Şimdi Ara

Kia Sportage & WV Tiguan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bezinli otomatik Kia Sportage yada WV Tiguan almayı düşünüyorum.
    Bu iki modelin yakıt tüketimi, vites geçişleri, performnası vb. bakımından yorumunuz nedir?

• Doblo al doblo en iyisi doblo her paraya doblo al 1.6 multijet doblo al o paraya,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sportage 1.6 GDI Concept Plus ile Tiguan 1.4 TSi Sport&Style donanım olarak nasıldır, yorumunuz nedir?
    Bu iki modelin kronik bir sorunu var mıdır?
    Araçtan birisi alırken özellikle nelere dikkat etmeliyim.
  • 2015 yılında 1.4 tsi dsg cup paket sıfır almıştım kronik sorunu olmayan bir araç spo yerine kesinlikle tiguan derim
    Yakıt ortalama 9-10 arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sportage ın eskı kasası oldugunu varsayıyorum. 2016 oncesı sanırım.

Sportage da tam otomatık sanzıman var. Gecısler bır mıktar hıssedılıyor. Yakıt ve performansa olumsuz etkısı var sanzımanın ancak sorunsuz

Tıguande cıft kavrama yarı otomatık sanzıman var. Masraf cıkarmaya meyıllı. Gecısler yag gıbı. Sportage a gore 2lt az yakar

Totalde tıguan>sportage dıyebılırım ama ben ıkısını de tercıh etmezdım

• masterap M kullanıcısına yanıt
    masterap, araç olarak ne önerirsiniz.
    örnek olarak ilandaki araçlarla ilgili yorumun nedir?
    www.sahibinden.com
    Kia Sportage İkinci El ve Sıfır SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve cipler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-2013-model-kia-sportage-1.6-gdi-concept-plus-otomatik-hatasiz-675500855/detay
    www.sahibinden.com
    Volkswagen Tiguan İkinci El ve Sıfır SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve cipler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-2012-tiguan-cam-tavanli-sport-style-full-plusfull-otomatik-672295805/detay

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    13 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tiguan daha iyi ama 2015-16 oncesi dsg acisindan riskli olur. Full yetkili servis bakimli olursa ve sizde yetkili servise gotururseniz dsg sorunu ucuza hallolur. Ben olsam ikinci el cift kavramali aractan uzak dururum.

• İkisini de almazdım. Tiguan dsg açısından artık risk dönemine gelmiş. Spo ise gdi+otm gitmeyen araç. O kasada güçsüz kombinasyon.

• Sportage zaten çok yakan bir araç bide üstüne tam otomatik vites.. LPG olmadığı sürece benzin istasyonundan kombine alırsın
  • Otomatikten dolayi sporkic

• Sportage alırdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.