Bildirim
KIA Sportage hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eski kasadaki motor sanziman verileri mevcuttan daha da verimsiz. Sehir ici 12-13lt yakar en az, sehir disi sakin surusle 8-9lt. Performans icin atik bir arac degil ama hantal demek de oldukca guc, yuksek devirde memnun ediyor. Eski kasa 135hp lerde yag yakma sorunundan bahsediliyor, dikkat edilmesi gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap için teşekkürler.
otomatik vitesi nasıl ? yağ yakma sorunu 2015 modellerinde var mı?
bir tane 2015 model 1.6 GDI Concept Plus sportage boya değişen yok. sahibi 160 bin tl istiyor. fiyat nasıl, yorumunuz nedir? -
Geleneksel tork konvertorlu tam otomatik sanzimana sahip, bozmak icin buyuk caba sarfetmek gerekir :) sanzimanin bakimi, yag degisimi bile yapilmiyor
Fiyat olarak biraz daha cikip bos paket de olsa yeni kasa almanizi oneririm, zira ic tasarim ve kalitede buyuk fark var. Eski kasanin piyasasina hakim degilim
biraz daha ekle isterse kapıları tamponu boyalı olsun yeni kasa olsun. 160 eski kasaya çok-tu... iki hafta önce ben de bakıyordum o araçlara. ben vazgeçtim tucson aldım ama. -
ilanla alakam yok ama dediği gibiyse ekstra bişey çıkmazsa 160 bine bu araç alınır. -
Bu piyasada uygun yazmis fiyati, sorun yoksa kesinlikle tercih edilir
hafta içi araca zam yapacağım dedi, bende biraz düşüneyim dedim.
eski kasa için 160 bin tl çok değil mi?
tucson ne kadar aldınız? -
araçlar hakkında fazla bilgim yok ve hemen bir araç almam lazım.
satıcı hafta içi araca zam yapacağım dedi, bende biraz düşüneyim dedim.
eski kasa için 160 bin tl çok değil mi? bu fiyata satılmıyorken nasıl 165 nasıl satacak anlamadım.
2015 yılı kasası ile yeni kasa arasında çok fark var mı? -
bu araç nasıl, -
2016 model 1.6 GDI Comfort ile 2015 model 1.6 GDI Concept Plus arasında donanım, performasn, yakıt tüketimi vb. özellikler bakımından çok fazla fark var mı -
eski kasa için çok, 150 üzerine çıkıyorsan yeni kasa bak bence hocam.
tucson 2018 aldım 210 bine maloldu. -
anahtarsız çalıştırma ve panoramik cam tavan farkı var. 10-15 bin lira ek vermeye değer yani bencequote:
Orijinalden alıntı: Aahmet_1923
2016 model 1.6 GDI Comfort ile 2015 model 1.6 GDI Concept Plus arasında donanım, performasn, yakıt tüketimi vb. özellikler bakımından çok fazla fark var mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X