aldığım daha doğrusu 02 ocakta teslim alacağım otoyu daha önce süren kimseyle karşılaşmadım iyi diyende oldu kötü söyleyende parçaları çok pahalı diye falan bilirsin işte seninde başına gelmiştir sanırım. arabam 1,4 fire otomatik 97 cc gücünde otomatik vites olduğu için abs düşünmedim gerek duymadım doğrusu. Sana enterasan bir şey söyleyeyim ben tofaş ta çalışıyorum montaj hattında ve kapılarla ilgileniyorum bölümümün takım lideriyim ama kalktım FIAT değilde rio almayı tercih ettim FIATı kötülemiyorum yanlış anlama daha öncede 1,4 otmatik vites 97 cc hyundai getz alacaktım taki rio yu görene kadar hyundai'n iç trim malzemeleri pek güven vermedi yolda kendimi güvende hissedeceğimi düşündürmedi vazgeçtim. neden rio dersen galeriye gittiğimde işim ereği aracı detaylı inceledim ve kapı içtrim malzemeleri gayet sağlam geldi bayii benim yaptığım testlerde epey bir şaşırdı yani anlayacağın arabayı biraz hırpaladım neyse aslında rio HP istiyordum daha sportif görünüyor ama ellerinde yokmuş ve araç gelince de vade farkı alırız dediler sedan aldım sence sedan mı HP mi? VE neden otomatik vites aldın dersen eşimde kulanabilsin diye böyle bir tercih yaptım kendim zaten akşama kadar otomobillerin içindeyim Biraz fazla yaktığını biliyorum ama eşime kolaylık olsun diye böyle bir tercih yaptım endişelendiğim konu aracın içeriye ses geçirip geçimeyeceği... teşekkürler...
özel mesajı buraya paste neden yaptınız anlamadım
modifiye ile ilgili bi link attım sana netde arastır bulursun dedigim gibi.