam o zaman 100 ile giderken 1.6 bin falan deviri vardır?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba...Grup adına görüşmeleri yürüten kişiyim...dün baya bir efor sarfedip bu işi olgunlaştırmaya çalıştım onun için buraya yazma fırsatım olmadı..eger olumlu sonuçlanırsa grup adına iyi iş çıkardıgımızı düşünüyorum..artık bayi ve fiyat araştırmasını çok geride bıraktık neredeyse tüm türkiye deki bayiler ve çelik motor bizden habeedar oldu..bugün ugraşımızın sonucu meyve toplama günümüz olsun hayırlısıyla....

Arkadaşım kullanan biri olarak kısaca aracın + larını - lerini yazıp paylaşabilirmisin? Benim gibi arada kalan bir çok kişiye yardımın dokunmuş olur.

Bana göre tek eksisi, kol dayama biraz geride kalıyor ve yağmur sensörünün olmayışı.

Hocam yağmur far sensörü yok mu? Bir de 100 ile giderken kaç devir yapıyor d7 de

Far sensoru var.

Tam net devir için bakar söylerim.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    tüh be sizdeki de şans yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Arkadaşlar mesai arkadaşım için bizi de listeye ekleyebilir misiniz? Paramız hazır, kendimiz de hazırız

Şehşr dışında mobil olduğumdan önceki sayfaları karıştrma şansum yok şu an. Pm ile hemen aktif oluruz.

Benimle irtibata geçermisiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Far sensoru var.

Sagolun hocam otomatik kapanan yan aynalar var mı?

• şimdiden söylüyorum 2017 kasımında elantra için kampanya başlatacağım.şimdiden bana adınızı yazdırabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 17 Kasım 2016; 13:31:10 >
  • Ben hâlâ herkes istediği renk alabilecek mi, orasını merak ediyorum.
    Konuyla ilgilenen arkadaş, nasıl hallettiniz o işi.
    Mesela 20 kişinin çoğu beyaz ve kurşun gri istemiştir. Nasıl olcak???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 17 Kasım 2016; 13:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Arkadaş bide ekonomide kriz var diyolar sözüm ona.. Şu konuya bakın ne krizi

Yahu şunu bir anlayamadınız sokakta bir milyon insan varsa,bunlardan 100 bini internet kullanıyorsa 100 binden 10 bin kişi donanım haber takip ediyorsa, aralarından bin kişi otomobil alacaksa ve 10 kişi kia alıyorsa kriz olmuyor mu? bu mu yani krizin olup olmaması ile ilgili tek argüman? kalan 999 bin insan ne yapar ne eder dimi? hepsi aynı konumda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 17 Kasım 2016; 13:33:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Arkadaş bide ekonomide kriz var diyolar sözüm ona.. Şu konuya bakın ne krizi

Yahu şunu bir anlayamadınız sokakta bir milyon insan varsa,bunlardan 100 bini internet kullanıyorsa 100 binden 10 bin kişi donanım haber takip ediyorsa, aralarından bin kişi otomobil alacaksa ve 10 kişi kia alıyorsa kriz olmuyor mu? bu mu yani krizin olup olmaması ile ilgili tek argüman? kalan 999 bin insan ne yapar ne eder dimi? hepsi aynı konumda zaten.

Bi de her ay 50/60bin adet araç satılırken sıkıntı yok.
    Burda 20 kişi Cerato alınca "zenginsiniz işte lan" muamelesi mi görülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

şimdiden söylüyorum 2017 kasımında elantra için kampanya başlatacağım.şimdiden bana adınızı yazdırabilirsiniz

Bi daha kimse forumda arama motoruna "toplu alım" yazmadan araç almıcak bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

neden kia diye sorobilirmiyim ?
    bence arabaya binince insan önce güven hissetmeli. bu yüzden ülke menşei önemli.

Fiyat/performans olabilir mi acaba sorunuzun cevabı. Ya da kendini ispatlamış motor ve şanzıman. Donanım zenginliği ve güvenlik de olabilir belki... Ya da yukarıda saydıklarımın hepsini toplayın sorunuzun cevabına yine de ulaşamazsanız kriter olarak sadece araç menşeine odaklanan kendinize bir daha dönüp bakmanızı tavsiye ederim.
    Saygılarımla...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Far sensoru var.

Sagolun hocam otomatik kapanan yan aynalar var mı?

Kısa bir özet geceyim;

Far sensörü
    Çift bölgeli klima
    Otomatik katlanır aynalar
    Ön koltuk ısıtma
    Sunroof
    Arka havalandırma
    Geri görüs kamerası
    Eco/sport sürüs modu
    Direksiyon arkası kulakcık
    Elektrikli bel desteği (sürücü)

var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 17 Kasım 2016; 13:39:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Arkadaşlar mesai arkadaşım için bizi de listeye ekleyebilir misiniz? Paramız hazır, kendimiz de hazırız

Şehşr dışında mobil olduğumdan önceki sayfaları karıştrma şansum yok şu an. Pm ile hemen aktif oluruz.

Benimle irtibata geçermisiniz

Kardeş Whatsup gurubuna benide ekleyin PM attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 17 Kasım 2016; 14:1:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.