Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim eski kasa Sportage idi, yeni kasası geleceği için piyasası çok düşmeden satmak istedim ve benzinli otomatik de sağlam yakıyordu.
    Ayrıca şimdi aklıma geldi, diğer arkadaşın dediği gibi sigorta konusunda çok baskı yapmışlardı bana da ve ordan yaptırmıştım.
    Aracı vermeden bagajını incelerken bir sorun görmüştük-ne olduğunu unuttum ama arka döşemede sanırım bir yırtık vardı,görmesek onu veriyorlardı,o aracı almadık, tavırları hiç hoşuma gitmemişti ve böyle bir markaya hiç yakışmıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xeriko01 X kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam çok teşekkürler. Nefasetli araba sadece benim istediğim renk olduğu için önerilmişti. Üstüne çok varılmadı açıkçası. Çakmak bana yakın sayılır gül-al ile bir görüşeyim yarın. Tekrar çok teşekkürler. BU arada aracınızda hayırlı olsun tekrar. Nasıl memnun musunuz cerato dan.
  • ranavalo kullanıcısına yanıt
    Benimde sportage den uzaklaşma sebebim çok yakması ve çok yakan bir aracın ikinci elde zorluk çıkaracağı. 10 yıldır alıştım dizelin ekonomisine gözüm yemiyor hala benzinli ve güçlü bir arabayı açıkçası. Siz anladığım kadarı ile yeni sportage da almadınız.
  • Dizelden sonra hiç tavsiye etmem özellikle. Ben Volvo V40 dizel almıştım.
    Yeni kasa sportage nasıl yakıyor bilmiyorum ama dizel imkanınız varsa açık ara, dizel bir araç tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranavalo -- 25 Aralık 2016; 23:25:48 >
  • Daha neler neler duyacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudkaldo -- 26 Aralık 2016; 0:3:6 >
  • ranavalo kullanıcısına yanıt
    11 litre civarı diyordu oğuşlar. Gerçi test arabası 16 filan gösteriyordu ama hadi çok basıyorlar test ederken dedim. Ama bende ortalama 11 litre altına inmez diyorum. Volvo v40 a bende niyetlendim çok sessiz rafine bir araç diye ama temizini bulmak zor. Sanırım gül-al filan olursa belki cerato ya da başka bir dizel otomatik. Gerçi cerato test aracı da 9.5 litre gösteriyordu ortalama değer olarak. Onuda harala gürele kullanmışlar anlaşılan.
  • Ben her sabah ümraniye esenler yapıyorum erken gittiğim için çok trafik olmuyor 5.5 yakıyor cerato. Ama dur kalk trafikte 7leri gördüm
  • xeriko01 X kullanıcısına yanıt
    Kazasız belasız keyifli sürüşler olsun inşallah. Bence gayet güzel değerler. İşin doğrusu en düşük veriler megan yenilerde var şu an. Gerçi benim aracım daha az yakıyor ama 92 beygir ve manuel vites sonuçta aracım. Şanzıman ısınma uyarısı filan almadınız sanırım. Çünkü anladığım çok yoğun trafiğe girmiyorsunuz erken çıktığınızdan dolayı. Gerçi o uyarı daha çok sportage ve tuscon larda oluyor.
  • arkadaşlar ;
    kia cerato toplu alımı için tüm görüşmeleri yapan ve oguşlar kia bayisiyle anlaşıp 25 adet araç sattıran kişi olarak bu bayiyle alışveriş vs.yapılmasına kesinlikle tavsiye etmiyorum...
    grubumuzda problem yaşayan kişilerde oldu bana birebir bayi ile şikayetlerini ileten birçok kişi oldu. genel olarak memnuniyetsiz olarak ayrılan çok grup üyemiz oldu..
    zaten bayiden memnun olmadıgımız içinde uzun zamandır yorum yazmamıştım..kia OGUŞLAR dan mümkünse uzak durun...

(Toplu alım sürecinde Kia Türkiye satış direktörü olan sayın Şafak beylede temas saglamıştık..yaptıgımız görüşmelerde Şafak bey'in yakın ilgisiylede karşılaşmıştık..kendisi her türlü yardıma herzaman hazır oldugunu belirtmişti..buradan kendilerini tekrar teşekkürlerimi yazarak iletmiş olayım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tireliim -- 26 Aralık 2016; 0:27:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozveysel

80k - 90k civarında ben de arac bakiyorum 1 haftadır. Corolla, Focus, Octavia, Cerato arasinda kaldim. Forum sayfalarında gezinirken dun bu konuya denk geldim. Anladigim kadariyla @sudkaldo ve @tireliim ustadlarin onculugunde harika bir organizasyon gerceklesmis. Arkadaslari ve emegi gecenleri tebrik ederim. Alan arkadaslara hayırlı uğurlu olsun. Gule gule kullansinlar. Keske ben de bu konudan daha önceden haberdar olabilseysim. Organizasyona katilirdim. Yılbaşına kadar bu seceneklerden birini almak istiyorum aslinda, ilk sirada istedigim yazilanlari okuduktan sonra f/p ve ozellikleri sebebiyle Cerato oldu.

Bu organizasyonu tekrar yenileme durumu olabilir mi? Böyle bi organizasyonda tekrar birlesip araba almak isteyenler olursa bir guc birliği yapmak isterim...

Olumlu görüşleriniz için teşekkür ederiz...
    cerato hakkında şuana kadar grubumuzdan şikayetçi olan kimse çıkmadı henüz..arabasından herkes memnun .. tavsiye olunur..( Kia OGUŞLAR dan almanızı tavsiye etmiyorum)

• tireliim kullanıcısına yanıt
    Bu gece cevap ve bilgi veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Çünkü 1-2 gün içinde o bayiden alımı yapacaktım açıkçası. Uyarılar ve yaşadığınız memnuniyetsizliği açıkça belirtmeniz sayesinden kendime farklı bir yol çizebileceğim. Tekrardan teşekkürler ve araçlarınızı keyifle kazasız belasız sürmeniz dileği ile...
  • Elemanlar gerçek ölücü çıktı Rıza baba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuzinsan -- 26 Aralık 2016; 1:04:50 >
  • aman aman oğuşlardan uzak durun
  • Yeni yılda Allah herkese kazasız, arızasız sürüşler nasip eylesin.
  • Sitesinde, 95400 TL olmuş concept plus fiyatı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Sitesinde, 95400 TL olmuş concept plus fiyatı...

Kasımda alirken satis danismani yaz aylarına 100bin TL olur demisti, icimizden "yok devenin nalı" demistik.
    Gidip bi özür dilemek lazım

• 95 e çıkıldıktan sonra, cerota alınmaz, artık f/p aracı olmaktan cıktı. Kia kendi ayağına sıkıyor. En çok satan segmentte güzel bir fiyat politikası izliyorlardı.
  • Bu toplu alım olayında Rekabet Kurumu'nu ilgilendiren bir sorun çıktı mı, çıkar mı, ya da müdahaleyi gerektiren bir durum var mı rekabet kanunu açısından? Merakımdan soruyorum.
  • endüstri_şef E kullanıcısına yanıt
    2017 Ocak ayında bütün araçlara zam geldi. OTV gelmeden araç alan arkadaşlar 15 bin gibi kazanç sağladılar. 2016'da ekonomik olarak küçülen Türkiye, 2017'de ne olur bilinmez ama insanlar artık önlem alıyor ne olur ne olmaz diye parayı araca baglamazlar. Fiyatlar arttı belirsizlik var, otomobil firmaları kime araç satacak, 2016'yı mumla arayacaklar.
  • Cerato liste fiyatı 86500 idi.

ÖTV %45'ten %50'ye çıktı, fiyatını 89.000 küsür yaptılar yani ÖTV artışını yansıttılar.

Şu an 95.000TL olmuş. Peki bu son zam neden ? ÖTV artışı zaten yansıtılmıştı fiyata.

Cerato iyi bir F/P aracıydı ama artık değil.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.