Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence kaçmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle gerçekten tebrik ediyorum. Konuyu daha önce görmüştüm ancak aracımı değiştirmeyi düşünmediğim için değerlendirmemiştim.
    Şimdi ise dize otomatik sorunsuz bir araç arıyorum.Öneriler üzerine bu araca bakıyorum.
    Kia Cerato Dizel Otomatik

nedir ne değildir?
    sıfır alıp da satmayı düşünen var mı?
    bakım aralıkları ve masrafı nedir?

yardımcı olanlardan şimdiden teşekkür ederim.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Cerato ve elantra dizel otomatik sınıfının en iyilerinden.bende ikisi arasında kalıp elantra aldım ve gayet memnunum tavsiye ederim.

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    86 bedava, borcum olmasa hemen, alırdım.

• leonidas26 kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki resimlerde 9.10. ve 11. sırada yer alan aracın sahibiyim (renk uzay mavi)

Aracı ilk aldığım gün yaptıgım 1000 km'lik test sonucunu yazmıştım

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=122193996

Buna ilave olarak yaptıgım 6000 km yol sonucu şunu söyleyebilirimki cerato kesinlikle tercih edilmesi gereken bir araç. Yol tutuşu konusunda ilk başta endişelenmiştim ama yüksek hızlarda rahatlıkla virajlara girebiliyorum. Araç sizi performans ve yakıt konusunda hiç üzmüyor.

Henüz içimizden aracı bakıma giren olmadı bu nedenle fiyat konusunda bilgim yok. Merak ettiğiniz başka konu varsa yardımcı olabilirim.

• Merhaba

Bugün 15000 bakıma sokacağım.

Aracı aldığımız oğuşlar 750 tl ama bizden aldığınız için 650 tl olur dedi. Şuan adanada olduğumdan adana kia ise doğrudan 650 tl dedi. Gelince pazarlık yaparız dedi.

Oğuşların servisi hakkında da kötü yorumlar var. Birde bindirim yapıp indirim yapıyorlar. Kimi kandırıyorlarsa

• xeriko01 X kullanıcısına yanıt
    Oğuşlar için hiç iyi bir şey duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Ama arabalarımızı oradan aldık :)
  • Gayet mantikli tercih

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagoz07

quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Ama arabalarımızı oradan aldık :)

Ümraniye Gül-Al otomotiv de 60 bin bakımını yaptırdım ben. Mehmet Ali bey var gayet iyi bir şekilde igileniyor. ben memnun kaldım açıkcası. Anadolu yakasında oturuyorsanız aklınızda olsun.
  • Kırmızı renk de çok tatlı duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Cerato ve elantra dizel otomatik sınıfının en iyilerinden.bende ikisi arasında kalıp elantra aldım ve gayet memnunum tavsiye ederim.

En iyi değil en ucuz.

Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekuru7

İlk sayfadaki resimlerde 9.10. ve 11. sırada yer alan aracın sahibiyim (renk uzay mavi)

Buna ilave olarak yaptıgım 6000 km yol sonucu şunu söyleyebilirimki cerato kesinlikle tercih edilmesi gereken bir araç. Yol tutuşu konusunda ilk başta endişelenmiştim ama yüksek hızlarda rahatlıkla virajlara girebiliyorum. Araç sizi performans ve yakıt konusunda hiç üzmüyor.

Henüz içimizden aracı bakıma giren olmadı bu nedenle fiyat konusunda bilgim yok. Merak ettiğiniz başka konu varsa yardımcı olabilirim.

Merhaba hocam araç hakkında bi kaç sorum olacaktı.

Kia ceed kullandım uzun yolda insanı çok yoruyordu cerato insanı yoruyor mu. 120 sabitlendiğinde araç kaç devirde oluyor. Eco ile mi gitmek lazım normal modda mı bu hızlarda. Çukurlarda süspansiyonları nasıl çok sarsıyor mu insanı. Son olarak aracın ses sistemi nasıl basslar falan iyi mi en azından polo qashqai falan gibi güzel mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: emrekuru7

Merhaba hocam araç hakkında bi kaç sorum olacaktı.

Kia ceed kullandım uzun yolda insanı çok yoruyordu cerato insanı yoruyor mu. 120 sabitlendiğinde araç kaç devirde oluyor. Eco ile mi gitmek lazım normal modda mı bu hızlarda. Çukurlarda süspansiyonları nasıl çok sarsıyor mu insanı. Son olarak aracın ses sistemi nasıl basslar falan iyi mi en azından polo qashqai falan gibi güzel mi hocam

Uzun yolda yormuyor.

120-130 km aralıgında aşağı yukarı 2000 devir çeviriyor.

Ben sürekli normal modda kullanıyorum biraz daha devirli spor kullanım istiyorsanız sporta alınır ama performans yönünden bir sıkıntısı yok bastıkça gidiyor normal moda devam.

Ses sistemi benim için yeterli. Ne beklediğinize göre değişir ben son sesi şimdiye kadar açmadım tatmin edici bana kalırsa.

Süspansiyon çok yumuşak değil ama bu hali iyi bence çukurlardaki performansından ziyade yol tutuşu sizi tatmin edecektir.

• bıkac ay once alanlar cok uygun fıyata almıslar
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Araç uzun yolda yormuyor, zevk veriyor. Hız sabitleme çok yararlı, 120 ye sabitlediğinizde şu kadar devir yapıyor ddiye bir şey yok, yol eğimliyse deviri yükseltiyor, yokuş aşağı ise düşürüyor, yakıt tüketimide buna göre değişiyor, çukurluklarda suspansiyon çok iyi, az sarsıyor, ancak biraz sert, kasisleri 30 km süratın altında aşmak daha az sarsar. Eco ile gidersen gaza bastığında hemen almaz, şehir içinde ben normali tercih ediyorum, kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak değişmekle birlikte normalde daha az mazot harcarsın. Benim alışkanlıklarıma göre şu anda 6-6,5 litre/100 km. Ses sistemi vasat ama yeterli, cazırtı cuzurtu yok, umarım faydalı olmuştur, sitede yorumlarım var, geriye doğru tararsanız görürsünüz
  • merhaba 80-85 butcede hala bu arac mantıklımı

2,eline ne kadar verilmeli en fazla

bu fiyata baska hangi modeller var.

• Arkadaşlar,www.topluaracalimi.com alan adını net ve org uzantılarıyla birlikte ben almıştım. Sizlerin de (etiketlediğim arkadaşlar) alan adıyla ilgili yazışmanızı zamanında okumuştum. İsteyene alan adlarını üçü birlikte veya ayrı ayrı satabilir, isteyenle toplu araç alımıyla ilgili proje ortaklığı yapabilirim.

Bu arada;
    Konuyu da ilk açıldığı zamanlardan takip ediyorum, alan arkadaşları da tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasey -- 29 Haziran 2017; 22:4:19 >
  • dasey D kullanıcısına yanıt
    Metni okudum, bir şey anlamadım. Şu an araç almanın bir mantığı yok zaten. Yıl sonunu beklemekte fayda var. Honda Civic 117 (benzinli ) olmuş. Neyin kafasını yaşıyorlar, ne içiyorlar anlamış değilim.

• Birden fazla konuyu yazınca karışmış ollabilir.

Toplu araç alımıyla ilgili site fikrini yazışmıştınız bir ara, ben de onu görüp alan adını almıştım. Şu anda da Alan adını satlığa çıkardığımı söyledim.
    (Bir önceki Mesajı düzenledim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasey -- 29 Haziran 2017; 22:5:46 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.