Şimdi Ara

kıbrıs hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yakın zamanda kıbrısa gitmeyi düşünüyorum gemi ile gidiliyormuş mersin merkezdenmi kalkıyor yoksa taşucundan mı kalkıyor
    benim merak ettiğim gezmek istediğim yerler tarih camiler merkez öyle bu girne mağusa falan birdibire otobüs falan varmı ne yenir geniş bilgi istiyorum şimdiden teşekkürler

• bilen yokmu
  • konu günceldir
  • konu günceldir
  • taşucundan kalkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kibrista askerlik yapiyorum suan inan gezip gorulecek cok bi yani yok . Eger girnede kalicaksan inanilmaz yuksek nem orani ve sicaklik var denizi orta guzellikte escape beach yada lords hotelin beachini tavsiye ederim cogu yere giderken dolmuslar var onlara biniyorsun 4 yada 5 tl karsiliginda ve unutmaman gereken bir hususta yiyecek ve icecek asiri pahali tavuk doner ayran 25 tl falan ordan hesap et gemiylede 3 saat suruyor . Yardimci olmustur umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girne Lefkoşa arası dolmuşlar mevcut ama bu sıcak dönemde yürüyerek gezmek tarihi yerleri biraz sıkıntılı olabilir.

Araç kiralamadan nasıl gidersiniz bilemiyorum ama Mavi Köşke gitmenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çerkesler Hakkında?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kıbrıs'a ya eylül ekim veya baharda nisan mayıs gibi giderseniz daha iyi olur çok sıcak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.