Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: endüstri_şef

2017 model fiyatları açıklanmış, dizel otomatik concept plus fiyatı 109bin tl.

Hayırlı uğurlu olsun.

Evet tek fark navigasyon. Ayrıca concept diye ara bir model de getirmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 109900 pazarlıkla toplu olarak 100000e bağlarız bence!

• Evet 7 inç ekran ve navigasyon gelmiş. Eski ekran kaç inçti bilmiyorum gerçi. Concept donanım gelmiş ama tırt. Yan ve perde havayastıkları eksik mesela. Dizel manuel hala yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık malesef ceratonun bir cazibesi kalmadı. 78.500 TL'ye satın alanlar satarken ikinci elde zarar etmeyip, belki karlı bile olurlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan 06

Artık malesef ceratonun bir cazibesi kalmadı. 78.500 TL'ye satın alanlar satarken ikinci elde zarar etmeyip, belki karlı bile olurlar :)

neye göre cazibesi kalmadı. Cerato nun fiyati artarken diğerleri sabit mi kaldı fiyata göre değil piyasaya göre değerlendirme yapmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen, orjinal 2017 model üzerindeki navigasyonlu multimedia ekran için toplu alım yaptığınızda beni de yazın.( Fiyatı uygun olur inşallah)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 26 Ocak 2017; 13:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Evet 7 inç ekran ve navigasyon gelmiş. Eski ekran kaç inçti bilmiyorum gerçi. Concept donanım gelmiş ama tırt. Yan ve perde havayastıkları eksik mesela. Dizel manuel hala yok...

Comfort donanimda yan perde airbag vardi.

Bence yeni donanim listesinde bi yanlislik olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Artık malesef ceratonun bir cazibesi kalmadı. 78.500 TL'ye satın alanlar satarken ikinci elde zarar etmeyip, belki karlı bile olurlar :)

neye göre cazibesi kalmadı. Cerato nun fiyati artarken diğerleri sabit mi kaldı fiyata göre değil piyasaya göre değerlendirme yapmak lazım

Tabiki fiyatına göre cazibesi kalmadı. 110 bin TL'ye dayanan ceratonun rakiplerinden 3-5 ay öncesine kadar 10-15 bin TL fiyat avantajı vardı. Şimdi de var da benmi göremiyorum?
    Aşağıdaki rakipleri piyasada çok daha tutulan modeller ve hepsi de ceratodan liste fiyatı olarak daha düşük.

Hyundai Elantra 1.6 CRDi ELITE PLUS DCT(Sunroof) = 102.200
    Ford Focus 1.5 TDCİ 120 PS Powershift Titanium = 105.865
    Renault Megan Sedane Icon 1.6 dCi 130 bg = 106.450
    Skoda Octavia 1.6 TDI CR 110 PS DSG Green Tec Style = 108.400

Artık sıfır km. araç almak eskiye nazaran çok daha zor. Hiçbiri de bana göre fiyatını haketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 26 Ocak 2017; 14:1:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Tabiki fiyatına göre cazibesi kalmadı. 110 bin TL'ye dayanan ceratonun rakiplerinden 3-5 ay öncesine kadar 10-15 bin TL fiyat avantajı vardı. Şimdi de var da benmi göremiyorum?
    Aşağıdaki rakipleri piyasada çok daha tutulan modeller ve hepsi de ceratodan liste fiyatı olarak daha düşük.

Hyundai Elantra 1.6 CRDi ELITE PLUS DCT(Sunroof) = 102.200
    Ford Focus 1.5 TDCİ 120 PS Powershift Titanium = 105.865
    Renault Megan Sedane Icon 1.6 dCi 130 bg = 106.450
    Skoda Octavia 1.6 TDI CR 110 PS DSG Green Tec Style = 108.400

Artık sıfır km. araç almak eskiye nazaran çok daha zor. Hiçbiri de bana göre fiyatını haketmiyor.

-örnek verdiğin elantra 2016 model

-megane dizel otomatik 2017 modeli 108.550 TL

-örnek verdiğin focus 2016 model. ford focus 2017 dizel otomatik 6 İleri PowerShift Titanium 112.380 TL

• Evet haklısınız model yıllarına dikkat etmemişim. Yine de ceratonun eskisi gibi fiyatıyla cazip olduğu için alınabilirliğinin fazla olduğu gerçeğini değiştirmez bana göre. Bu arada anti Ceratoculardan değilim, segmentinin kaliteli araçlarından biri bence. Laf olsun diye yorum yapmıyorum. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 26 Ocak 2017; 14:42:25 >
  • Hasan 06 kullanıcısına yanıt
    Haklısın eskiden ceratoyu tercih edilesi yapan rakiplerinden 10000 civarı ucuz olmasıydı.yoksa focus,megane,astra aynı donanım aynı fiyat olsa kimse ceratonun yüzüne bakmaz.dur bakalım satış rakamları ne olacak.liste fiyatından 8-10 bin inmezse kimse almaz bence.

• Hasan 06 kullanıcısına yanıt
    2016 modellerde rakipleriyle arasında liste fiyatı olarak uçurum yoktu. ama bu toplu alımı baz alırsak ciddi bir avantaj yaşadı alanlar.o yüzden şu anki liste fiyatına bakarak avantajı kayboldu demek yanlış olur. çünkü zaten bireysel alımda satılacak bir fiyattan vermediler aracı.
  • 2 aydır Kia Cerato Consept Plus kullanıyorum, diğer daha fazla tercih edildiği söylenen markalardan hiç bir aşağı kalır yönü yok, üstelik çok güçlü bir araba, ancak fazla süslü ve havalı değil, bende zaten böyle istiyordum,bir kaç yıla ikinci elinin de kuvvetleneceğini tahmin ediyorum, 5 yıl garanti var, istatistiklere göre her yıl otomobil pazarında payını %2 arttırıyormuş. Samsung ve LG yede eskiden şüpheyle bakılıyordu, şimdi el üstünde tutuluyor,
  • bende kaç gündür bakıyorum 75 e ikinci el olarak oda satılmış
    kullananlar genel olarak memnun sanırım
    ben 4 yıl önce eski kasasını hemen hemen 1 yıl kullandım araç uçak gibiydi:)

sanırım 70-75 bandında çok km yapmamış 2.el bulmak mümkün
  • 2017 Cerato iki donanım olarak sunulması ilginç geldi bana. Sanki her an satmaktan vazgeçebiliriz imajı oluşturulmuş. Araçların 3 haneli rakamlara çıkmasında bir anormallik yok. Yılsonuna kadar bu sekilde devam eder. Temmuz ayında bir zam daha gelir, sonra 2018'e doğru ellerinde kalan araçları satmak için fiyatları Ocak ayındaki fiyatlara çekerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

2017 Cerato iki donanım olarak sunulması ilginç geldi bana. Sanki her an satmaktan vazgeçebiliriz imajı oluşturulmuş. Araçların 3 haneli rakamlara çıkmasında bir anormallik yok. Yılsonuna kadar bu sekilde devam eder. Temmuz ayında bir zam daha gelir, sonra 2018'e doğru ellerinde kalan araçları satmak için fiyatları Ocak ayındaki fiyatlara çekerler.

2016 cerato da;

-comfort ve concept plus olarak 2 donanım paketi mevcuttu.

2017 cerato da;

-comfort, concept ve concept plus olarak 3 donanım paketi mevcut.
  • Konuyu baştan sona okudum

Bir arkadaş fiyat söylememiş sanırım ve fbi dan daha gizli tıtmak için heralde

Alan arkadaşlar A hayırlı olsun

Şimdiye kadar kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi

Genel memnuniyet nedir

• 2017 sonu 89a bi toplu alım gelir mi 😉

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

2017 sonu 89a bi toplu alım gelir mi &#128521;

nisana kadar 3 yeni araç geliyor; rio, picanto ve hibrit suv niro. Bir de önce kirala sonra satın al gibi birşey yapmışlar. Kağıt üzerinde 2017 ye hızlı bir giriş yapıyorlar. Bu piyasa da bir fark ortaya koyarlarsa yıl sonu indirimi zor gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de insanların suratlarını niye kapatıyorsunuz onu anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.