Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Saint_

O değil de insanların suratlarını niye kapatıyorsunuz onu anlamadım.

Arkadaşlar mit çalışanı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

2017 sonu 89a bi toplu alım gelir mi 😉

90-85 arası alınabılır tabıkı
  • Yeni açılan uşak bayisi, kıa nın 2017 yılı için açıklanan fiyat listesinde kesinlikle indirim yapmayacağını belirtti. Yersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: endüstri_şef

Yeni açılan uşak bayisi, kıa nın 2017 yılı için açıklanan fiyat listesinde kesinlikle indirim yapmayacağını belirtti. Yersen

Parasinla degilmi almayiz olur biter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bende dedim hayırlı satışlar size diye. Kıa çok saçmaladı. Diğer firmalara göre en az 20 bin tl düşüğe satılmalı. Sonuçta burdan toplu alım yapan arkadaşlar, dizel golf 110000 bin tl, astra dynamıc 95 bin tl iken ceratoyu 78,5 a aldılar. Onda bile şüpheyle yaklaştılar araca. Golf 120 astra 110 oldu, kıa ise 110000 bin tl istiyor, Yanlış fiyat politikası, şubat satışlarında büyük bir düşüş yaşayacaklardır.
  • quote:

Aynen hocam. Bende dedim hayırlı satışlar size diye. Kıa çok saçmaladı. Diğer firmalara göre en az 20 bin tl düşüğe satılmalı. Sonuçta burdan toplu alım yapan arkadaşlar, dizel golf 110000 bin tl, astra dynamıc 95 bin tl iken ceratoyu 78,5 a aldılar. Onda bile şüpheyle yaklaştılar araca. Golf 120 astra 110 oldu, kıa ise 110000 bin tl istiyor, Yanlış fiyat politikası, şubat satışlarında büyük bir düşüş yaşayacaklardır.

Inşallah düşüş yaşarlar

• quote:

şubat ayını baz mi alıyorsunuz? Rio ve picanto larda stok durumu nedir bilmiyorum ama mart ayında 2 aracin da yeni kasası gelecek. Ceed in satışı zaten ortada çatır çatır satmıyordu. Sportage in alıcı kitlesi belli. Bir tek cerato kalıyor. Cerato da ciddi düşüş yoksa ortada sıkıntı da yok

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Ceed zamanında satacağını sattı, 2012'den beri artık yüzü eskidi. 2018'de kasasını değiştirecek. LPG 'li atmosferik Honda bile 100TL iken Cerato' nun 110 olması aracı pahalı yapmaz. C sınıfı kaliteli dizel bütün araçlar 100 bandını aşmış durumda. Fiyatını beğenmeyen Fiat Egea alsın. Disbiritüre kızıyorsunuz da fiyat politikası bu şekilde... Araç alacak olsam fiyatına bakmam 110 ise indirim yaptırıp gider alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    yanlış kişiyi alıntıladiniz galiba?

• alanlara hayırlı olsun , toptan alınan araçlar kaç paraydı ne kadar ödendi ve kaç kişi aldı bilgisi olan var mı merak ettim de:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

alanlara hayırlı olsun , toptan alınan araçlar kaç paraydı ne kadar ödendi ve kaç kişi aldı bilgisi olan var mı merak ettim de:)

20-25 kişi aldı. 78,5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagoz07

quote:

alanlara hayırlı olsun , toptan alınan araçlar kaç paraydı ne kadar ödendi ve kaç kişi aldı bilgisi olan var mı merak ettim de:)

20-25 kişi aldı. 78,5.

gerçek fiyatı neydi acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karagoz07

quote:

20-25 kişi aldı. 78,5.

gerçek fiyatı neydi acaba ?

Liste fiyatı 89 gibiydi galiba, pazarlıkla 82-83 e alınabiliyordu
  • Kia Cerato 1.6CRDI DCT Concept Plus, Hyundai Elentra 1.6CRDI DCT Elite Plus'tan 3,4 bin TL daha ucuzdu.

Şu an Cerato 1.6CRDI DCT Concept Plus 109.900TL, Elantra 1.6CRDI DCT Elite Plus 102.700TL, sunroof eklersen 105.200TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Kia Cerato 1.6CRDI DCT Concept Plus, Hyundai Elentra 1.6CRDI DCT Elite Plus'tan 3,4 bin TL daha ucuzdu.

Şu an Cerato 1.6CRDI DCT Concept Plus 109.900TL, Elantra 1.6CRDI DCT Elite Plus 102.700TL, sunroof eklersen 105.200TL.

2017 Consept Plus Ceratoda, 2016 ya ek olarak 7 inç navigasyon ve multimedya ekran mevcutmuş. Ayrıca Elantraya göre daha fazla pazarlık yapılabilir ve fiyat inebilir
  • bu aralar baska var mı toplu alım? ya da bi babayiğit konu açsın toplaşalım 3-5 bişiler indirip alalım aracımızı..
  • Her sene bi şekilde yapılması gereken bir organizasyon. Marka model değişebilir tabi. Hatta baharda 1 yılsonuna dopru da 1 kere tekrarlanmalı.

Ama organizatörün işi zor işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Mayıs gibi forumda elantra alalım kampanyası başlatacam bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Mayıs gibi forumda elantra alalım kampanyası başlatacam bakalım

Mayıs geç olabilir nisandan başlayın derim

Edit: Hatta elantra i10-20-30 karışık yaparsanız sayı muazzam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 4 Mart 2017; 22:34:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerato' yu alanlar araclariniz hakkında değerlendirme yapar mısınız, beğendiğiniz ya da beğenmediginiz neler.. Herkes aracını alıp gitti sanırım.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.