Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her nekadar ilgilenmesemde böyle konuları destekliyorum.

Daha önce de bu kadar toplu olmasada Peugeot 2008 ve 308 konularında ortak hareket edilmiş ve başarı sağlanmıştı.
    İnşallah bu sefer daha başarılı olunur ki ilerleyen zamanlarda başka marka ve modelde toplu alıma girilir.
  • Helal olsun bu konuyu düşünene......
    Ayrıca parasını hak eden nadir araçtan biridir kendileri.....
    Bende honda alma arefrsindeyim... ancak adam akıllı araştırıp alma arefesinden döndüğüm araçtır kendisi....
    Elentra diyenler kafa karıştırmasın kesinlikle konfor ve sürüş keyfi olarak CERATO daha iyi...
    Yakıtı yüksek diyenler ve kullanıcılarla tanıştığım için vazgeçmiştim....
    Dizeli için konuşuyorum....
    Ülkemizdeki prestijine ön yargılı davranıldığı için millete anlatmaya çalışmayın araba gerçekten fiyatını hakeden bir araç...
    Ayrıca egea alınacağına kesinlikle Cerato alınır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elantra' yı ilk çıktığı zamanlarda incelemiş ve çok beğenmeme rağmen, HB tercih ettiğim için talip olmamıştım, bagajla filan pek işim yok diye...

Cerato' ya hiç alıcı gözle bakmadım, dıştan güzel görünüyor, Elantra' dan kalır yanı yok, yakından görünce belki daha bile beğenirim...

Mevcut liste fiyatıyla bile F/P aracı olarak görülebilecek iken, birde burada konuşulan fiyatlara bu aracı almak mümkün olursa, hele de bu tür bir araca ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat olduğunu düşünüyorum...

Hiç aklımda yokken ben de aklımdan geçirmeye başladım. İş çıkışı B.Çekmece bayiine gidip alıcı gözle bir bakayım...

Tercihim hep HB olmuştur, 308 düşünüyor(d)um ama 'Fazla bagaj göz çıkarmaz' diye kendimi ikna etme çalışmalarına başladım, 'F/P' ı her şeyin önünde tutan biri olarak...

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Şirket için araç kiralayacağımızda Garenta'dan çok uygun teklif gelmişti Cerato Concept Plus için o zaman test etmiştim diğer dizel otomatiklerden farkı ne? Uzun süre Jetta da kullandık 7 ileri dsg, c4, c5 de kullandık 6 ileri mcp...
  • Arkadaş bide ekonomide kriz var diyolar sözüm ona.. Şu konuya bakın ne krizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 yıl önce forumda bilgi, deneyim ve görüşler paylaşılır ve faydalanılırdı.
    Sonra zamanla beyin göçüğü oldu ve yerlerine milenyum çocukları geldi.
    Bilgi,tecrübe sahibi olmadan yorum yapanlar çoğaldı.
    Fanboyluklar, sürekli tartışma,herzaman ben haklıyım durumları ortaya çıktı.

Ve uzun zaman sonra forumda ,birlikte, "bu sayfa" sayesinde onlarca kişi biraraya gelip "fayda" sağlıyor.

Tebrikler. 🎉🍾 🎈
    Umarım yeni oluşumlara vesile olur.

• Kia marka net alınacak araç modeli, sayısı ve ödeme şeklini iletebilirseniz bende fiyat için tanıdığım iki bayiiden fiyat alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenze -- 17 Kasım 2016; 10:43:24 >
  • Arkadaşlar olayı netleştirmek için ugraş veriyoruz..inşallah sonlandırıp başarılı olacagız...

• quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

Arkadaşlar olayı netleştirmek için ugraş veriyoruz..inşallah sonlandırıp başarılı olacagız...

Takipteyiz üstad. Herkes gelip izmirden mi alacak alım nasıl olacak?
  • inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Arkadaşlar olayı netleştirmek için ugraş veriyoruz..inşallah sonlandırıp başarılı olacagız...

Takipteyiz üstad. Herkes gelip izmirden mi alacak alım nasıl olacak?

Görüşmelerimde herkesin istedigi şehir ve bayiden teslim alacagına dair mutabakata vardık..

• Bir kaç fotoğraf ekleyeyim Cerato ile ilgili;

Kia Cerato için Toplu Alım

• Aracın şehir içi yakıt ortalaması nekadar acaba.

Fabrika verisini değil gerçek tuketim.

• o değilde o minnak ekran o arabaya hiç olmuş mu yahu. kesinlikle büyük ekran taktırın arkadaşlar. hatta bunu pazarlığa dahil edin. büyük ekran dahil fiyat alın.

bu arada bu aracın gerçek kullanıcı verisi şehir içi yakıt tüketimi nedir? dizel otomatik şehir içi 5 6 litreleri yakalayabiliyor mu yoks klasik hyundai kia motoru 8 litrelerde mi geziniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Aracın şehir içi yakıt ortalaması nekadar acaba.

Fabrika verisini değil gerçek tuketim.

otomobil dünyam testinde eren bey 6 civarı diyor. Kullanıcısından öğrenmek gerek en doğrusu
  • Arkadaş çok güzel bi iş çıkarıyorsunuz, tebrik ederim.. Kia hakkında tereddüt te olanlar, bu araç gerçekten çok iyi.. Baska bi aracın full paketini dizel + otomatik zaten bu fiyata bulamazsınız. Daha önce Kia Riom vardı, çok memnundum, ve çevremde 2 kişi de Rio, 1 kişide ceed var. Almadan önce acaba diye baktıkları araçlardan şimdi kopamıyorlar.. Üstelik servisleri gayet uygundur. İlkbahar ve sonbahar da %20-30 indirim kampanyası yaparlar, zaten bakımlarınızı denkgetirirsiniz, olur gider.. Alanlara hayırlı olsun..
  • Arkadaşlar selamlar, astra 136bg dizel, kia cerato concept plus ve hyundai elantra elite plus karşılaştırmalarına bir bakayım dedim ve iyi ki de bakmışım, odur budur şudur diyenlere gerçek anlamda kanıtlarla karşılaştırma buyururrrun.

İŞTE GAZA GETİREN KARŞILAŞTIRMA

Buradan edindiğim izlenime göre ve bnm önem sırama göre

Kia cerato Concept plus dizelin Elantra Elite plus'a göre baya bir artısı var, benden söylemesi:

1.cerato 300nm torklu, elantra 280nm

2.Yakıt tüketiminde de cerato baya bi önce; cerator değeri 5,5 lt / 4 lt elantra elite değerleri 7,7 lt / 4,7 lt

3.0-100 10,8 sn müthiş

4.1210kg ile en hafif c segment dizel

5.cerato, elantradan 10cm daha uzun

Değerler ortadayken filocularında tercih sebebi neden hep kia grubu tercih ettiği belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 17 Kasım 2016; 11:18:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• navigasyon ve lcd ekranı yokmuş :( çok üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Arkadaşlar merhaba...Grup adına görüşmeleri yürüten kişiyim...dün baya bir efor sarfedip bu işi olgunlaştırmaya çalıştım onun için buraya yazma fırsatım olmadı..eger olumlu sonuçlanırsa grup adına iyi iş çıkardıgımızı düşünüyorum..artık bayi ve fiyat araştırmasını çok geride bıraktık neredeyse tüm türkiye deki bayiler ve çelik motor bizden habeedar oldu..bugün ugraşımızın sonucu meyve toplama günümüz olsun hayırlısıyla....

O degilde bizim Cerato almamizi beklediniz herhalde.
    2 hafta önce baslataydiniz ya şu işi

Neyse hepinize hayirli olsun şimdiden

Arkadaşım kullanan biri olarak kısaca aracın + larını - lerini yazıp paylaşabilirmisin? Benim gibi arada kalan bir çok kişiye yardımın dokunmuş olur.

Bana göre tek eksisi, kol dayama biraz geride kalıyor ve yağmur sensörünün olmayışı.
    Bi de düşük devirde yavaş gitme şansı yok.
    D7de 2500 devirde 156 km/h yapıyor

Hocam yağmur far sensörü yok mu? Bir de 100 ile giderken kaç devir yapıyor d7 de

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Arkadaşlar selamlar, astra 136bg dizel, kia cerato concept plus ve hyundai elantra elite plus karşılaştırmalarına bir bakayım dedim ve iyi ki de bakmışım, odur budur şudur diyenlere gerçek anlamda kanıtlarla karşılaştırma buyururrrun.

İŞTE GAZA GETİREN KARŞILAŞTIRMA

Buradan edindiğim izlenime göre ve bnm önem sırama göre

Kia cerato Concept plus dizelin Elantra Elite plus'a göre baya bir artısı var, benden söylemesi:

1.cerato 300nm torklu, elantra 280nm

2.Yakıt tüketiminde de cerato baya bi önce; cerator değeri 5,5 lt / 4 lt elantra elite değerleri 7,7 lt / 4,7 lt

3.0-100 10,8 sn müthiş

4.1210kg ile en hafif c segment dizel

5.cerato, elantradan 10cm daha uzun

Değerler ortadayken filocularında tercih sebebi neden hep kia grubu tercih ettiği belli oluyor.

Filocuların tercih sebebi olması Garenta'dan dolayı...

Garenta da Çelik Motor da Anadolu Grubu'nun firması, Kia'yı da Türkiye'ye Çelik Motor getiriyor.

"Kağıt üstünde" çok başarılı bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 17 Kasım 2016; 11:28:10 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.