Şimdi Ara

Kick box mi Boks mu ? ve ideal kilo nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oldukce kalipliyim yas 17 1.75 boy var.120 kilo var.kilodan boy gozukmuyor.Su aralar boks+body+diyet dusunuyorum.Boks icin veya kick boks icin kilo fazlami pek bilmiyorum.Anlatirmisiniz.Omuzlarim vs cok genis duruyor herhangi birseyde yapmadim yag olunca igrenc duruyor kas yapsam bi yandanda zayiflarik gibime geliyor onerileriniz nedir ¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış yönlendirmek istemem ama anladığım kadarıyla vücudun kickboksa uygun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: racingwheel

Arkadaslar oldukce kalipliyim yas 17 1.75 boy var.120 kilo var.kilodan boy gozukmuyor.Su aralar boks+body+diyet dusunuyorum.Boks icin veya kick boks icin kilo fazlami pek bilmiyorum.Anlatirmisiniz.Omuzlarim vs cok genis duruyor herhangi birseyde yapmadim yag olunca igrenc duruyor kas yapsam bi yandanda zayiflarik gibime geliyor onerileriniz nedir ¿

hocam kilo çok fazla haberin olsun. hadi 80 ve üstü olsan tamam ama 120 kilo çok çok fazla. şınav ve mekikte çok zorlanırsın. aynı şekilde esnemelerde de öyle. özellikle bacakla ilgili olanlarda. bende sen klasik (düz) boksa başla. kick boks veya muay thai istiyorsan mutlaka kilo vermelisin
  • Haklisiniz.Fitnees buldum 100 lira aylik.Oraya gidicem bir yandan diyet düzenli spor bir yandan fitnees ilk kardio ile baslarim daha sonra zayiflarim ve kickboksa baslarim.Konuştuğum hoca boks ile ayni anda yurutemessin diyor. Görüşünüz nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence boksa başlatın çünkü ne kadar kilo versenizde kicboks serilik ister vücüdünuz yapısı geregi sanırım kilo versenizde seri olamaz ayrıca tekmeler çok önemlidir hızlı ve düz çıkması bunu yapabilmeniz uzun zamanınızı alabilir ama yapınız gibi birazda güçlüyseniz boks sizin için daha ideal olabilir bence tekrarlıyorum bence :))
  • adanada tolgahan hoca türkboksu dersleri veriyor karate_kickbox_muay thai ve birazda bruce lee karışımı çok güzel bir türk sporu aylık ücreti de çok uygun tolgahan hocayla iletişim için e mail adresi turkboksortolgahan@gmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 15 yaşındayım evimde 30 kiloluk 100 cm lik kum torbası var eldivenleri 10 Oz İdeal mi? El,ayak bandajı falan var...
  • hangisine istiyosan ona başla o kadar kiloluysan ikisindede cok zorlanıcaksın onu baştan söyliyim yani boks da kick box dan daha kolay olmayacak eğer kick box istiyosan box heralde daha rahat yaparım ona gidiyim diye düşünme
  • Selam kardeş,öncelikle acilen bir diyete başlamalısın. Vücudun boks a hazır değil şuan önce bir fitness a falan git seneye falan kaslarını geliştirirsin
  • o kilo değil boks yürümek için bile fazla.
    sağlam bir diyetle birlikte muay thai veya kick boksa başlayabilirsin.
  • Boks
  • İdeal kilo diye birşey olsaydı siklet kavramı olmazdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.