Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Peki yol ve rüzgar sesi nasıl size göre? 2012 makyajsız son kasa ceed kullandım 2 yıl. 60da bile kahrolası bir yol sesi alıyordu içeri. Hankook lastikten diyen oldu ama satmak zorunda kaldım başka lastik denemeden. O gün bugün en önemli kıstas yalıtım benim için.

Yıl sesi olarak 2012 makyajsız ceed ile benzer. Rüzgar sesina bakamadım çünkü test ederken 110u geçmedim. Testi yaparken bende 2012 ceed vardı.

O ceedin teknsorunu lastik sesi. 68db lik goodyear egp takmama rağmen yol sesi pek fark etmiyor. Ama o ceed de sıur rüzgar sesi alıyor siğer araçlarda da bu pek yok. İlaç makyajlı ceed, alt yalıtım da daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Sondan ikinci cümlenizi anlayamadım. Makyajlıda rüzgar sesi mi var daha çok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Yeni Ceed 'in makyajlısında ses yalıtımı daha iyiymiş. Cerato' nun şu anki kasası 2012 'de çıkan kasa.

• Aracı kaça aldığınızı yazarsanız bizde bilelim :) güzel bir organizasyon oldu haliyle merak ediyoruz...
  • Dün 1 ve 2...
    Bugün 3,4,5....
    Yarın 9,10,13...
    Haftasonu 18,20,35.....

Grup başarısının ve gücünün sırrı burada..

Bu kadar büyük katılımlı bir başarı böyle elit kişilerle elde edilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

Dün 1 ve 2...
    Bugün 3,4,5....
    Yarın 9,10,13...
    Haftasonu 18,20,35.....

Grup başarısının ve gücünün sırrı burada..

Bu kadar büyük katılımlı bir başarı böyle elit kişilerle elde edilir...

Hocam siz ana mesaja veya herhangi bi yere 20/30 Cerato aldık 76500den deseniz; size hicbir kurum kuruluş veya şahıs, bu bilgileri paylaştığınızdan dolayı ithamda bulunamaz.

Paylaşın bence kaç liradan kaç araç aldığınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 30 Kasım 2016; 11:54:49 >

• hayırlı olsun alan bütün arkadaşlara güzel bir çalışma oldu.
  • Hayırlı olsun,Allah Kaza Bela Vermesin
  • İyi günler arkadaşlar merak edenler için aracı ilk alanlardan biri olarak açıklama yapmak istedim.
    Muhtemelen ilk günden 1000 km lik kullanım sonucu aracı en uzun teste tutan ben olmuşumdur.

Yakıt: En çok merak edilen konuların başında yakıt tüketimi geliyor sanırım. Araç 1000 km sonunda ortalama 4,7 gibi bence çok iyi bir değer yakaladı. (Ortalama hız 120 civarı)

Şanzıman: Aracın vites geçişleri gayet güzel, rahatsız edici bir yığılma yada zorlanma yaşatmadı yol boyunca. Bilindiği üzere aracın 3 adet sürüş modu var. Eco modda araç yüksek viteste çok düşük devirlerde çalışıyor. (Ör:110 km hız 1500 devir gibi) Bu modda kalkış anından itibaren çok seri vites geçişleriyle araç biran önce 7. vitesi çıkıp yüksek vitese sabitliyor kendisini. Sport moda aldığınızda ise hızlı bir tepkimeyle bariz bir performans farkı yaşıyorsunuz. Araç bu modda daha düşük viteslerde daha yüksek devirleri yakalayıp seri bir kullanıma izin veriyor. Normal mod ise eco moda yakın olmakla birlikte diğer iki modun ortasını iyi tutturmuş bana göre. En çok kullanacağınız bu olacak sanırım.

Manuel vites kulakçıkları: Gerçekten olması gerektiği gibi görevini mükemmel yerine getiriyor. Benim gibi manuel vitesten daha çok hoşlananlar için otomatik sürüşe küçük dokunuşlar yapmak ve bundan iyi tepkiler almak memnuniyet vericiydi. Kulakçıklar son derece kullanışlı olmakla birlikte özellikle sürüş sırasında araç sollarken sizi üzmeyeceğini söyleyebilirim.

Konfor: Bu uzun yolculuk süresince araçtan kaynaklı herhangi bir konfor eksikliği görmedim. Araç sizi kesinlikle yormuyor. Koltukların kavraması ve konforu gayet iyi seviyede. Arka koltuklarda diz mesafesi sınıfına göre son derece geniş. Bagaj yükleme alanı nispeten dar olsada hacim olarak çok iyi bir kullanım alanı sunuyor. Klimaların çalışması çok stabil. En çok eleştirilen noktalardan biri olan ekran konusuna gelince; gerek geri görüş kamerası gerekse medya kullanımınız için yeterli olduğunu söyleyebilirim. Gönül herzaman daha büyüğünü ister ama bu ekran asla yetersiz değil.

Yol tutuşu: Özellikle 300 km çok yoğun yağış altında ilerlediğim halde kayma yada savrulma yaşatmadı. Fakat virajlara yüksek hızlarda girmeyi seven biri olarak bu konuda yeterli güveni vermedi bana. Zemin kaygan olduğundan çok zorlamadım ama ilk fırsatta bu konuyu tekrar test edeceğim yanılma payı bırakıyorum bu hususta.

Renkler: Bu konu öznel olsada aracı koyu renklerin daha çok gösterdiği kanısındayım. Renkleri birebir bayilerde görmenizi tavsiye ederim resimlerden farklı olabiliyor. Ben uzay mavi renk aldım bulursanız kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Aksesuar: Araç çok yeni olduğu için piyasada bagaj havuzu, kauçuk paspas, cam rüzgarlığı vb. aksesuarların temininde sıkıntı yaşanıyor. Birkaç siparişim oldu deneyip sizlerle de sonuçları paylaşırım.

SONUÇ: Eğer bu aracı almak isteyip kararsız olanlar varsa şu dakika itibariyle kafasındaki soru işaretlerini silip aracına kavuşabilir. Kesinlikle memnun olacağınızı düşünüyorum.

• Merhaba
    Ben sabah 07 de yola çıkıyorum. Hava soğuk 7-8'derece, toplam 8 KM gidiyorum. Ortalama hızım 25-35 km/saat. Sürüş modum, normal.
    10-11.8 LT/ 100 Km civarı tüketim görüyorum.
    Yer beylikdüzü. Yokuşlar çıkıyorum sabah sabah...( Haramidere carrefoursa dan, hadımköy tem' e sapıyorum. )
    Bu şartlar için normal mi acaba?
    Araç 3003 km de. Diesel otomatik concept plus.
    Yakıt shell nitro+ diesel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 30 Kasım 2016; 16:42:20 >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu kullanış verilerinize göre eco modunda gitmenizi tavsiye ederim. Şahsi düşüncem bu araba zorlayarak yapılan performanslı kullanımda bile enfazla 7 litreyi görür. Ama şehir içi trafiği işin içine girince bilemedim bana normal gelmedi servise danışın isterseniz.
    aracin motoru isinmadan sadece 8 km uol yapmak yokuslar cikmak bu degerlere ulastiriyordur sizi.

Tüketim maalesef normal, motor tam ısınmadan gideceğiniz yere varıyorsunuz. Soğuk dizel motor ile ekonomi olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak birşey yok o halde.
    Teşekkürler. İçin rahatladı en azından...
    Selamlar

• OPEC petrol arzını kısıyor artık ve bugün ham petrol yüzde 8 yükselmiş durumda.Depolarınızı fulleyin,paralarınızı dikkatli harcayın.
  • Borsa kırmaması gereken 74000 puanı kırdı,risk çok arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Merhaba
    Ben sabah 07 de yola çıkıyorum. Hava soğuk 7-8'derece, toplam 8 KM gidiyorum. Ortalama hızım 25-35 km/saat. Sürüş modum, normal.
    10-11.8 LT/ 100 Km civarı tüketim görüyorum.
    Yer beylikdüzü. Yokuşlar çıkıyorum sabah sabah...( Haramidere carrefoursa dan, hadımköy tem' e sapıyorum. )
    Bu şartlar için normal mi acaba?
    Araç 3003 km de. Diesel otomatik concept plus.
    Yakıt shell nitro+ diesel

Bu araca ozel bike olsa bu tuketim rakami bence yuksek, 1.6 dizel peugeot 308'de en fazla 7 litre goruyorum, gittigim mesafe ayni, yogunluk yakindir. Yokus yukari cok gazliyor olabilirsinuz tujetim o zaman artar ama servise de sormakta fayda var.

Gule gule kullanin araclarinizi.

• hakkan H kullanıcısına yanıt
    Evet biraz gazlıyorum.
    Servis te benzer şeyler söyledi. Soğuk motor vs.
    Bir servis, "böyledir ama gelin bir değerlerine bakalım, cihaz bağlayalım aklınızda birşey kalmasın" dedi...

• Ne işler dönüyor burada anlamadım !
    Az önce bir arkadaş ötv zammından hemen sonra cerato concept plus ı 76500 den aldığını yazmıştı.
    Şimdi yok bu mesaj ???
    Allah Allah.
    Çok çok iyi fiyat bu arada...

• Evet vardı. Topic ticarethane oldu galiba.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.