Şimdi Ara

kick boksa gitmeyi düşünüyorum taktik verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usta şimdi ben 15 yaşında bi veledim alçaklık kompleksi var ondan dolayı çoğunlukla eziğim 1.70 boy 50 kilom var multivitamin ve balık yağı alıyorum çok seri reflekslerim var ve ufaktan mazoşistim hasar almaktan korkarım ama hasar alınca canımın yanmasını değilde nedense sevinç kaplıyo çok pis bi şekilde kahkaha atasım geliyor hatta düzenli olarak duvar yumruklama ve biyerlerimi incitme gibi şeyler yapıyorum. kısacası kick boksa gitmeyi düşünüyorum sizce gidersem sıkıntı çekermeyim boy kilo açısından veya herhangi bir şeyden çekersein dersen ne gibi şeyler yapmalıyım bir fikriniz varsa sölerseniz iyi olur teşekkürler
    edit: nedenini sorarsan özgüven kazanmak olabilir ve adrenalinli durumlarda kendime hükmetmek için gibi nedenler sayılabilir veya yüzümün bir şekile girmeside olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katilbalinayiyenpenguen -- 9 Mart 2014; 0:19:52 >

• Usta kahinlik istemiş gibi oldum da bir cevap verseniz kilom çok düşük ideal kilom 60 kilomu ney her sabah bal, tereyağ, peynir, reçel, yumurta gibi şeyler yiyorum ben akşam yemeğinden sonrada multivitamin ve balık yağı alıyorum ne yapmalıyım egzersiz olarak ne yapmalıyım koca gün dötümün üstünde oturmak hoşuma gitmiyor.
  • dostum yaşın daha çok genç tam ergenlik girişindesin metabolizman yavaşlayınca (18 yaş ve sonrası) zaten kilo alırsın senin yaşlarındayken senden daha ince bir akrabam vardı şuan 23 yaşında göbeği falan çıkmış yani sen doğru beslen ilerde zaten alıcaksın kiloyu kickboks u da öneririm stresini sinirini atar kontrollü biri olursun.
  • cevap yazdığın için teşekkürler benim şuan ki kilom 50 1.70 boya göre 60 kilo idealmiş 10 kilo daha almam lazım gerekirse boyda lazım ki benim arkadaşlarım 1.80-1.90 ufak kalıyorum kick boks ayrıca egzersiz görevide görürmü antrenmanlarıyla biyerde okumuştum egzersizler boy uzatmaya teşvik ediyomuş ondan dolayı çok yazdım yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.