Şimdi Ara

kia pride hakında açil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.cengiz -- 25 Kasım 2009; 20:49:15 >

• Max bütçeyi söylerseniz ona göre alternatifler sunabiliriz size.
  • kia pride aslında ford festiva'dır.
    küçük az yakan bir araba'dır.
    bütçenizi söylerseniz daha çok tutulan otomobilleri tavsiye edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 31 Ekim 2009; 20:07:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentaur

kia pride aslında ford festiva'dır.
    küçük az yakan bir araba'dır.
    bütçenizi söylerseniz daha çok tutulan otomobilleri tavsiye edebiliriz.

• çok teşekür ederim şimdiden 6 bin tl var başka yok yalnız biraz borç alma imkanım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.cengiz -- 31 Ekim 2009; 21:52:39 >
  • Kartal yada toros daha iyi olabilir.
  • ya toros da kalerifer sorunu olduğunu söyleyorlar burası uşak çok soğuk oluyor çoçuk üşümesin diye düşünüyorum aynı zamanda sürüş keyfi yok kartal çok temiz yok sanayide arkadaşların sanayide geçir ömrü, denk gelirse temiz düşünürüm. [ORJİNAL 4 PARÇADA ÇİZİKTEN DOLAYI LOKAL BOYA VAR KESİNLİKLE DARBE DEĞİŞEN YOKTUR ARABANIN BAŞKA SORUNU YOK ALAN SADECE KEYFINI SÜRECEK GELİP GÖRMEĞE DEĞER BİR ARABA BU FİYATA BU TEMİZLİKTE BU MODELDE BAŞKA AVRUPA ARABA BULAMAZSINIZ BAYANLAR İÇİN ÇOK İDDEAL VE YENİ ARABA SÜRECEKLER İÇİN BİR ARABADIR NOT ACİL OLDUĞU İÇİN FİYATINIDA DÜŞÜRDÜM 1990.1991 MODEL ARABA FİYATINA 2000 MODEL ARABADIR KAÇIRMAYIN ACİL] İLANLAR BU ŞEKİL bu ilan larıın içeriği doğrumu alıp satmayaçağım sadece modelli ucuza alıp kulanmak istiyorum bilmem anlata bildimmi eğer yanıldıysam lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.cengiz -- 31 Ekim 2009; 23:30:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 EASY Lütfen yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suzuki Swift'lere bakabilirsiniz 93-94 model civarlari.. 1.0 motorlari var az yakiyormus..
  • sen 2000 ile 2006 model arası lada vega'lara bak o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 1 Kasım 2009; 18:25:40 >
  • 2000 bin model kialar PİRİDE dahaiyi olmazmı kimse yokmu bu bilgiziz garibana fikir verecek
  • Pride'ler sorunlu olarak biliniyor size aman aman dayanıklı olcagını sanmıyorum.

Size uygun en iyi araç Lada Vega Station Vagon 6-7 milyara en temizini bulursunuz ayrıca kaloriferi gerçekten muhteşem. O fiyata alınabilecek en iyi araçlardan bir tanesi bence. Araştırın bi derim.

Hatta bir kaç ilan ben göstereyim.

http://www.sahibinden.com/orjinal_73_binde_sirali_sistemli-66WQQaXQQ18208955WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/acil_satlik_2001_lada_vega_vagon-17WQQaXQQ18243183WQQpXQQdisplayitem
    Bu İlan iyiymiş:
    http://www.sahibinden.com/garaj_araci_bebek_gibi_bakildi_km_ye_dikkat_tertemiz-79WQQaXQQ18244639WQQpXQQdisplayitem

Araç Kütahya'da Uşak'a yakındır inceleyin bi derim:
    http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu_2005_model_47000_de_vega_8_750_!!!!!-55WQQaXQQ18147239WQQpXQQdisplayitem

Bunlar size fikir verir. Bana kalırsa o fiyata alınabilecek en iyi araç ayrıca kaloriferi gerçekten mükemmeldir o konuda kefilim. Sağlamlıgında hiç şüpeniz olmasın. Zor yollar için üretilmiştir. Soğukta çalışmama gibi bir problemi hayatta olmaz.

• Ac Schnitzer. abi teşekür ederim kia için neresinde sorun olduğunu bilginiz varmı acaba ya buaraba baya kafaya koydumda bana çok hoş geliyorda derler ya her alıcının kör satıcısı her satanın kör alıcısı olurmuş bende öyle oldum .
  • tempra sw.Size yakın bir ilçede var Renault serviste.Klimalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 1 Kasım 2009; 17:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.cengiz

Ac Schnitzer. abi teşekür ederim kia için neresinde sorun olduğunu bilginiz varmı acaba ya buaraba baya kafaya koydumda bana çok hoş geliyorda derler ya her alıcının kör satıcısı her satanın kör alıcısı olurmuş bende öyle oldum .

Hocam Kia'yı Vega'ya kıyaslarsak gerçekten çok sönük kalıyor yanında. Saç ve malzeme kalitesi kötü güvensiz diye duydum. Kia'nın eski modellerinde başarısız oldugunu duymussunuzdur.
    Tamam kör malın kör alıcısı olur fakat Uşakta pek kör alıcı olmaz diyorum ben Lada Vega'yı satarken daha rahat edersiniz.

Kia'nın parçasını bulmakta zorluk çekebilirsiniz. Fiyatı konusunda pek bir bilgim yok.
    Vega'ya şahin doğan toros parçası bile takılıyor.
    Ayrıca Klima'nın önemli oldugunu söylemişsiniz. Ben Kia'nın klimada başarılı olabilceğini düşünmüyorum. Ayrıca Uşak gerçekten soğuktur bilirim oraları soğuk havada çalışmama gibi bir problemi de olabilir.
    Bilinmedik araç kobay olmayın hem kendinize hem eşinize, çocuğunuza zorluk çektirmeyin derim.
    Vega Rusya'nın iklim koşullarına göre üretildiği için soğuk havaya da elverişlidir.

@ototube

Konuyu iyi okuyun lütfen arkadaş Station araç istemiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.