Şimdi Ara

KIBRIS HUKUK Yatay Geçiş Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, su an özelde iktisat okumaktayım.. Gecen yıl ki tm3 puanım 297(190k sıralama), hep hukuk istedigimden ve gecen tercihlerde cahilligime geldiginden yatay gecis dusunuyorum yazın.. uluslararası kıbrısa, onlar ise 293 puan(208k sıralama) dan aldılar.. Ama bu yıl kıbrısa da baraj gelmiş ama merkezi yerlestirme puanım yetiyor gecen yıl ki.. Bana dokunur mu bu konu rica ediyorum ona gore kendimi ayarlıycam yaza kadar, cevaplarınıza eyvallah simdiden

• Yök yeni aciklamasini bilmiyormusun en az 150 bin de olma zorunlulugu getirildi hukuk icin isterse 300 binde alsin universte sen 150k degilsen yerlesemezsin ayrica ikdisattan hukuka yatay gecis soz konusu degil
    Basarilar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Öğrencinin kayıt olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanlarının başka bir diploma
    programının girdiği yıldaki taban puanına eşit veya yüksek olması gerektiğine,
    (Örneğin, İşletme (puan türü TM1) programında kayıtlı bir öğrencinin merkezi
    yerleştirme puanları arasında MF4 puanı varsa ve bu öğrencinin MF4 puanının
    geçmek istediği İnşaat Mühendisliği programının taban puanına eşit veya yüksek
    olması durumunda uygulama esasları çerçevesinde yatay geçiş yapabilecektir.)" Ek madde1..

Güzel kardeşim istersem Tıp'a da geçebiliyorum puan turum varsa ve yetiyorsa.. hukuk basari siralamalarına bakarsan, 210binle aldı benim girdigim yıl.. YÖK'ü aradım olabilecegini problem olmadıgını soylediler ama guvenemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi startrekx -- 12 Nisan 2016; 2:12:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.