Şimdi Ara

kick boks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaslar ben kick boksa başlıcam bundan önce 6-7 ay tekvando yapmıştım size bişeyler sorucam : boyum 177 kilom 73 1999 doğumluyum sizce vücudum uygun mu? bide dengeli beslenip kiloda vercem. herkes kick boks çok kilo verdirir çok kilo yakar diyo iszce doğru mu? şimdiden teşekkür ederim bide tavsiyeleriniz olursa lütfen söyleyin :D son bişey sorcam kick boks malzemleri (öyle her şeyi almıcam ıvır zıvırlar varsa gereksiz olanlar varsa onları almam) kaç lira tutar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyeney11 -- 1 Şubat 2014; 20:07:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neyeney11

sa arkadaslar ben kick boksa başlıcam bundan önce 6-7 ay tekvando yapmıştım size bişeyler sorucam : boyum 177 kilom 73 1999 doğumluyum sizce vücudum uygun mu? bide dengeli beslenip kiloda vercem. herkes kick boks çok kilo verdirir çok kilo yakar diyo iszce doğru mu? şimdiden teşekkür ederim bide tavsiyeleriniz olursa lütfen söyleyin :D son bişey sorcam kick boks malzemleri (öyle her şeyi almıcam ıvır zıvırlar varsa gereksiz olanlar varsa onları almam) kaç lira tutar???

Bu tür şeyler çok soruldu forumda hafif göz gezdirseniz bulabilirdiniz ama görmüşken cevaplayayım.

-Boy/kilo oranın yerinde gözüktü bana, vücudunun yağ oranı daha önemli gerçi bu konuda ama sadece bu bilgilere bakarak uygun diyebilirim. Kilo vermene gerek yok kilonu koruyarak yağ yakıp kas kütleni artırırsan hem güç kazanmış olursun hem de daha estetik bir vücudun olur.

-Kickbox ve türevleri (Muay Thai, Muay Boran vb.) doğası gereği Cardio ağırlıklı sporlar. Bu da doğal olarak antrenman başı çok fazla kalori yakman demek. Kısaca evet, kilo verdirir. Ancak beslenmene dikkat etmen gerek. Antrenmanda yorduğun kasları yeterli beslemezsen yağdan çok kas yakarsın.

-Ivır zıvır denecek bir malzeme bilmiyorum ben. Klasik eldiven bandaj gerekli. Sparring yani partnerli çalışmalara başladığında kaval kemiği koruyucu, kask ve dişliğe ihtiyacın olur diye tahmin ediyorum. Eldiven bandaj 70-80 civarı tutar diye düşünüyorum acemi seviyesinde alacağını varsayarak. Dişlik 5-20 lira arası var rahatlıkla bulabilirsin. Kask ve kaval kemiği koruyucu hafif fiyatlı şeyler ama eğitim alacağın yer bu malzemeleri toplu olarak sana satabilir sanıyorum. Net fiyat söylemeyeyim yalan olmasın 150-200 arası tutar her ekipman sanırım. Muay Thai şortu alabilirsin daha rahat hareket etmek için ama opsiyonel tabii.

Başka sorun olursa cevaplamaya çalışayım.

• çok teşekkür ederim
  • Kick boks eşittir teknik,tekniğin ne kadar iyi olursa o kadar güçlü olursun
  • teşekkür ederim
  • adanada tolgahan hoca türkboksu dersleri veriyor karate_kickbox_muay thai ve birazda bruce lee karışımı çok güzel bir türk sporu aylık ücreti de çok uygun tolgahan hocayla iletişim için e mail adresi turkboksortolgahan@gmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Telleri ve Kick Boks
    14 yıl önce açıldı
    Kickboks tekme tutma
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.