Şimdi Ara

KIA Pro Cee'd alınır mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyat performans yakıt tasarrufu açısından bu arabayı nasıl buluyorsunuz?

http://www.arabalar.gen.tr/kia-pro-ceed-1-6-crdi-cool-plus-i2685.html

• Yenisi sandim heyecanlandim ama eski kasaymış. Onla ilgili bir fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Yenisi sandim heyecanlandim ama eski kasaymış. Onla ilgili bir fikrim yok

yenisi ne zaman çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Yenisi sandim heyecanlandim ama eski kasaymış. Onla ilgili bir fikrim yok

yenisi ne zaman çıkacak

bende bilmiyorum ki.
  • pek fark yok yenisiyle zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Activa S alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    0km CLIO 5 Touch alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullandım güzel, oturaklı, kaliteli bir araç tavsiye ederim test sürüşü yapıp kendiniz karar verin derim.
  • ben manuel-dizel düşünüyorum da kaç yakar sizce arkadaşlar? bide arka koltuklar geniş rahat mı onunla ilgili bilgi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun77

ben manuel-dizel düşünüyorum da kaç yakar sizce arkadaşlar? bide arka koltuklar geniş rahat mı onunla ilgili bilgi bulamadım

6-6.5 lt sehirici

• evet 2. el 2009-2011 arası alınır mı kullanıcıların bilhassa yorumlarını alabilir miyiz?
  • Cool plus ta sanırım esp yoktu yol tutuşu biraz kötü diye duydum.Ama spor yay la çözülebilir.

Motorları çok ataktır, stock 115 hp chiple 165 hp falan oluyor.Yakıt gideride çok fazla değil, donanım tatminkar.2. eli problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ace01

evet 2. el 2009-2011 arası alınır mı kullanıcıların bilhassa yorumlarını alabilir miyiz?
    Suspansiyinlar biraz serttir. Bunun dısında iyi secim olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyin Kemiren Bilge -- 30 Aralık 2012; 22:25:19 >
  • fiyatlar ne alemdedir peki çünkü sahibinden de çeşitli fiyatlar varda. ? Vede şu donanım olayı fulden aşağı doğru sıralayabilir misinz? cool, motion, consept, consept plus ...
  • quote:

fiyatlar ne alemdedir peki çünkü sahibinden de çeşitli fiyatlar varda. ? Vede şu donanım olayı fulden aşağı doğru sıralayabilir misinz? cool, motion, consept, consept plus ...

Aynen sıraladığın gibi hocam donanımlar.Cool - motion'da esp - cruise control yok bildiğim kadarıyla.

Fiyatlarda yüksek km 25e bile var ama temizi için 30.000 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor.
  • Yol tutuşu nasıldır bu arabanın? Standardı Top Gear'da "Uygun fiyatlı araç" olarak pek sevilmemişti çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

fiyatlar ne alemdedir peki çünkü sahibinden de çeşitli fiyatlar varda. ? Vede şu donanım olayı fulden aşağı doğru sıralayabilir misinz? cool, motion, consept, consept plus ...

Aynen sıraladığın gibi hocam donanımlar.Cool - motion'da esp - cruise control yok bildiğim kadarıyla.

Fiyatlarda yüksek km 25e bile var ama temizi için 30.000 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor.

hocam sende proceed mi acaba? varsa kaç model memnun musun?
  • arkadaşlar bu arabanın 2013 modeli kaç liradan başlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.