Şimdi Ara

Kıbrıs'ta Türkiye'yi aramak için en uygun tarife ve hat hangisi acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere bi kaç sorum olucak öncelikle ben Kıbrıs'ta yaşıyorum benim konuşacağım kişi belli tek bir kişiyle konuşuyorum Türkiye'de sizlere sorum Kıbrıstan türkiyeyi aramak için en uygun tarife ucuzluk bakımındanda dakika bakımındanda hangisidir ?

2.ci sorum konuyla alakasız biraz ama yine aynı sorun Kıbrıstan türkiyedeki Vodafone hattı olan arkadaşa sms atabiliyorum paket yaptığım zaman ama o bana atınca tl sinde kesiliyo ücret özet olarak Kıbrıs ve Türkiye arası sms olayı nasıl yapabiliriz bu mümkünmüdür ?

• Androidli bir cihaz ya da iphone almaniz mumkunse internet paketi alarak bedava gorusme yapabilirsiin
    Mumkun degilse diger bildigim secenekleri sunarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kktctelsimin Türkiye paketlerini bir inceleyebilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Androidli bir cihaz ya da iphone almaniz mumkunse internet paketi alarak bedava gorusme yapabilirsiin
    Mumkun degilse diger bildigim secenekleri sunarim

bu mümkün değil şuanlık diğer seçenekleride sunarmısın hocam yardımlarını esirgeme

quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Kktctelsimin Türkiye paketlerini bir inceleyebilirsin...

Hocam inceledim uygunlar telsim hattımda var kktcell de var arada 1 kuruşluk fakrk var dakikası 3 kontör şuanlık bekliyorum belki yeni bi paket veya müşteri hizmetlerine gittiğim zaman yeni bişeyler keşfederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixart -- 16 Eylül 2012; 19:29:43 >
  • Sınırsız mesajlaşmak için çift telefon taşımanız gerekiyor.
    Türkiyedeki şahıs size türk hattı yollayacak siz ona kıbrıs hattı..
    Siz şu h.y 10000 küsür mesaj paketi alarak ondaki kıbrıs hattınıza diğer şahıs ise sizdeki türk hattına yollayacak..

Konuşma için ise kktc cell sanırım 200 kontor e paket alıyorsunuz türkiye için tanımlı konuşma paketi.Sanırım 300 dk civarıydı.

Biz asker iken millet bu şekilde iletişim kuruyordu..

Ama en mantıklısı ucuz birer androidli telefon alıp viber yüklemek ve yalnızca internet paketi satın alarak sınırsız konuşup mesajlaşmak olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.