|
Kia Xceed alınır mı ? (3. sayfa)
-
-
Boş yapma yahu. VW Taigo, T-Roc ve T-Cross; hepsi B crossover. Aynı sınıfta 3 araç satan marka bile var.
Ceed ne zamandır B sınıfı da Xceed B oldu, benim haberim yok. Blokladım. -
B Suvmu ? :))
-
valla xceed den inip sportage a binen biri eğer bu araçlar aynı segment diyebiliyorsa alnından öperim ,sabaha kadar da blokla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 27 Eylül 2022; 15:57:24 > -
Forumdaki zamanının çoğunu otomobil genelde geçiren biri c segment bir araca b segment diyorsa ve bunu markanın aynı segmentteki başka bir aracıyla kıyaslayıp yapıyorsa hepimiz forumu sessizce terk edelim bir daha da uğramayalım bence. -
arkadaşım xceed her yerde t rocla kiyaslaniyor yerli yabancı tüm yayınlarda
sportage da tucson ve tiguanla ve 3008le
ya siz çok akıllısınız ya onlar akılsız
-
X ceedden 2 tane troc yapacak malzeme çıkar, makyaj öncesinde iç mekanı komple sert plastik olan yerden yüksek polo, troc dediğimiz araç.
Xceed yerden yuksek Rio mu da b segment oluyor, biraz mantık, o kadar otomobil forumunda takılıyorsunuz.
-
yumuşak malzemeyle mi araç segmenti belirliyoruz,benim passat b6 w213e rakip o zaman
yav dayıcım C suv dediğimiz şey sportage ise bu ne? arabanın içine 4 yetişkin binmeyi denedin mi hiç mesela?
-
Segment farklı birşey, araç tipi farklı birşey, T-Roc B segmentidir Xceed C segmentidir, kimseyi inandırmak zorunda değiliz, ben yazdığın araçların hepsini kullandım ama senin daha önce Xceed kullandığını düşünmüyorum arabanın arkası baya geniş, koltukların boyutunu T-Eoc ile kıyasla farkı görürsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 27 Eylül 2022; 19:36:41 > -
İngiltere’nin en önemli otomobil magazinlerinden birisi Auto Express’in yaptığı kullanıcı anketinde Xceed 1. Oldu
https://www.autoexpress.co.uk/best-cars/driver-power/95238/best-cars-to-own-driver-power-results?amp -
çok genişmiş yalan soyleme golften dar ama c suv
-
arkadaşım xceed e 4 yetişkin binip rahat rahat uzun yolculuk yapabilir mi,bana bunu yazsan kafi
c suv dediğin araç bunun için alınır malum.aile kullanımı on plandadır değil mi?
biz testte tahammül edemedik arabaya.
arabayı darlığı yüzünden t rocla kiyasliyorlar zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 27 Eylül 2022; 20:30:7 > -
Sen daha segment nedir araç tipi nedir onun ayrımını yapamıyorsun, bu araç C SUV değil bu araç C CUV, ayrıca 4 kişi rahatlıkla seyehat ediliyor, farazi konuşuyorsunuz arkası kesinlikle Golf’ten dar değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 27 Eylül 2022; 20:44:44 > -
her neyse cuv muv yerden yüksek ceed e 900 bin tl vermem ben gidip sportage alırım arabanın arkası dar bu arada rahat mahat değil
-
Kıyasladığın T-Roc’u 966800₺’ye almakta serbestsin, ayrıca metalik renk ve cam tavanda istersen 30bin tl’cik daha vermen gerekecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 27 Eylül 2022; 21:36:23 > -
Sen karşılatirmali testle segment belirliyorsun ama
Symbol 301 önceki kasa focustan çok daha geniş araçlar, o zaman onlar c focus b segment ? Destekli sallayalim lütfen.
Yılların ceede de b segment oldu forumdaki otomobil profosorloru sayesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Eylül 2022; 21:46:31 > -
Vay be Kia' da yalanciymis meger Haberimiz Yok..Tesekkurler Aydinlattiginiz icin..
-
arkadaşım C suv segmenti olarak geçebilir arabanın rakipleri ile alakası yok diyorum,kendi ağabeyleri ile dahi alakası yok diyorum,xceed diye tutturdunuz ya.2008 b suv 3008 c suvsa
xceed c suv tucson sportage da c suv demek bana saçma ötesi geliyor bunu anlatmaya çalışıyorum
bunca yerli yabancı yayın neden xceed i kalkıp b suvlarla karşılaştırıyor o zaman ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 28 Eylül 2022; 9:17:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: FthGTI
Kıyasladığın T-Roc’u 966800₺’ye almakta serbestsin, ayrıca metalik renk ve cam tavanda istersen 30bin tl’cik daha vermen gerekecek.t roc a da vermem:) gidip temiz grandland alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 28 Eylül 2022; 6:52:31 > -
Adam C sınıfı aracı 2 dakkada B suv yapmış :)
Stonic'le aynı sınıftalar zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 28 Eylül 2022; 7:14:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X