Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

Arkadaşlar merhaba...Grup adına görüşmeleri yürüten kişiyim...dün baya bir efor sarfedip bu işi olgunlaştırmaya çalıştım onun için buraya yazma fırsatım olmadı..eger olumlu sonuçlanırsa grup adına iyi iş çıkardıgımızı düşünüyorum..artık bayi ve fiyat araştırmasını çok geride bıraktık neredeyse tüm türkiye deki bayiler ve çelik motor bizden habeedar oldu..bugün ugraşımızın sonucu meyve toplama günümüz olsun hayırlısıyla....

Hocam inşallah hayırlı bir sonuca ulaşırsınız. Kia güzel araç en azından pek sorun çıkarmaz. Ben carens kullandım dizel 2.0 7 kişilik gayet güzel idi. Tek. Sıkıntısı çok kafa sisiriyordu. Motor sesi coktu. Bunda nasıl olur bilmem

Araba güzel hocam...pek sıkıntı bir araç gibi gözülmüyor..test yapanlardan hep iyi puanlar aldı..tşklr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu başarabilirseniz helal olsun size valla. İnşallah olur hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Neden bu kadar basit şehir arabalarına tonlarca para verilir anlamıyorum

Ne alınca 75000 ne dizel otomatik sıfır yardımcı olursan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

9 senedir bu siteye üyeyim. 75 milyar verip 30 kişinin aynı anda araba alacağını düşünmüyorum. Saygılar.

bencede zaten 30 u bulsan bile 10000 tl indirim yapacak degiller ya :)
  • Bu konu sayesinde celik motor en az 100 bin liralik reklam yapti ..bunu da hsaba katsinlar ..

• Ddr4ig D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar lütfen emegimize saygı .. Dün saatlerce emek ve efor sarfedip olayı belli bir yere getirdik.hayırlısı ile bugün sonlandıracagız..tabiki 30 da 30 olmasa bile 30 da 10 bile olsa emegin ve dayanışmanın meyvesini kopartmak memnun edici...tşklr

• Geçtiğimiz yıllarda da yapılmak istenmiş fakat hayata geçirilememişti. Umarım yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Geçtiğimiz yıllarda da yapılmak istenmiş fakat hayata geçirilememişti. Umarım yapabilirsiniz

Grup olarak hareket etmek çok zordur..ama inşallah başaracagız..iyi temeniniz için ayrıca tşklr..

• Guzel sonuçlanır umarım. 👍👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Arkadaşlar merhaba...Grup adına görüşmeleri yürüten kişiyim...dün baya bir efor sarfedip bu işi olgunlaştırmaya çalıştım onun için buraya yazma fırsatım olmadı..eger olumlu sonuçlanırsa grup adına iyi iş çıkardıgımızı düşünüyorum..artık bayi ve fiyat araştırmasını çok geride bıraktık neredeyse tüm türkiye deki bayiler ve çelik motor bizden habeedar oldu..bugün ugraşımızın sonucu meyve toplama günümüz olsun hayırlısıyla....

O degilde bizim Cerato almamizi beklediniz herhalde.
    2 hafta önce baslataydiniz ya şu işi

Neyse hepinize hayirli olsun şimdiden

Arkadaşım kullanan biri olarak kısaca aracın + larını - lerini yazıp paylaşabilirmisin? Benim gibi arada kalan bir çok kişiye yardımın dokunmuş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 17 Kasım 2016; 9:33:4 >

• Arkadaşlar süper konu umarım istediğinizi alırsınız galibada iş bitmek üzere
    Siz başarılı olduktan sonra i30 için benzer birşey düşünüyorum 93.600TL liste fiyatı olan max i30 78.000TL ye kadar indirebilir miyiz ki?
    En azından denemeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

quote:

Arkadaşım kullanan biri olarak kısaca aracın + larını - lerini yazıp paylaşabilirmisin? Benim gibi arada kalan bir çok kişiye yardımın dokunmuş olur.

Bana göre tek eksisi, kol dayama biraz geride kalıyor ve yağmur sensörünün olmayışı.
    Bi de düşük devirde yavaş gitme şansı yok.
    D7de 2500 devirde 156 km/h yapıyor

• Bu arada toplu alım yapacak arkadaşlara önerim; KAUÇUK PASPAS SÖZÜ alsınlar.
    Tüm Türkiyedeki servislerde yok bu kauçuk paspas.
    En azından getirtirler bari

• takıpteyım ne kadar fiyat aldınız en son?
  • İlgili arkadaşlar ödeme olayı nasıl olacak? Takas durumu oluyor mu? Kredi konusu var mı? Egea SW DCT ile ilgileniyordum ta ki konuyu görene kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaklc

Arkadaşlar zamanında 81bin den aldık. Alacak kişilere tek diyeceğim var kulağınızı kapatıp gözünüzü açın ve aklınızda zerre tereddüt yaşamayın. İnanın elimizdeki aracı ikinci elde 78-79 dan aşağı biz vermeyiz. Kia araç kullanmayana Kia yı sormayın. Verdiğiniz paranın ederinden çok daha iyi bir araç aldığınıza emin olun. Ben öyle kendi aracının değeri artsın çok satılan olsun falan 3-5 bin kar ederim düşüncesinde bir kişi değilim. Burada bunları sadece bilgi amaçlı yazıyorum. Ne zerre çıkarım olur ne de kâr elde ederim ben bu işten. Hiçbir markayı kötülemiyorum sadece şunu söylerim bu ülkede verilen paranın gerçekten hakkını veren, parasının ederi olan otomobil markası bir elin parmağını geçmez. Bunlardan birisi de Kia dır. Birçok marka araç kullanıp ailesinde 3 farklı model Kia olan biri olarak bunu rahatlıkla yazabilirim. Buradaki fanboylardan tepki almamak adına şunu tekrar belirtiyorum. Kimseye bu aracı alın demiyorum, aracı almaya karar vermiş kişilerin içi rahat olsun diyorum. Araçla ilgili sorusu olan varsa pm yollayabilir.

Amerikada 10 yıl garantili satıyorlar kia ve hyundaileri.. Zaten orda da millet uyandı dunyada en cok satan 3. arac oldu elantra.. ceratoyu da eklersek 1. olurlar herhalde. Corolla ve focusla kıyaslarsak surusu daha zevkli ve motoru a yakıyor daha guclu, tabıkı arıza hiç yapmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana göre tek eksisi, kol dayama biraz geride kalıyor ve yağmur sensörünün olmayışı.

Dizel için 2500 devir düşük mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

quote:

quote:

quote:

Dizel için 2500 devir düşük mü?

Kullandiginizda ne demek istedigimi anlicaksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: sefaklc

Arkadaşlar zamanında 81bin den aldık. Alacak kişilere tek diyeceğim var kulağınızı kapatıp gözünüzü açın ve aklınızda zerre tereddüt yaşamayın. İnanın elimizdeki aracı ikinci elde 78-79 dan aşağı biz vermeyiz. Kia araç kullanmayana Kia yı sormayın. Verdiğiniz paranın ederinden çok daha iyi bir araç aldığınıza emin olun. Ben öyle kendi aracının değeri artsın çok satılan olsun falan 3-5 bin kar ederim düşüncesinde bir kişi değilim. Burada bunları sadece bilgi amaçlı yazıyorum. Ne zerre çıkarım olur ne de kâr elde ederim ben bu işten. Hiçbir markayı kötülemiyorum sadece şunu söylerim bu ülkede verilen paranın gerçekten hakkını veren, parasının ederi olan otomobil markası bir elin parmağını geçmez. Bunlardan birisi de Kia dır. Birçok marka araç kullanıp ailesinde 3 farklı model Kia olan biri olarak bunu rahatlıkla yazabilirim. Buradaki fanboylardan tepki almamak adına şunu tekrar belirtiyorum. Kimseye bu aracı alın demiyorum, aracı almaya karar vermiş kişilerin içi rahat olsun diyorum. Araçla ilgili sorusu olan varsa pm yollayabilir.

Amerikada 10 yıl garantili satıyorlar kia ve hyundaileri.. Zaten orda da millet uyandı dunyada en cok satan 3. arac oldu elantra.. ceratoyu da eklersek 1. olurlar herhalde. Corolla ve focusla kıyaslarsak surusu daha zevkli ve motoru a yakıyor daha guclu, tabıkı arıza hiç yapmıyor

Hocam buna ek olarak Amerika da geçen yılın 90 gün içerisinde en az sorun çıkaran 2. Araç markasının Kia olması tesadüf değildir. Ben bunu kronik arıza olarak yorumluyorum. Genelde ilk 3 ay kronik temelli arızalar olur. Birinci marka bir amerikan markası idi ve burada çok markalardan ilk 10 da sadece Hyundai vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt.kaya -- 17 Kasım 2016; 9:59:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

İlgili arkadaşlar ödeme olayı nasıl olacak? Takas durumu oluyor mu? Kredi konusu var mı? Egea SW DCT ile ilgileniyordum ta ki konuyu görene kadar...

Takasta her durumda çok düşük fiyat vereceklerinden kendi aracınızı kendinizin satması çok daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.