Şimdi Ara

KIA SOUL İNCELEME Bol fotoğraflı, Detailing Çalışmam ( kotalılar dikkat ! ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
13.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı uğurlu olsun.uzun süredir araba arayışında olduğunu çok araştırdığını biliyorum.Fabia RS e niyetlenmiştin bi ara konuyu takip etmiştim.bu arada bence farklı dikkat çeken bi araç alman iyi olmuş.kızılay dağıtmış gibi heryerde görünen modelleri sende benim gibi sevmiyorsun sanırım.
  • Orijinalden alıntı: Styric

Orijinalden alıntı: of dead

Evet indirimli aldım. Bence şu an Türkiye de hiç bir araç fiyatını hak etmiyor. Benim fikrimde aynı şekilde bu aracın değeri 45 bin liradır. Bende 44,500'e aldım zaten. Teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun gerçekden uygun bir fiyata almışsınız aracın liste fiyatı 62 bin diye biliyorum.

Teşekkür ediyorum, evet şu an 62,600 TL olarak satılıyor.

Bende düşünüyorum ama o fiyata bulabilsem keşke birde rica etsem araç hakkında biraz bilgi paylaşımında bulunabilirmisiniz yakıt sarfiyatı,yol tutuşu,ses yalıtımı vs. Teşekkürler...
  • Orijinalden alıntı: evilonthemove

hayırlı uğurlu olsun.uzun süredir araba arayışında olduğunu çok araştırdığını biliyorum.Fabia RS e niyetlenmiştin bi ara konuyu takip etmiştim.bu arada bence farklı dikkat çeken bi araç alman iyi olmuş.kızılay dağıtmış gibi heryerde görünen modelleri sende benim gibi sevmiyorsun sanırım.

Teşekkür ediyorum çok sağol, evet çok araç gezdik, bir ara fabia rs, polo gti gibi takıntılarım oldu ama bayilerin ilgisizliği ve yakıt fiyatları araçların tüketiminide görünce vazgeçmemek elde değil Aynen herkes de bulunan araç pek ilgimi çekmediğini acıkça söylemem gerek. :)

Orijinalden alıntı: Styric

Evet indirimli aldım. Bence şu an Türkiye de hiç bir araç fiyatını hak etmiyor. Benim fikrimde aynı şekilde bu aracın değeri 45 bin liradır. Bende 44,500'e aldım zaten. Teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun gerçekden uygun bir fiyata almışsınız aracın liste fiyatı 62 bin diye biliyorum.

Teşekkür ediyorum, evet şu an 62,600 TL olarak satılıyor.

Bende düşünüyorum ama o fiyata bulabilsem keşke birde rica etsem araç hakkında biraz bilgi paylaşımında bulunabilirmisiniz yakıt sarfiyatı,yol tutuşu,ses yalıtımı vs. Teşekkürler...

Şu an indirimli hali 62,600 bence fiyatında yükseliş bile olacak. daha 65 kmde hep şehir içi ama genel anlamda bir şeyler söyleyeyim. Çok sert sürmediğim için yol tutuşuna bir şey diyemeyeceğim ani dönmeler vb şeyler yapmadığım için. Çok sakin kurallara uyarak sürüyorum. Bugün yaklaşık 15 km yaptım. Ses yalıtımına baya bir baktım. Bir benzinli kadar sessiz içi. 80 90 hızlara ulaştım ve bugün çok rüzgarlı olmasına rağmen hiç bir ses duyamadım. Ama yakıt tüketimi fabrika verilerinin yanından geçmiyor. Hoş daha çok yeni ama 9 9,5 arasında değişiyor. Sıkıştırdım bir kaç kez 11 bile gördüm. Umarım şehir içi 7 7,5 gibi değerlere ulaşabilirim.

• konuyu açan arkadaş forumda sorun var bugün ben de denedim , simage fonksiyonu çalışmıyor galiba

bu arada aracınız hayırlı olsun süpermiş , oldukça donanımlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 15 Nisan 2012; 17:07:01 >
  • resimler nerde hani yok bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

konuyu açan arkadaş forumda sorun var bugün ben de denedim , simage fonksiyonu çalışmıyor galiba

bu arada aracınız hayırlı olsun süpermiş , oldukça donanımlı

Evet forumda bir problem var sanırım. Teşekkür ederim sağolasın.

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

resimler nerde hani yok bişi

Forumla ilgili bir problem var. Kutucuklara tıklar iseniz görüntüler açılacaktır.
  • Orijinalden alıntı: Styric

Orijinalden alıntı: volkman

Hayırlı uğurlu olsun hemşerim. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. İsmail bey geçen gün bizdeydi. Jeneratör için birine yardımcı oluyordu. Magentisi sordum. Henüz gelmedi demişti. İncelemeye beklerim Koyunculara.

Araban baya güzel ve dolu. Güle güle kullan.

Çok teşekkür ediyorum hemşerim, inşallah sağolasın. :) Bende gecen hafta seni söyledim. Bende sormuştum magentisi. Ben pazartesi 18:30 gibi orada olacağım. Gelirsen eğer görüşürüz. Görüşmek üzere.

Pazartesi 18.30 da orda olacağım. Magentisi çok merak ediyorum. Kapı önünde 196 plaka Cerato görürsen, senden önce incelemeye geldim demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkman -- 15 Nisan 2012; 21:03:24 >

• quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun hemşerim. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. İsmail bey geçen gün bizdeydi. Jeneratör için birine yardımcı oluyordu. Magentisi sordum. Henüz gelmedi demişti. İncelemeye beklerim Koyunculara.

Çok teşekkür ediyorum hemşerim, inşallah sağolasın. :) Bende gecen hafta seni söyledim. Bende sormuştum magentisi. Ben pazartesi 18:30 gibi orada olacağım. Gelirsen eğer görüşürüz. Görüşmek üzere.

quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

Liste Fiyatı 62 kusur 45 e nasıl aldınız merak ettim araçla bende ilgilendim bi ara

ÖTV muafiyeti ile aldım arkadaşım. Engelli bir vatandaşım.

Hayırlı olsun..

Teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Hayırlı olsun.Güzel araç.Birde koltuklarda ve kapılarda soul yazmasa iyi olacakmış.

Teşekkür ederim. Koltuk neyse de kapıda yazmasa güzel olurmuş. Böylede fena değil.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkman -- 15 Nisan 2012; 21:06:39 >

• Bu aracı bilmiyordum ama. Zorda olsa resimlere göz gezdirdim.
    Tarzı çok hoşuma gitti, donanımlarda gayet güzel, bence çok güzel bir araçmış. Güle güle kullanın.
  • JUKE'yi ne kadar koluyorsam marjinallik adına bu araçta benim için o , gerçekten cesaretinizden dolayı tebrik ederim bu tür araçları çoğu insan almaya cesaret edemiyor , ben bile pederi Giulietta almaya bile ikna edmemiştim :( Yanlış hatırlamıyorsam Yeni C4 'le , Soul arasında kalmıştınız diğer konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 15 Nisan 2012; 21:40:54 >
  • Orijinalden alıntı: volkman

Pazartesi 18.30 da orda olacağım. Magentisi çok merak ediyorum. Kapı önünde 196 plaka Cerato görürsen, senden önce incelemeye geldim demektir

Bende söylemiştim gelince ara diye ismail beye yarın orada olursa inceleriz beraber. :)

Orijinalden alıntı: Engineered Rock

Bu aracı bilmiyordum ama. Zorda olsa resimlere göz gezdirdim.
    Tarzı çok hoşuma gitti, donanımlarda gayet güzel, bence çok güzel bir araçmış. Güle güle kullanın.

Çok teşekkür ediyorum sağolun.

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

JUKE'yi ne kadar koluyorsam marjinallik adına bu araçta benim için o , gerçekten cesaretinizden dolayı tebrik ederim bu tür araçları çoğu insan almaya cesaret edemiyor , ben bile pederi Giulietta almaya bile ikna edmemiştim :( Yanlış hatırlamıyorsam Yeni C4 'le , Soul arasında kalmıştınız diğer konuda

Bir çok araç vardı listede ama sadece c4 ve soul kalmıştı bende seçimimi souldan yana kullandım. Bir şikayet pişmanlığım yok. Giulietta başka bir şey yahu ! umarım bir gün gönlünüzde ki araca sahip olursunuz. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

• İlk mesajdaki hiçbir foto görünmüyorrrrr :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

İlk mesajdaki hiçbir foto görünmüyorrrrr :(

Bir çok kişide görünmüyor abi ben dahil :) ama X kutucukları oluşuyor onlara tıklayınca açılması gerek. Forumda problem var galiba.
  • öncelikle ho.
    engelliyim demişsiniz ama plakada engelli simgesi yok. benim bilmediğim bir durum mu var? engelli kişilerin aldığı plakaların engelli simgesinin olduğunu sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

öncelikle ho.
    engelliyim demişsiniz ama plakada engelli simgesi yok. benim bilmediğim bir durum mu var? engelli kişilerin aldığı plakaların engelli simgesinin olduğunu sanıyordum.

Teşekkür ederim, artık isteğe bağlı olarak soruyorlar, logolu logosuz şekilde seçim yapılabiliyor.
  • Öncelikle hayırlı olsun, sonra bu tarz bir araç aldığınız için sizi tebrik ederim. Çünkü gerçekten içinize sinen beğendiğiiz bir aracı almışsınız.

Kia Ceed SW dizel otomatik sahibi olarak söylemek isterim ki Kia'ların dizel motoru performanslı ve gaz tepkileri güzeldir.

Tekrar hayırlır olsun.
  • hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiaraba?

Öncelikle hayırlı olsun, sonra bu tarz bir araç aldığınız için sizi tebrik ederim. Çünkü gerçekten içinize sinen beğendiğiiz bir aracı almışsınız.

Kia Ceed SW dizel otomatik sahibi olarak söylemek isterim ki Kia'ların dizel motoru performanslı ve gaz tepkileri güzeldir.

Tekrar hayırlır olsun.

Çok teşekkür ediyorum. Evet içime sinen bir araç oldu. :) Hızlanması ve yol tutuşu gerçekten güzel. Ceed de sürdüm ama soul yol tutuş ve süspansiyon olarak bir adım önde diye bilirim. Tekrar teşekkür ediyorum, sizlere de kazasız belasız sürüşler dilerim.

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin

Çok teşekkür ediyorum, inşallah.

• Hayırlı uğurlu olsun çok beğendiğim bir araç darısı bize artık kazasız belasız güzel günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 16 Nisan 2012; 15:12:24 >
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
    güzel ve değişik bir araç.
    çok dikkat çekiyordur trafikte.
    yalnız tasarımından dolayı,
    çok rüzgar sesi alacakmış gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.