Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın gırtlak dolusunu getirseler bile kim alacak! Zaten ülkemizde satılan markalar belli Toyota, Ford, VW, Fiat. Böyle olunca şu an bile Kia 'ya burun kıvıran çok. Çelik Motor' un da araç satmak, reklam yapmak gibi bir derdi yok. İnsanların Kia 'ya bir önyargısı var. Kia 'ya binen binici oluyor, vazgeçemiyor. Diğer araç sahipleri de Kia 'dan uzak duruyor. Gırtlak dolu bir pakette Cerato gelse bile bizdeki vergilendirmelerden dolayı kişi tercih etmiyor, Passat ya da Super B alırım diyor. Gerçi karşılaştırdığım araçlar D sınıfı olsa da buna Cerato' ya bu parayı verecegime baz donanımlı passat alırım diyen çok. Sonra insanlarımız gösterişi seviyor. "Aaa passat almış! " diyor. Kia 'ci olarak azınlıktayiz aslında bir bakıma çok iyi. Piyasada her gün görmekten bıktığınız Corolla, Focus, Golf, Passat varken biz herkesin binmediği, herkesin bilmediği ve etrafımızda herkesin sahip olmadığı gerçekten sağlam, konforlu, donanımlı, yormayan araçlara sahibiz. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Aracın gırtlak dolusunu getirseler bile kim alacak! Zaten ülkemizde satılan markalar belli Toyota, Ford, VW, Fiat. Böyle olunca şu an bile Kia 'ya burun kıvıran çok. Çelik Motor' un da araç satmak, reklam yapmak gibi bir derdi yok. İnsanların Kia 'ya bir önyargısı var. Kia 'ya binen binici oluyor, vazgeçemiyor. Diğer araç sahipleri de Kia 'dan uzak duruyor. Gırtlak dolu bir pakette Cerato gelse bile bizdeki vergilendirmelerden dolayı kişi tercih etmiyor, Passat ya da Super B alırım diyor. Gerçi karşılaştırdığım araçlar D sınıfı olsa da buna Cerato' ya bu parayı verecegime baz donanımlı passat alırım diyen çok. Sonra insanlarımız gösterişi seviyor. "Aaa passat almış! " diyor. Kia 'ci olarak azınlıktayiz aslında bir bakıma çok iyi. Piyasada her gün görmekten bıktığınız Corolla, Focus, Golf, Passat varken biz herkesin binmediği, herkesin bilmediği ve etrafımızda herkesin sahip olmadığı gerçekten sağlam, konforlu, donanımlı, yormayan araçlara sahibiz. Teşekkürler.

Güzel özet

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Valla almışlar hocam helal olsun adamlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi helal olsun arkadaşlar kutluyorum sizi,
    yardımcı olmak için gruba girmiştim,
    Koreye attığımız e-postadan halen cevap gelmedi ama işiniz görülmüş ,RAbbim kazasız belasız binmek nasip etsin.
  • Teşekkür ederiz
  • Detroit Otomobil Fuarı' nda Kia Forte HB var aynı kasa, birileri kasa değiştirecek diyor ya o resmi alıp onların gözüne sokasım var.
  • mrtsyl kullanıcısına yanıt
    Hocam helal olsun Korede bile namimiz var demekki

• 80k - 90k civarında ben de arac bakiyorum 1 haftadır. Corolla, Focus, Octavia, Cerato arasinda kaldim. Forum sayfalarında gezinirken dun bu konuya denk geldim. Anladigim kadariyla @sudkaldo ve @tireliim ustadlarin onculugunde harika bir organizasyon gerceklesmis. Arkadaslari ve emegi gecenleri tebrik ederim. Alan arkadaslara hayırlı uğurlu olsun. Gule gule kullansinlar. Keske ben de bu konudan daha önceden haberdar olabilseysim. Organizasyona katilirdim. Yılbaşına kadar bu seceneklerden birini almak istiyorum aslinda, ilk sirada istedigim yazilanlari okuduktan sonra f/p ve ozellikleri sebebiyle Cerato oldu.

Bu organizasyonu tekrar yenileme durumu olabilir mi? Böyle bi organizasyonda tekrar birlesip araba almak isteyenler olursa bir guc birliği yapmak isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbex -- 25 Aralık 2016; 20:38:42 >
  • Şu an en son 82ye bırakıyor bayiler
  • Kia Cerato Concept Plus Dizel Otomatik icin 82'ye iniyorlar mi? Bugun gidip bayide gorecektim ancak sehir disina cikmam gerekti gidip gorusemedim. Hangi bayi veroyor bu fiyati?
  • Ümraniye gül-al, sezgin bey
    beşiktaş bayraktar.

Ayrıca ataşehirdeki oğuşlar 81750 ye veriyor ama ben aldım oradan, tavsiye etmiyorum orayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeriko01 -- 25 Aralık 2016; 20:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriko01

Ümraniye gül-al, sezgin bey
    beşiktaş bayraktar.

Ayrıca ataşehirdeki oğuşlar 81750 ye veriyor ama ben aldım oradan, tavsiye etmiyorum orayı.

Güle güle kullan xeriko01, keyfini süresin inş.

Yeni yıl zamları gelmeden önümüzdeki 5-6 gün içinde bir kaç kişi toplanabilsek biz de alsak çok iyi olacak...
  • quote:

beşiktaş bayraktar.

Neden oğuşlardan memnun kalmadınız. Açıkçası bende yarın öbür gün oradan cerato almayı planlıyordum. Hatta bana verilen fiyat 82500 dü bir hafta önce. Daha önce sportage içinde görüşmüştüm aynı yer ile ama fiyat yüzünden vazgeçtim sportage den. Siz kiminle görüşmüştünüz oğuşlarda acaba. Çok şey sordum ama tam alma arifesindeyim cerato yu ve oğuşlardan alırım diyordum. Tereddüt yaşadım şu an.
    Cevap için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mors

quote:

beşiktaş bayraktar.

Neden oğuşlardan memnun kalmadınız. Açıkçası bende yarın öbür gün oradan cerato almayı planlıyordum. Hatta bana verilen fiyat 82500 dü bir hafta önce. Daha önce sportage içinde görüşmüştüm aynı yer ile ama fiyat yüzünden vazgeçtim sportage den. Siz kiminle görüşmüştünüz oğuşlarda acaba. Çok şey sordum ama tam alma arifesindeyim cerato yu ve oğuşlardan alırım diyordum. Tereddüt yaşadım şu an.
    Cevap için şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Öncelikle showroom aracını vermeyeceklerini belirttiler depoda var dediler fakat showroom aracını verdiler. Herhangi bir çizik falan olmadığı için onu sineye çektim.
    Sigortayı onlardan yapmam için direttiler. onların sigortacısı teklif verene kadar şase ve motor numarasını vermediler, oyaladılar. Teklif verdikten sonra alabildim ancak.

Birde cam filmi için önce ücretsiz diye anlaştık. daha sonra kötü kalitedekini ücretsiz veririz iyi kalite 200 tl dediler. pazarlık yapıp 100 e anlaştık. Teslim alırken baktım kötü kalite ve arka camlar da 1 numara.
    Orda tartıştım ama ürünü sattık artık işimiz olmaz havasına büründüler bende söktürüp kendim sonradan yaptım.

• Ben de Kia bayii Oğuşlar'ı kesinlikle tavsiye etmem. 2014 yılında kendilerinden sıfır Kia Sportage satın almıştım, alırken aracın dolu yediğinden dolayı sadece kapı kolu çevresinde bir kaç küçük iz olduğunu söyleyip göstermişlerdi ve cüzi bir indirim sağlamışlardı- ben zaten bunu normal pazarlık olarak gördüm.
    Bununla birlikte bana imzalattıkları belgelerde nefaset belgesinin de olduğunu fakat aracımı satarkenki ekspertiz sonucunda ön kaputun komple boyalı çıktığını öğrenmiş olduk.
    Hani olmaz ya nefaset belgesi mevzusu olursa içeriğine dikkat etmenizi tavsiye ederim.
    Firma bundan dolayı şikayetlerimi boşa çıkardı.
    Eğer ön kaputun komple boyalı olduğunu söyleselerdi bu aracı alır mıydım?
    Kesinlikle hayır.
    Kia aracının arkasında durdu mu, yoksa imzalattıkları onca belge arasından işine gelen maddeyle durumdan yırttı mı?
    Tabii ki evet.
    Ben bu olaydan sonra yetkili bayiinden sıfır aldığım araçların bile boya kontrolünü yapma gerekliliği hisseder oldum.
    Kia'yı ve bu bayii de Allah'a havale ettim.

• xeriko01 X kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler. İşin doğrusu bende güven durumu oluşmuştu oradakilere daha doğrusu Adnan bey'e ama yaşadığınız durum pek hoş olmamış ve çok geçmiş olsun diyorum. Açıkçası benimde kafam karıştı. Misal geçen hafta en son bana 82500 e diretilirken size 81750 fiyat verilmesi bile kafa karıştırıcı. Diğer yaşadığınız sorunlarda cabası. İşin doğrusu yağrın oraya gidip anlaşmayı düşünüyordum ama şu an bir anda aklım karıştı...
  • ranavalo kullanıcısına yanıt
    Evet nefasetli bir cerato önerildi bana renginden dolayı geçen hafta. Yani istediğim renk diye önerildi. Ama aracı görmedim sadece fotoğrafını gördüm. Aracı görmek istediğimde gerek yok ağabey fotoğrafı var burada dendi. Arka tamponda çok çok ufak bir çizik görünüyordu fotoğrafta sadece ve nefaset kapsamına giriyordu araç ama indirim de yok gibi bir şeydi. Cevap için size de çok teşekkür ederim. Cidden kafam karıştı oğuşlar hakkında şimdi... Diğer bir arkadaş da cevap yazmış sağ olsun onunda ciddi sıkıntıları olmuş.
  • ranavalo kullanıcısına yanıt
    Bu arada eşim sportage istiyor diye bende bayağı niyetine girmiştim. Siz neden sattınız merak ettim açıkçası.
  • Bizim ekibin aldığı 2 ceratodan birine komşusunun sportage'ı vurmuş tampon değişecek 🤐

Yakında benzinli manuel cerato fiyatı alan oldu mu? 1.6 comfort.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mors

Cevap için çok teşekkürler. İşin doğrusu bende güven durumu oluşmuştu oradakilere daha doğrusu Adnan bey'e ama yaşadığınız durum pek hoş olmamış ve çok geçmiş olsun diyorum. Açıkçası benimde kafam karıştı. Misal geçen hafta en son bana 82500 e diretilirken size 81750 fiyat verilmesi bile kafa karıştırıcı. Diğer yaşadığınız sorunlarda cabası. İşin doğrusu yağrın oraya gidip anlaşmayı düşünüyordum ama şu an bir anda aklım karıştı...

hocam alacaksanız ümraniye çakmakta gül-al yada bayraktar 82000 veriyorlar.

hiç oğuşlarla uğraşmayın. bir şekilde pişman ederler sizi.

heleki nefaset olayı var. yukarıdaki arkadaşın başından geçen olaya bakın. aman diyeyim
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.