Kia'nın yeni suv'u güzelmiş bakalım fiyatlar ne kadar
quote:
Orjinalden alıntı: GKN 35
Kia'nın yeni suv'u güzelmiş bakalım fiyatlar ne kadar
Buradaki fiyatlara bakayım yazarım,tr'de ne kadar olur Allah bilir burdaki fiyatların en az 3 katı olacağı kesin
bi gelsin de, fiyata ayar çeker çelik motor
suanda makyajsız sportage in beyaz rengni gormedım cogunlukla siyah beyaz renk kotu mu duruyo sizce ?
beyaz pek yakışmıyo bu araca ya, beyaz her araca yakışmıyo doğrusu en ufak tozlanmada görünüm çok kötü bi hal alıyo, temizi tutmak imkansız, ve dediğim gibi her araca yakışmıyo, bilmiyorum ama ben yakıştıramıyorum
arkadaşlar merhaba ben orhan . konyadayım. bugün 2009 model 2.0 dizel otomatik vites dvd navigasyonlu sportage aldım. rengi siyah. çok memnunum. herkes arabasını kazasız belasız ve zevkle kullansın. saygılar. artık aranızdayım.
quote:
Orjinalden alıntı: orhankurt1253
arkadaşlar merhaba ben orhan . konyadayım. bugün 2009 model 2.0 dizel otomatik vites dvd navigasyonlu sportage aldım. rengi siyah. çok memnunum. herkes arabasını kazasız belasız ve zevkle kullansın. saygılar. artık aranızdayım.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim, hoş geldin.
2009 sorentolar 83 bin ytl mi?
Hayırlı olsun, motorda veya görüntüde değişikilik var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Thin Lizzy
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mertb
Hayırlı olsun, motorda veya görüntüde değişikilik var mı?
quote:
quote:
Yanılmıyorsam yeni makyajlı sportage'ler tr'ye gelmedi.
Arkadaşlar nereye kayboldunuz?
burdayız burdayız makyajlı sportage hiç görmedim, hatta eski makyajlısını bile tek tük görüyorum, şu honda cr-v ler ortalığı biraz karıştırdı bence... bence mohave yi sağlam bi reklamla piyasaya sürecekler... sorento için bile az çalışmadılar, bi sportage üvey evlat oldu, ama reklamı yapılan tucson dan daha fazla satıldı
quote:
Orjinalden alıntı: dikmenibo
burdayız burdayız makyajlı sportage hiç görmedim, hatta eski makyajlısını bile tek tük görüyorum, şu honda cr-v ler ortalığı biraz karıştırdı bence... bence mohave yi sağlam bi reklamla piyasaya sürecekler... sorento için bile az çalışmadılar, bi sportage üvey evlat oldu, ama reklamı yapılan tucson dan daha fazla satıldı
Bu mahove tr'çok pahalı olmaz ise satar,buradaki fiyatı 50,000$
ah hocam ah, motordan bi vergi koyar bizimkiler
quote:
Öğrendinmi motor vaziyetlerini ne seçenekler varmış,ben daha bakamadım.
quote:
quote:
eğer amerikada borrego ismiyle satılan araç bu ise::
3.8 v6 ,, 4.6 v8 motorları var gözüküyor
v8 olan mustang in motoru gibi, bi araştırıcam, yakın güç değerlerine ve aynı hacme sahip( küsüratına kadar )
ama türkiyeye böyle gelirse satılmaz, dizel motor varmı bakacam
ayrıca, kia international dan baktım, ordada 2 motor seçeneği var
sanırım bu araç tam amerikan gmc suv tipinde bi araç ki bu kadar yüksek hacimli ve bol silindirli motorlar koyuyolar
quote:
quote:
eğer amerikada borrego ismiyle satılan araç bu ise::
3.8 v6 ,, 4.6 v8 motorları var gözüküyor
v8 olan mustang in motoru gibi, bi araştırıcam, yakın güç değerlerine ve aynı hacme sahip( küsüratına kadar )
ama türkiyeye böyle gelirse satılmaz, dizel motor varmı bakacam
ayrıca, kia international dan baktım, ordada 2 motor seçeneği var
sanırım bu araç tam amerikan gmc suv tipinde bi araç ki bu kadar yüksek hacimli ve bol silindirli motorlar koyuyolar
Dediğin gibi tr'ye biraz zor gelir o motorlarla
gelse bile satışlar düşük olur bence, petrol fiyatları düşüyor ama hala pahalı yakıt türkiyede
bu arada, babam nerdeyse her bakımı 500 er 600 er km aksatıyor, araç 90763km oldu bugün, bi ara 30km ile giderken ayağını gazdan çekti, uğuldama oldu falan... bi problem var ama bakalım, daha yüzünü göstermedi