Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta kia-Gül-Al ile görüştüm. Onlarda f/p aracı olmaktan çıktığının farkında. Gorusmemizden anladığım yakında bir iyileştirme olacak 2016 modellerin fiyatlarında. Takip etmekte fayda var.
  • i10 1.2 Benzinli otomatik Full paket bile 62bin TL olmuş, F/P aracı mı kaldı
  • 15.000 tl sıfır faizli kredi varmış
  • Tebrik ederim. Grup alımındaki fiyatı öğrenebilir miyim ? Ne kadara aldı gruptakiler aracı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taklitsis

Tebrik ederim. Grup alımındaki fiyatı öğrenebilir miyim ? Ne kadara aldı gruptakiler aracı ?

78500 TL'ye alındı araç(Grupta.).
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Cerato liste fiyatı 86500 idi.

ÖTV %45'ten %50'ye çıktı, fiyatını 89.000 küsür yaptılar yani ÖTV artışını yansıttılar.

Şu an 95.000TL olmuş. Peki bu son zam neden ? ÖTV artışı zaten yansıtılmıştı fiyata.

Cerato iyi bir F/P aracıydı ama artık değil.

Kafayı yemişler alan 78 e 3 ay önce aldi basini zaten kim alır 95 e bu aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 15 Ocak 2017; 10:30:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 78.5 cok iyiymis kacirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

78.5 cok iyiymis kacirdik

Alanlar çok yüksek mantıklı davrandılar yaza liste fiyatı 100 bin olur

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

9 senedir bu siteye üyeyim. 75 milyar verip 30 kişinin aynı anda araba alacağını düşünmüyorum. Saygılar.

Hocam almışlar valla
  • Ilk basta alanlara helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

9 senedir bu siteye üyeyim. 75 milyar verip 30 kişinin aynı anda araba alacağını düşünmüyorum. Saygılar.

Hocam almışlar valla

Eger ötv ye yakalanmasaydık bu sayı 50 li rakamlarda olacaktı...bu kadar katılımcı oranıyla alınan arabalar sanırım Türkiye de bir ilk ve rekordur...

• quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Hocam almışlar valla

Eger ötv ye yakalanmasaydık bu sayı 50 li rakamlarda olacaktı...bu kadar katılımcı oranıyla alınan arabalar sanırım Türkiye de bir ilk ve rekordur...

Evet sayı mükemmel. Ve ben hiçbir yerde bunun gibi bişey görmedim :) helal olsun tebrikler kazasız belasız sürüşler dilerim

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için tşk ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

İyi dilekleriniz için tşk ederiz.

Alan arkadaşlardan foto bekliyoruz

• her markada böyle toplu alıma indirim olur mu yoksa özel olarak bazı markalar mı indirim yapıyor ?

eğer her markada böyle indirim alınabilirse, benzer çalışmalara girmek lazım.
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Konunun baş sayfasında fotograflar mevcut...1 sayfaya bakınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusozz

her markada böyle toplu alıma indirim olur mu yoksa özel olarak bazı markalar mı indirim yapıyor ?

eğer her markada böyle indirim alınabilirse, benzer çalışmalara girmek lazım.

F/p olarak cerato yu belirlemiştik hepberaber...otomatik vites dizel ve donanım olarak cerato nun yanına başka bir marka model yaklaşamadı fiyat olarak...her marka modelde uygun olduktan,istedikten sonra alınabilir...
  • tireliim kullanıcısına yanıt
    Eywalah

• Konudan uzak kalmistim valla hacım almışlar helal olsun

• 2017 model fiyatları açıklanmış, dizel otomatik concept plus fiyatı 109bin tl.

Hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.