Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
358.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: orhankurt1253

arkadaşlar merhaba ben orhan . konyadayım. bugün 2009 model 2.0 dizel otomatik vites dvd navigasyonlu sportage aldım. rengi siyah. çok memnunum. herkes arabasını kazasız belasız ve zevkle kullansın. saygılar. artık aranızdayım.

hayırlı olsun arkadasım güle güle kullan
  • Arkadaşlar merhaba
    Sorento x-force'lerin süspansiyon sistemi nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Arkadaşlar merhaba

ilk nesil sorentolara göre daha güven verici bence
    ayrıca arka süspansiyonda dengeleme sistemi var, aracın arkasına yük attığınızda çöker ya, sorento da çöktükten sonra tekrardan eski pozisyonuna geliyor, yani ideal pozisyona...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Arkadaşlar merhaba

Aracı kullandım,düz bir yoldu fazla bir şey anlamadım,daha çok aracın kokpitiyle ilgilendim.
  • bundan sonraki aracımız maalesef sportage olmayacak, bu %99 gibi birşey, babam aracı değiştirmeyi düşünüyor, ama rakiplerine karşı şu an sahip olduğumundan 2 kat daha iyi bi sportage olmadığı için, mecburi olarak nissan x-trail, vw tiguan gibi araçlara yönelecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

bundan sonraki aracımız maalesef sportage olmayacak, bu %99 gibi birşey, babam aracı değiştirmeyi düşünüyor, ama rakiplerine karşı şu an sahip olduğumundan 2 kat daha iyi bi sportage olmadığı için, mecburi olarak nissan x-trail, vw tiguan gibi araçlara yönelecez

Yalniz kaliyorum desene

En az ben bu araci iki yil kullanacagim,saglik olsun
  • biz 2 yılı doldurduk ayrıca 90k i devirdi araç, heralde satmak istediğimiz zaman 100-110 arası olur, babamın durumları bekliyoruz
    ayrıca, ayrılmam hocam ben burdan rahat ol sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 11 Ağustos 2008; 17:27:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

biz 2 yılı doldurduk ayrıca 90k i devirdi araç, heralde satmak istediğimiz zaman 100-110 arası olur, babamın durumları bekliyoruz
    ayrıca, ayrılmam hocam ben burdan rahat ol sen

O zamana kadar belki mohave gelirde onu alırsınız

hayırlısı olsun ne olursa olsun kazasız belasız olsun.
  • mohave bu motorlar gelirse sanmıyorum hocam biz daha çok 2.0 dizel otomatik düşünüyoruz, mohavede olmaz heralde bu olay, keşke olsa...
  • Hocam şu x-trail'ide hiç sevmiyorum yahu,vw tiguan olur fena değil.

Belkide kia tr'ye uydurup gönderir mahoveleri dizel motor falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 11 Ağustos 2008; 20:13:00 >
  • bir an önce göndermeleri lazım o zaman yoksa geç kalacaklar
    hocam x-trail beğendik biz de motor şanzıman istediğimiz gibi, benim arazi aracı isteğim sonucunda cr-v den vazgeçtik, bagajıda büyük ayrıca, tam istediğimiz gibi yani
    tiguan ıda ben pek tutmadım, touareg falan eyvallah, ama tipini pek sevemedim o aracın yaa, bide araç için golf plus plus diyolar pek yanaşmadık o yüzden

• Çelik motor amcamlar,mohave olsun forte olsun hiç bir girişimleri varmı acaba,mesela burda bu araçların gelmesine iki ay falan kala reklamlara başladılar,yokmu oralarda böyle bir atraksiyon?
  • valla daha reklam göremedim ben, ama fırtına öncesi sessizlik gibi duruyor çünkü sorento ve sportage reklamlarını bitirdiler
  • Yeni sportage'nin gelmemesi biraz garip geldi bana,acaba daha satmayacaklarmı ne,belkide tamamen yeni araçlara yönelirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

Yeni sportage'nin gelmemesi biraz garip geldi bana,acaba daha satmayacaklarmı ne,belkide tamamen yeni araçlara yönelirler.

valla, çelik motor, ne yapar bilmem.ama acilen piyasaya taze kan vermeleri lazım, yoksa şu an ki araçlarla bu iş olmaz
    çünkü sorentoları insanlar artık almıyorlar, bi kerelik patlama oldu bitti, piyasaya daha yeni daha güzel araçlar çıktı
    sportage desen, zaten çoktandır yok, cr-v rav4 x-trail derken satışları azaldı
    şimdi tucson yenilenmiş, o gelecekmiş, bakarsın o zaman gelir yeni sportage
    ama mohave konusunda dediklerimin hala arkasındayım, Türkiyeye gelirse çok bi başarı elde edeceğini düşünmüyorum
  • Sorentonun yüzü çok eskidi makyajlansa bile kasa aynı kasa pek tutmaz,ancak yeni bir kasa kurtarır sorentoyu,buralardada aynı şey sorentonun satışları bayaa düştü.

Tucson makyajı nasıl olmuştur acaba,gerçi her zaman sportag'nin gerisinde kalmıştır,bu sefer ne olur bakalım.
  • Ben arazi aracına köşeli, sert hatlı tasarımları yakıştırıyorum. Mesela eski Amerikan tarzı veya Landrover Defender gibi. Sorento bu köşeli hatların bir kısmını teknoloji ve konforla iyi harmanlamıştı. Zaten o yüzden bu kadar tutuldu. Yeni Sorento gördüğümüz kadarıyla Santa-fe gibi yuvarlak hatlı olacak. Bugün alacak olsam yeni kasayı beklemezdim. Bu durum sadece dış görünümle ilgili tabii. Yeni teknolojiler ve güçlü motorlara bir şey diyemem.
  • Dikkat ettiyseniz kia hyundai'nin alt modeli olmaktan çıkıyor yeni modelleri inceleyin göreceksiniz,kia yeni araçlarında yeni yüz kullanıor,mohave'ye bakın,eminimki sorento'da sportage'de yenilenirse ne santafe'ye nede tucson'a benzeyecek.
  • thin lizzy@
    tucson çok değişmemiş, önden resmini gördüm, tampona birşeyler yapmışlar, biraz daha şişkin duruyor o kadar sportage gibi fark edilecek şeyleri yok bence

ek olarak, aracımız 90bin i geçti ama bi problem yaşıyoruz
    aracı bakıma soktuk, bakımdan aldık, şu an 92bin km
    aracın motoru güçsüzleşti gibi. eskiden hissetmezdik ama şu an klimayı açtığımızda motor bi anda 500devir kaybediyor
    ayrıca şanzımanla ilgili problemde olduğunu düşünüyorum, vites artması gerekirken artmıyor yada düşmesi gerekirken düşmüyor
    babama her seferinde bu arabada bi gariplik var desemde sadece aracın güç kaybettiğini söylüyor, bence daha ciddi şeyler var...

• @dikmenibo,servis ne diyor bu duruma sordunuzmu?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.