Şimdi Ara

KIA SOUL İNCELEME Bol fotoğraflı, Detailing Çalışmam ( kotalılar dikkat ! ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
13.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eepassat

elinize sağlık güzel olmuş

Teşekkür ederim
  • detailing nedir Allah aşkına? Detaylı İnceleme, derinlemesine inceleme falan deseydiniz keşke...
  • araç süper yahu ben çok beğendim gerçekten

hayırlı uğurlu olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

araç süper yahu ben çok beğendim gerçekten

hayırlı uğurlu olsun hocam.

Teşekkürler
  • Peki yakıt tüketimi normal seviyelere yani sehir içi 7,1'e indi mi ?
    Web sayfalarında güzelce demişler, ama pratikte anladıgım kadarıyla 8,5 seviyelerinde yakıyor eco mod'ta.

Eğer yakıt bu rakamlara inmediyse o zaman insanları aldatmak olur bu Kia'nın yaptığı ?
  • açıkçası bu aracın tip'ini ben beğeniyorum, bir onceki mesajlarda arkadasımız cok guzel belirtmiş "kızılay dağıtmış gibi herkeste olan" araçlardan değil.

Citroen DS4 ve Kia Soul arasında kaldım biraz ben, Skoda Yeti'de sürpriz.. ayırabileceğim 63-65 bin var, bakalım hayırlısı olsun.
    Tipi farklı olsun, araba cok iri olmasın (araba kullanma becerilerim cok yuksek değil :) ) , az yaksın, kullanımı rahat olsun gibi onceliklerim var, performans cok onceliğimde degil, surat yapmaktan cekindiği için maksimum 130-140 yaparım..

Kia Soul'u cok onceden beri takip ediyorum, 2012 modeli heralde 2011'den cok daha iyi olmalı, ama gecenlerde istanbul'daki eresin'in yanındaki Kia bayiine gittim 2011 Kia koymuslar, "neden 2012 koymadınız" diye sordugumda pişkin pişkin "bu elimizde kaldı, 2012 modeli goren bunu satın almaz diye vitrine 2011 koyduk" bile dediler. Nasıl bir tüketici koruyucusu bir otomotiv endüstrisi oldugunun bir gostergesi heralde bu da (!)

• Kia Soul kullanan arkadaşlar,

Yakıt tüketimi normal seviyelere yani sehir içi 7,1'e indi mi ? müsait oldugunuzda cevap verirseniz sevinirim.
  • Yakıt tüketimi olarak fabrika verilerinin yanından geçmediğini söylemem gerekiyor. 900 km falan oldu. Şehir içi hep 10 dan aşağı inmiyor bazen 11 12 bile oluyor. 8'i görsem şükredeceğim. Rodaj dönemi diyeceğim ama rodaj dönemimi kaldı artık. Servisde öyle söyledi. İlk 1000 km zorlama sonrası önemli değil dediler ama. İnmiyor malasef servis düşecektir cevabını veriyor. Bakalım ne kadar daha düşecek.
  • korelilere büyük bir alkış
  • Güneşin altında iyi uğraşmışsınız, takdir ettim sizi

Bu arada konsept bir araca sahip olunca insan bu tip temizlik ve araç uygulamalarını daha bir zevkle yapıyor sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiaraba?

Güneşin altında iyi uğraşmışsınız, takdir ettim sizi

Bu arada konsept bir araca sahip olunca insan bu tip temizlik ve araç uygulamalarını daha bir zevkle yapıyor sanırım :)

Teşekkür ederim. Evet biraz öyle sayılır
  • araç çok tipsiz bence bu paraları haketmiyor neyse kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
  • Bu aracın sınıfı MPV mi acaba ?

Sanırım MINI Cooper Countryman ile aynı sınıf
  • Güzel günlerde kullanın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.