Şimdi Ara

Kıbrıs için öneri lazım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Haziran sonu gibi 3-4 günlüğüne Kıbrıs a gitmeyi düşünüyorum .Eşim ben ve 5 Yaşında kızım ile gideceğiz.. Daha önce hiç Kıbrıs a gitmedik.. Bana tavsiye eder misiniz ? Hangi otel e gitmeliyim? Herşey dahil sistemi var mı? Yada tam pansiyon mu gitmek gerek?? Kumarhane ile işim yok bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• girdeneyim, dört gün yeter araba kiralarsın karpaz lefkoşa gazi mağosa güzel yurt lefte gezeceksin
    tarihi yerleri göreceksin
    ama ucuz bir otel bulabilirsin 50 liraya yerler vardı gecen booking de gördüm, eylülden sonra adada öğrenciden başka turist kalmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Kıbrıs'ta 5 farklı otelde kaldık ailecek. Nuh'un Gemisi, Kaya Artemis, Cratos, Oscar, Acapulco.
    Oteller hakkında resimli ve kendi görüşlerimi yazdığım gezi notlarım ektedir.
    http://www.gezituneli.com
    Nuh'un Gemisi ailecek gidilecek en güzel otel. Villa odaları tavsiye ederi. Odalarda 3 kişi için yatak var. Tam pansiyon sistemi var. Yeterli oluyor. Denizi ve kumsalı çok güzel. Otel alanı çok geniş asla şezlong kavgası olmuyor. Hizmeti çok güzel. Girne'ye uzak ancak otelin yarım günlük Kıbrıs turları oluyor katılabilirsiniz.

Acapulco'yu kesinlikle önermiyorum. Kongre oteli olduğu için çok fazla single erkek oluyor ve hizmet kalitesi çok düşük.

Cratos güzel ve kaliteli bir otel ancak kumsalı yapay. Denizi kötü.

Kaya Artemis'in kumsalı ve denizi çok güzel ancak otelin yapısı çok beton ve villa odalarda karınca sorunu var.

Kıbrısı öneririm, insanları çok içten ve sıcak, medeni bir yer.
    Sorunuz olursa yanıtlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadmin -- 10 Şubat 2016; 15:03:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.