Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ctopuz

Toyota Auris için de uyarım SEAT olur Astra da Elentra da. benide dahil edin beyler.

Ne verelim abime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

quote:

Orijinalden alıntı: ctopuz

Toyota Auris için de uyarım SEAT olur Astra da Elentra da. benide dahil edin beyler.

Ne verelim abime

Toplu harekette bereket vardır ciddi olunca ve durumlarda elverişli güzel birşeyler yakalanabilir tabi uyum önemli herkesin maddi gücü değişken. ben lafımı ortaya koydum otomatik Leon Auris Astra Golf tarzı mümkünse en ölü fiyata. 50000 cash mümkünse gerisi sıfır fazili:)
  • Bence o grupta ki çoğu kişi muhabbet olsun diye o gruba girdi. O yüzden amcam doğum yaptı gibi bahanelere hazır olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Bence o grupta ki çoğu kişi muhabbet olsun diye o gruba girdi. O yüzden amcam doğum yaptı gibi bahanelere hazır olun.

Tedbirleri almaya çalıştık

• Neden comfort paket değil de concept plus?
    Fiyatları ve indirim beklentilerini oranlarsak 69-70 bine dizel otomatik araç almış olurduk ve talip daha çok olurdu kanımca... Şu Zamanda 69-70 bine dizel otomatik sıfır araç çok uygun...

• Cerato konusunda baya güzel gelişmeler yaşandı...en önemlisi kemik gibi bir kadro kuruldu...gerisini getirmek artık çok kolay...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Sene 2006 olması lazım. Üniversitede öğrenciyiz. Beşiktaş'ın Denizli deplasmanına gidecez. Arkadaşla otobüse atlayıp gidelim dedik. Sonradan 2-3 kişi daha geliriz dedi. Ee iyi bari bir arkadaşın Kia Rio'su var 5 kişi arabayla gidelim dediler. Ben de geliyim ben de geliyim. Sayı oldu 13-14. İyi dedik bir minibüs kiralayalım onunla gidelim. 2 gün geçti sayı oldu 25-30 hadi dedik midibüs kiralayalım. Midibüs ayarlandı herşey hazır maça 2 gün var. Bir baktık onun arkadaşı bunun arkadaşı telefon susmuyor. Olduk mu sana 50 kişi (abartmıyorum tam 50) Aradım artık midibüs şoförünü dayı dedim bize otobüs lazım 50 kişi olduk. Bir yandan da İstanbul tayfasıyla bilet işini çözmeye çalışıyoruz. Alo İstanbul biz 50 kişi geliyoruz bize bilet ayarlayın.
    Maçtan birgün önce paraları toplama zamanı geldi. Otobüsçü kapora ister vs... Telefon üstüne telefon açıyoruz. Abi arkadaşın sınavı varmış. Arkadaş gelmeyince onun arkadaşları da gelmiyorlarmış 4 kişi sil. Abi hava biraz soğuk gibi biz vazgeçtik 3 kişi sil. Abi hasta olacak gibiyim ben gelemiyorum arkadaş da bensiz gelmiyor 2 kişi sil. Ee abi biz maçı İnönü'de sanıyorduk Denizli'deyse gelmeyiz. Napacaz deplasmanda 7 kişi sil.. Abi memleketten kız arkadaşım geldi sürpriz yapmış ben gelemiyorum. Buradaki kız arkadaşımla gelecektim şimdi birbirlerini bilmiyorlar kafam çok karışık napıyım sence. 2 kişi sil...
    Maç günü geldi çattı. Uyandık, kanka napıyoz. Haydi gidelim dedik otogara gittik Pamukkale otobüsüne atladık 2 (yazıyla iki) kişi Denizli'ye maça gittik.
    Konuyu baltaladığım için özür dilerim. Bu arada arkadaşın Kia Rio'su yoktu. Konuyu Kia'ya bağlayım da okuyun diye yalan söyledim. Onun dışında yazdığımın her kelimesi doğrudur. Konuyu açan ve sorumluluk alanlar daha da dikkatli okusun lütfen.

Güzel bir anı olmuş yaşam boyu hatırlanacak..bakalım bizim grubun sonunda arabalara kaç kişi binecegiz...
    Nazikçe uyarınız içinde teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tireliim -- 18 Kasım 2016; 1:18:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

Gece gece biraz tebessüm edelim. N11den satılan araçlardan 3 tanesinin ilanı var.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acilll-0-km-1.4-tsi-bmt-otomatik-golf-comfort-bayiden-teslim-364441978/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-0-km-20-kasima-kadar-istanbulda-363847897/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-sifir-golf-comfortline-1.4-tsi-bmt-dsg-acil-362275803/detay

Milletin kanında var galericilik.

82 de kapora aldım demiş 80 e ilan var. araştır da al bari 2000 tl çöp oldu. Param olsa bende alırdım bu kadar temiz para yok 20 gün içinde :)

• Toplam alınabilecek araç sayısı için tahminleri alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    11...

Çok geç olmazsa yarın ben de katılabilirim...
  • Ben ~20 diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıtın 6 lt. Geçmeyeceğini bilsem direk atlıycam.
    İstanbul içi.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    crdi motor hocam. hemde otomatik. şehir içi direk 8 lt ve üstü diye düşünün.
  • Alalıdan beri (1 hafta) enjektörler yakıta doysun diye Spor modda kullanıyoruz, İstanbul içi 7.2 lt tüketim.
    ama bu aracı yazdan bu yana kullananlar 5.5 yakan da var 6.8 de yakan var.
    Ama araç kesinlikle hız yapmaya teşvik ediyor.

• Arkadaşlar güzel bir organizasyona imza atıyorsunuz. İnşallah hepiniz uygun fiyatla yeni arabalar alırsınız. Vw olursa eger doğuş oto maslak da tanıdığım var. Yardımcı olabilir.

• 308 classic edition dediğim cam tavanlı falan gayet güzel bir araç dejavamtajı otomatik olmaması .yoksa direkt almıştım şimdiye 75 e style donanım var oda yavan biraz.

tüketim olarak 308 sınıfıfnın en iyisi zaten.en az 10 kuruş farkeder cerato ile şehiriçinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

308 classic edition dediğim cam tavanlı falan gayet güzel bir araç dejavamtajı otomatik olmaması .yoksa direkt almıştım şimdiye 75 e style donanım var oda yavan biraz.

tüketim olarak 308 sınıfıfnın en iyisi zaten.en az 10 kuruş farkeder cerato ile şehiriçinde.

Yanlış mı değerlendiriyorum bilmiyorum ama Sedan ve otomatik olmaması haricinde Peugeot 308 Classic Edition Plus 71.000 TL ve bu Kia'dan çok daha dolu. Kia, Sedan ve otomatik olması dışında bir artısı yok kaldı ki beygir gücünün yüksek olması sebebiyle tüketimi de 308'e kıyasla oldukça yüksek.

Benim de Sedan araca ihtiyacım olması sebebiyle 308 almadım ancak en dolu Kia bile yeterince donanımlı değil, özellikle full modele bile kuş kadar ekran koymaları çok tuhaf.

• Yalnız dikkatimi çeken şey, bu konuya girip yorum yazanlardan hâlâ
    Cerato'nun,
    136 hp/ 300Nm
    7 ileri çift kavrama olduğunu bilmeyenler var.
    Adamlar hâlâ 6 ileri tam otomatik sanıyor

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.