Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer toplu alım gerçekleşirse efsane konulardan biri olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi konu acsam ekonomi çöküyor diye herkes aynen kanka dicek dışarı bakıyorum her evin önünde araba var adamlar artık gurup ile 70 bin kusurluk araba alıyor hayret :)

• İnşallah sonuç alırsınız

• 1.6 dizel otomatik 75 bin liraysa bizde alalım

• Şahsi fikrim 75k liraya verdiler mi hemen alın. Muhtemelen 20 kişiye ulaşınca bu fiyata veren çıkar. Yalnız işin mokunu çıkarmayın. Yani 20 kişiden fazla olduğu atıyorum 73-74 e bırakma olaylarına girilmemesi gerekli. Yoksa işin suyu çıkar. İlk parti alıcılar bu fiyata alsın forum bu konuda çok büyük adım atar.

Yalnız vag alıcıları öte dursun. Doğuş zırnık koklatmaz

• Arkadaşlar zamanında 81bin den aldık. Alacak kişilere tek diyeceğim var kulağınızı kapatıp gözünüzü açın ve aklınızda zerre tereddüt yaşamayın. İnanın elimizdeki aracı ikinci elde 78-79 dan aşağı biz vermeyiz. Kia araç kullanmayana Kia yı sormayın. Verdiğiniz paranın ederinden çok daha iyi bir araç aldığınıza emin olun. Ben öyle kendi aracının değeri artsın çok satılan olsun falan 3-5 bin kar ederim düşüncesinde bir kişi değilim. Burada bunları sadece bilgi amaçlı yazıyorum. Ne zerre çıkarım olur ne de kâr elde ederim ben bu işten. Hiçbir markayı kötülemiyorum sadece şunu söylerim bu ülkede verilen paranın gerçekten hakkını veren, parasının ederi olan otomobil markası bir elin parmağını geçmez. Bunlardan birisi de Kia dır. Birçok marka araç kullanıp ailesinde 3 farklı model Kia olan biri olarak bunu rahatlıkla yazabilirim. Buradaki fanboylardan tepki almamak adına şunu tekrar belirtiyorum. Kimseye bu aracı alın demiyorum, aracı almaya karar vermiş kişilerin içi rahat olsun diyorum. Araçla ilgili sorusu olan varsa pm yollayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Bu aracın arkası bildiğin focus

Haklısın hocam benim bildiğim focusun arkası senin bilmediğin cerato. Yani 2012 de tanıtılan ceratonun arka tasarımı al sen ford 2014 de focusa makyajla. Focus 2011 deki arka tasarımını korusaymış keşke biraz daha özgün duruyordu.
    Kia Cerato için Toplu AlımKia Cerato için Toplu Alım

• neden kia
  • Hocam Sifir Fiyat basliginda Euroboy nikli arkadas filo icin zaten 75000 fiyat aldigini soylemisti. O bayi ile temasa gecildi mi acaba?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=41664492&p=405&anchorToGo=121824148#121824148
  • 60 a bıraksalar hemen alırdım indirim kuponu yokmudur fiş almasak 60 olur mu acaba

Umarım alabilirsiniz arkadaşlar bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 17 Kasım 2016; 8:06:09 >
  • yusufmet Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün bayilerin haberi var nerdeyse

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Ortalık karışır hocam tek pAkette bile anca anlaştık

• Neden bu kadar basit şehir arabalarına tonlarca para verilir anlamıyorum

• 45 kişi olduk grupta ki çıkanlar oldu

• Konu sicak firsatlara tasinsin.Bu donemde bu fiyata boyle bi arac alabilmek, bravo size .

• Arkadaşlar merhaba...Grup adına görüşmeleri yürüten kişiyim...dün baya bir efor sarfedip bu işi olgunlaştırmaya çalıştım onun için buraya yazma fırsatım olmadı..eger olumlu sonuçlanırsa grup adına iyi iş çıkardıgımızı düşünüyorum..artık bayi ve fiyat araştırmasını çok geride bıraktık neredeyse tüm türkiye deki bayiler ve çelik motor bizden habeedar oldu..bugün ugraşımızın sonucu meyve toplama günümüz olsun hayırlısıyla....

• quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

Arkadaşlar merhaba...Grup adına görüşmeleri yürüten kişiyim...dün baya bir efor sarfedip bu işi olgunlaştırmaya çalıştım onun için buraya yazma fırsatım olmadı..eger olumlu sonuçlanırsa grup adına iyi iş çıkardıgımızı düşünüyorum..artık bayi ve fiyat araştırmasını çok geride bıraktık neredeyse tüm türkiye deki bayiler ve çelik motor bizden habeedar oldu..bugün ugraşımızın sonucu meyve toplama günümüz olsun hayırlısıyla....

O degilde bizim Cerato almamizi beklediniz herhalde.
    2 hafta önce baslataydiniz ya şu işi

Neyse hepinize hayirli olsun şimdiden

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam..Allah kaza bela vermesin yeter ki...güle güle kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

Arkadaşlar merhaba...Grup adına görüşmeleri yürüten kişiyim...dün baya bir efor sarfedip bu işi olgunlaştırmaya çalıştım onun için buraya yazma fırsatım olmadı..eger olumlu sonuçlanırsa grup adına iyi iş çıkardıgımızı düşünüyorum..artık bayi ve fiyat araştırmasını çok geride bıraktık neredeyse tüm türkiye deki bayiler ve çelik motor bizden habeedar oldu..bugün ugraşımızın sonucu meyve toplama günümüz olsun hayırlısıyla....

Hocam inşallah hayırlı bir sonuca ulaşırsınız. Kia güzel araç en azından pek sorun çıkarmaz. Ben carens kullandım dizel 2.0 7 kişilik gayet güzel idi. Tek. Sıkıntısı çok kafa sisiriyordu. Motor sesi coktu. Bunda nasıl olur bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: sefaklc

Arkadaşlar zamanında 81bin den aldık. Alacak kişilere tek diyeceğim var kulağınızı kapatıp gözünüzü açın ve aklınızda zerre tereddüt yaşamayın. İnanın elimizdeki aracı ikinci elde 78-79 dan aşağı biz vermeyiz. Kia araç kullanmayana Kia yı sormayın. Verdiğiniz paranın ederinden çok daha iyi bir araç aldığınıza emin olun. Ben öyle kendi aracının değeri artsın çok satılan olsun falan 3-5 bin kar ederim düşüncesinde bir kişi değilim. Burada bunları sadece bilgi amaçlı yazıyorum. Ne zerre çıkarım olur ne de kâr elde ederim ben bu işten. Hiçbir markayı kötülemiyorum sadece şunu söylerim bu ülkede verilen paranın gerçekten hakkını veren, parasının ederi olan otomobil markası bir elin parmağını geçmez. Bunlardan birisi de Kia dır. Birçok marka araç kullanıp ailesinde 3 farklı model Kia olan biri olarak bunu rahatlıkla yazabilirim. Buradaki fanboylardan tepki almamak adına şunu tekrar belirtiyorum. Kimseye bu aracı alın demiyorum, aracı almaya karar vermiş kişilerin içi rahat olsun diyorum. Araçla ilgili sorusu olan varsa pm yollayabilir.

Arkadaşım aracın + larını - lerini yazıp paylaşabilirmisin? Benim gibi arada kalan bir çok kişiye yardımın dokunmuş olur.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.