Şimdi Ara

Kick Box ve Meslek Hayatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben lisede bilişim bölümü öğrencisiyim. İleride de yazılım mühendisi olmak istiyorum ama bunun yanında da kick box yapmak istiyorum. Ben mesleğimin yanında kick boxu sadece spor olarak mı yapabilirim yoksa yine ringe falan çıkabilir miyim? Hocayla konuştum ve bana eğer dövüşmek istiyorsan box yap, hem daha çok para var falan dedi. Ben bunu para için yapmak istemiyorum ama yine de dövüşmek, belli bir yere gelmek istiyorum. Bu ikisini bir arada yapma şansım var mı? Yani meslek hayatımın yanında ringlerde dövüşebilir miyim?

• Milyarlar kazanmayı felan bekleme Ayrıca bi hocamız (2 sene önce) maçtan geldiğinde 180 lira para verdiler diyodu.Oda senin yol masrafını felan anca karşılar.Pek bişey bekleme yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cycloter

Merhaba, ben lisede bilişim bölümü öğrencisiyim. İleride de yazılım mühendisi olmak istiyorum ama bunun yanında da kick box yapmak istiyorum. Ben mesleğimin yanında kick boxu sadece spor olarak mı yapabilirim yoksa yine ringe falan çıkabilir miyim? Hocayla konuştum ve bana eğer dövüşmek istiyorsan box yap, hem daha çok para var falan dedi. Ben bunu para için yapmak istemiyorum ama yine de dövüşmek, belli bir yere gelmek istiyorum. Bu ikisini bir arada yapma şansım var mı? Yani meslek hayatımın yanında ringlerde dövüşebilir miyim?

evet yapabilirsin. ama ring de dövüşmek anlamsız olur. gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.