Kask takmıyorlar.Ama burnun kolay kolay kırılmaz..Kırılsa da müsabakalarda kırılır
quote:
Orijinalden alıntı: microbela
Kask takmıyorlar.Ama burnun kolay kolay kırılmaz..Kırılsa da müsabakalarda kırılır
Alıntıları Göster
kimse bilmiyor mu ya
quote:
kimse bilmiyor mu ya
Alıntıları Göster
ben de 1 ay önce falan sormuştum sağlıklı yaşam kısmına baktım cevap yok googleda araştırdım baya buldum, sen de araştır sen de bul
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849
ben de 1 ay önce falan sormuştum sağlıklı yaşam kısmına baktım cevap yok googleda araştırdım baya buldum, sen de araştır sen de bul
Alıntıları Göster
1 haftadır araştırıyorum mecidiyeköy'de bir tane buldum.100 tl dedi,öğrenci olduğum için 80'e indirdi.Ama 80 tl bana çok fazla.Fatih'te bi yer vardı oraya görüşmeye gittim,50 tl'ye dşürdü adam.Ama orası da çok uzak...
quote:
1 haftadır araştırıyorum mecidiyeköy'de bir tane buldum.100 tl dedi,öğrenci olduğum için 80'e indirdi.Ama 80 tl bana çok fazla.Fatih'te bi yer vardı oraya görüşmeye gittim,50 tl'ye dşürdü adam.Ama orası da çok uzak...
grup ders fiyatı mı 80 lira? grup dersler ucuzdur genelde aylık 100 küsür liradır
grup ders fiyatı mı 80 lira? grup dersler ucuzdur genelde aylık 100 küsür liradır
Alıntıları Göster
evet grup ders.
quote:
evet grup ders.
Alıntıları Göster
aylık 80 lira gayet iyi fiyat, daha ucuzunu da bulamazsın heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849
aylık 80 lira gayet iyi fiyat, daha ucuzunu da bulamazsın heralde
Alıntıları Göster
Fatih'te 50 liraya,Üsküdar'da 60 liraya buldum. O fiyatlardan sonra fazla geliyor..Araştırmaya devam ediyorum buralarda o fiyata bulursam çok güzel olucak
quote:
Fatih'te 50 liraya,Üsküdar'da 60 liraya buldum. O fiyatlardan sonra fazla geliyor..Araştırmaya devam ediyorum buralarda o fiyata bulursam çok güzel olucak
Alıntıları Göster
gittiğin yeri öğrenim alacağın antrenörü iyi seç ama sakata gelmez bu işler bilmeyen biriyle oranı buranı kırar sakatlarsın
quote:
Alıntıları Göster
Şunu da belirtmek isterim 80 tl isteyen yer çok lüks bi yerdi.. Kapıdan girer girmez beni aşıcağını anlamıştım Ayrıca 2 sokak aşağıda para tuzağı dedikleri wing tsun kursu bile 60 lira...
Mecidiyeköy de nerde kurs? Bende düşünüyorum başlamayı.
quote:
Orijinalden alıntı: serhat33
Mecidiyeköy de nerde kurs? Bende düşünüyorum başlamayı.
up kartal tarafında fiyatlar ne
quote:
Orijinalden alıntı: marmix
up kartal tarafında fiyatlar ne
Alıntıları Göster
Microbela senle bir akrabalığımız var mı
quote:
Orijinalden alıntı: microadam
Olabilir. Microbela eski kullanıcı adım. Konumu görünce duygulandım be Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen adam
quote:
İyiyimiş
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen adam
quote:
İyiyimiş
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
fiyatlar nedir acaba öğrenirken kol bacak burun kırılma durumu oluyormu
quote:
fiyatlar nedir acaba öğrenirken kol bacak burun kırılma durumu oluyormu
Alıntıları Göster
sakatlama olayı olmaz öyle pata küte hemen ringe çıkmıorsunuz önce temel hareketleri ayakları açma olayını felan iyice kavrıosunuz sonra pata küte dayak yiyorsunuz : )