Şimdi Ara

KIA SOUL İNCELEME Bol fotoğraflı, Detailing Çalışmam ( kotalılar dikkat ! ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
13.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben kullanıyorum ortalama sehir ici 7,8 ; sehir dısı 6,6 ortalama 7,2 civarı yakıyor.
    Ama cok trafik oldugu zamanlar 8,5'a cıkabiliyor..
    start and stop olmadıgı icin heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enverziya -- 13 Mayıs 2013; 18:36:31 >
  • güzel araç hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan74

güzel araç hayırlı olsun güle güle kullanın

teşekkür ederim dostum. if]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruf

Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Güzel günlerde kullanın

Teşekkür ederim dostum.
  • İyi günler aracınız duruyormu acaba hala kullanıyormusunuz bende almak istiyorum ama en azından 1-2 yıl kullanmış biri olarak sizin görüşleriniz benim için çok önemli bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • allah kazasız belasız kullanmayi nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airinterceptor -- 31 Mart 2014; 17:22:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Bu aracın sınıfı MPV mi acaba ?

Sanırım MINI Cooper Countryman ile aynı sınıf

evet mpv olarak geçiyor 2014 de öyle yaptılar eskiden hb geçiyordu.
  • Hoş araba ama çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperado80

İyi günler aracınız duruyormu acaba hala kullanıyormusunuz bende almak istiyorum ama en azından 1-2 yıl kullanmış biri olarak sizin görüşleriniz benim için çok önemli bilgi verirseniz çok sevinirim.

13 nisanda 2 yıl olacak. 1 gün olsun neden aldım ki demedim. Yine araba alsam yeni kasasını alırım. Çok ama çok memnunum ben.. Yakıt olarak biraz düşündürür hepsi o. Onun dışında düşünmenizi gerektiren bir şey yok. Ayrıca yen kasası yolda imkanınız el veriyorsa yeni kasayı alın çok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: desperado80

İyi günler aracınız duruyormu acaba hala kullanıyormusunuz bende almak istiyorum ama en azından 1-2 yıl kullanmış biri olarak sizin görüşleriniz benim için çok önemli bilgi verirseniz çok sevinirim.

13 nisanda 2 yıl olacak. 1 gün olsun neden aldım ki demedim. Yine araba alsam yeni kasasını alırım. Çok ama çok memnunum ben.. Yakıt olarak biraz düşündürür hepsi o. Onun dışında düşünmenizi gerektiren bir şey yok. Ayrıca yen kasası yolda imkanınız el veriyorsa yeni kasayı alın çok güzel olmuş.

Çok teşekkürler yakıt olarak düşünecek pek bişeyim yok çünkü captiva ve seul arasında kaldım captiva 7 kişilik jeep 2000 motor dizel otomatik fakat ilk kalkış performansı hiç ama hiç hoşuma gitmedi gaz veriyorsun araba 1-2 saniye sonra yerinden kalkyor ya bindiğim aracın kavramasında sıkıntı vardı yada beş para etmez vites geçişleri kusursuz değil ama hissettirmiyor. Seulu hiç kullanmadım ama arada 10.000 tl fark var seul 2. el 2012 40 binde 45.000 tlye buldum x-tra captiva 2011 41 binde 55.000 tlye var çok kararsız kaldım bakalım hakkımızdan hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperado80 -- 3 Nisan 2014; 14:36:05 >

• Evet yarın itibari ile 2013 50 binde hatasız bir soul sahibi olucam tek düşündüğüm yakıt bu konuda kullanıcılardan yorum bekliyorum kiaforumda maalsef cevap vereni bulamadık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: attRaCtiVe

Evet yarın itibari ile 2013 50 binde hatasız bir soul sahibi olucam tek düşündüğüm yakıt bu konuda kullanıcılardan yorum bekliyorum kiaforumda maalsef cevap vereni bulamadık..

Merhaba, yeni şanzıman sanırım 2013ler, dct idi galiba. Yakıtı çok kafanıza takmayın bence. Arabalar çok yakmıyor, yakıt pahalı. Kazasız sürüşler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.