Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker1041

crdi motor hocam. hemde otomatik. şehir içi direk 8 lt ve üstü diye düşünün.

2-3 sene öncesi için tamam ancak yakıtı yaklaşık 2 lt düşürdüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

308 classic edition dediğim cam tavanlı falan gayet güzel bir araç dejavamtajı otomatik olmaması .yoksa direkt almıştım şimdiye 75 e style donanım var oda yavan biraz.

tüketim olarak 308 sınıfıfnın en iyisi zaten.en az 10 kuruş farkeder cerato ile şehiriçinde.

Yanlış mı değerlendiriyorum bilmiyorum ama Sedan ve otomatik olmaması haricinde Peugeot 308 Classic Edition Plus 71.000 TL ve bu Kia'dan çok daha dolu. Kia, Sedan ve otomatik olması dışında bir artısı yok kaldı ki beygir gücünün yüksek olması sebebiyle tüketimi de 308'e kıyasla oldukça yüksek.

Benim de Sedan araca ihtiyacım olması sebebiyle 308 almadım ancak en dolu Kia bile yeterince donanımlı değil, özellikle full modele bile kuş kadar ekran koymaları çok tuhaf.

ceed de premium paket mevcut en üst olarak, araçta yok yok. cerato da concept plus şuan en dolu paket, yeterli bir donanımı var bana kalırsa. 2017 de ceratoya da premium paket gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: doncivan

Hangi fiyatın üzerine 7000 olduğu önemli. 75+7 olmayacağına bahse girebilirim. Fluence fiyatlarını görünce iyimser olamıyorum, otomobil fiyatları konusunda. En çok da Renault kullanmışımdır açık ara...

Şuan ki mevcut concept plus ın liste fiyatının +7000 üzeri. Yani 92.000 civarı. (şuan satışta olsa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metciii

Neden comfort paket değil de concept plus?
    Fiyatları ve indirim beklentilerini oranlarsak 69-70 bine dizel otomatik araç almış olurduk ve talip daha çok olurdu kanımca... Şu Zamanda 69-70 bine dizel otomatik sıfır araç çok uygun...

donanım farkı önemli değilki sen yeterki almak iste diğer kia araçlarında bile indirim alır toplu giden.

zaten bayi diğer donanımlarıda kakalamaya çalışacaktır elinde olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 18 Kasım 2016; 10:42:0 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metciii

Neden comfort paket değil de concept plus?
    Fiyatları ve indirim beklentilerini oranlarsak 69-70 bine dizel otomatik araç almış olurduk ve talip daha çok olurdu kanımca... Şu Zamanda 69-70 bine dizel otomatik sıfır araç çok uygun...

donanım farkı önemli değilki sen yeterki almak iste diğer kia araçlarında bile indirim alır toplu giden.

zaten bayi diğer donanımlarıda kakalamaya çalışacaktır elinde olan.

Bence de, bu listeye dahil olup, bayinin elindeki her hangi bir aracı da uygun fiyata alma şansı var. Yeter ki grupla birlikte hareket edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bireysel müşteri olarak Kocaeli Kayalar ve İzmir Mercan bayilerini aradım.
    Kayalar 83000 ama daha yardımcı oluruz dedi.
    Mercanlar 79600 dedi. Ki telefondan alınan ilk fiyat bu, bayiye gidip biraz daha indirilebilir.
    Demem o ki, toplu alım için 75 in altı zorlanmalı bence 73-74 gibi. Bahsedilen grup 20-30 olursa hiç de azımsanmayacak bir sayı çünkü...
  • Galeriler boșuna yok. Bunun basarili olmasi icin once gidip pazarlik yapilmali ve kesin fiyatlar alinmali 10 arac icin su kadar, 15 icin su kadar 50 arac isin su fiyat diye anlasildiktan sonra, fiyatlar arkadaslara iletilmeli, ve karsidaki adama tam guvenerek herkes en az 3-5 bin kapora vermeli, ve bir haftasonu gidip odeme gercekelstirilmeli. Anlasilan yerden net fiyatlar aliadan, ve ciddi kaporalar alinmadan bu isin basariya ulasmasi cok zor. Imkansiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Galeriler boșuna yok. Bunun basarili olmasi icin once gidip pazarlik yapilmali ve kesin fiyatlar alinmali 10 arac icin su kadar, 15 icin su kadar 50 arac isin su fiyat diye anlasildiktan sonra, fiyatlar arkadaslara iletilmeli, ve karsidaki adama tam guvenerek herkes en az 3-5 bin kapora vermeli, ve bir haftasonu gidip odeme gercekelstirilmeli. Anlasilan yerden net fiyatlar aliadan, ve ciddi kaporalar alinmadan bu isin basariya ulasmasi cok zor. Imkansiz.

Zaten yapiliyor hocam.
    Burda her yapilan şey paylasilmiyor.
    Whatsap grubunda kesin alıcı olanlar biliyor tüm olup biteni

• Konu dikkatimi çekti arkadaşım almak istiyordu. Araç hakkında son durum nedir? Bilgi alındımı? Fiyat model tama olarak nedir? Yada herkes aynı modeli almak zorunda mı? Bilgi verirseniz bende arkadaşı Whatsapp grubuna yönlendirebilirim. Teşekürler.
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Bayi ismi , kişi ismi ya da özel şeyler haricinde buradan paylaşılmasının ne sakıncası var hocam.
    Ben kesin alıcı olmadığım için gruba girmedim ama 75 değil de 73 olursa alırım belki, benim durumumda olan arabasını satmayı bekleyen kişiler de olabilir.
    Bir üstteki mesajımda dediğim gibi bayinin ilk telefonda 79600 fiyat verdiği ortamda 75 in altına inilmesi gerektiğini düşünüyorum, belki inilmiştir ama haberimiz yok işte :)
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Konumuz hayırlı olsun arkadaşlar.Ben de size katılıyorum her marka için ayrı forum açılsın,ayrıca fahir bey Elentranın son kasa (dct)testinde viteslerin gazdan sonra gecikmeli geldiğini söylemişti,acaba ceratoyu test edeniniz var mı?ayrıca ceed falan da olamaz mı?Test eden veya hali hazırda bu modelleri kullanan arkadaşlar var mı?
  • Şahsen kia'yı iyi bilen biri olarak Ceed alma imkanı olsa tabi ki Ceed tercih ederdim. Ceratodan üstün araç. Ama sedan isteği nedeniyle Cerato talep görüyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behram40

Konumuz hayırlı olsun arkadaşlar.Ben de size katılıyorum her marka için ayrı forum açılsın,ayrıca fahir bey Elentranın son kasa (dct)testinde viteslerin gazdan sonra gecikmeli geldiğini söylemişti,acaba ceratoyu test edeniniz var mı?ayrıca ceed falan da olamaz mı?Test eden veya hali hazırda bu modelleri kullanan arkadaşlar var mı?

valla otomatik vites en kotu araba egea. Araba masallah 4 sanıye sonra jeton dusuyor onun kadar olamaz herhalde hiçbir araba..

Farklı marka almayı dusunneler tabıkı birleşse iyi olur. 1 ay onceden sipariş verip beklenirse %10 indirimler gorulebilir gibi dusunuyorum. Focuslar bile koc uylerıne %30 indirimli satılıyorsa toplu 30-40 siparişte %10 indirimler gorulebilir gibi
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    dizel otomatik eagea mı?sedan mı,hb mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: behram40

dizel otomatik eagea mı?sedan mı,hb mi?

dizel dısardaymıs 120lık benzınlı otomatik sedandı.. İğrenc bir otomatik vites sanırım 90lı yıllardan kalma fiat teknolojısı falan
  • Ne gibi gelişmeler oldu arkadaşlar ?

• beni dahil ettiniz mi?
  • hocam bende dahil olmak istiyorum nasıl olacak pm lütfen
  • arkadaslar elantra daha iyi degil mi ne gibi farklar var cerato ile? tasarımından dolayı elantrayı cok begeniyorum.

• quote:

308 classic edition dediğim cam tavanlı falan gayet güzel bir araç dejavamtajı otomatik olmaması .yoksa direkt almıştım şimdiye 75 e style donanım var oda yavan biraz.

tüketim olarak 308 sınıfıfnın en iyisi zaten.en az 10 kuruş farkeder cerato ile şehiriçinde.

Moralinizi bozmak yahut hevesinizi kırmak istemem ama uyarmam gerektiğini düşündüm...

Ben de aracımı yenilemek niyetindeyim, öncelikli düşündüğüm model 308, yarın bayiye gidip Blue HDİ Active AT için fiyat almak niyetindeyim, Puretech zaten çok az, olana da liste fiyatından pek bir indirim yapılmıyor...

Kimsenin öyle 75 bine filan style AT sattığı yok; Ticaret Odası ve İlksan kampanyaları ile çok az sayıda 2016 model araç o fiyatlara verilmiş, burada paylaşılmıştı ama o hikaye bitti...

''Şimdi kampanya bahanesiyle verdikleri fiyata, Aralık ayında her isteyen alır zaten'' ümidine kapılmış ve piyasayı takip etmeye çalışan biri olarak söylüyorum bunları. Hatta laf aramızda 65-67 arası fiyata Puretech Active AT idi tercihim, fazla km yapmıyorum diye...

75 bine 2016 Blue HDİ Style donanım sıfır aracı hangi bayi satıyorsa söyleyin, hemen alayım, para peşin, cam tavan da şart değil hatta. Şeref sözü veriyorum, hesabınıza anında 1000 TL yatırır, dekontu da burada gösteririm, helal bal şeker olsun!...

Bakalım, yarın hem aracı tam anlamıyla inceleyeceğim, hem fiyat alacağım, pek iyimser değilim. Çok beğenir de fiyatı pahalı bulursam 2. el takibimi sürdürüp kampanya kollarım...

Dün incelediğim Cerato' yu da çok beğendim, kim bilir beyaz renk bir tane Cerato sahibi oluveririm...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.