Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimden geldiğince yardımlarınızla güzel bir konu oluşturmak istiyorum.

GENEL ;

DEFACTO ;

Pek tecrübe aramıyor. En az 450 lira veriyor. Haftada 30 saat.

http://www.kariyer.net/ilanlar/Ozon+Giyim+Sanayi+ve+Ticaret+A+%DE++i%FE+ilanlar%FD/?arn=&sid=&profilno=6553&Ara=5&firmaBaslik=Ozon+Giyim+Sanayi+ve+Ticaret+A%2E%DE%2E&sprofil=0

STARBUCKS;

Haftada 20 saat. 5 gün, günde 4 saat. 600 lira maaş. 1 kahve içme hakkı var günde.

http://www.starbucks.com.tr/about-us/career-center

LCW;

Haftada 30 saat sanırsam. En az 450 lira maaş.

http://corporate.lcwaikiki.com/page.aspx?id=acik-pozisyonlar

BURGER KİNG, SBARRO, POPEYES, ARBY'S ;

Saatliği 2.5 LİRA. Haftalık belli bir saati yok. Müdürüne göre değişiyor. Kimisi 5-6 saat çalıştırırken kimisi en az 10 saat çalıştırıyor Part-Tıme elemanı.

http://www.tabgida.com/kariyer/

Mc Donalds;

Saatliği 2.5 lira.

http://www.mcdonalds.com.tr/Kurumsal/InsanKaynaklari/Basvuru/

GÜNCEL ;

İstanbul'da olanlar düşünebilir fuaye elemanı arıyor Cinemaximum.

http://www.kariyer.net/is-ilani/cinemaximum/part-time-bufe-gise-fuaye-elemani-is-ilani/580723/?tmpsno=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 28 Haziran 2012; 1:27:56 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğim konulardan takipteyim.
  • daha önce benzeri konu açmışsın oradada yazmışım yazayım gene iletişime geç bu firmalarla illaki birine girersin
    De Facto - Migros - Carfoursa - Starbucks - BK - Mc -Pronet - Koton

yada Tempo dağıtım var eğer ist-anadolu yakasında oturuyorsan bu firmayı araştır anketörlük,dağıtım,kuryelik gibi işler yapıyolar elemanlarıda günlük şekilde çalışan elemanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

daha önce benzeri konu açmışsın oradada yazmışım yazayım gene iletişime geç bu firmalarla illaki birine girersin

yada Tempo dağıtım var eğer ist-anadolu yakasında oturuyorsan bu firmayı araştır anketörlük,dağıtım,kuryelik gibi işler yapıyolar elemanlarıda günlük şekilde çalışan elemanlar

Bulundugum ilde olanlardan De Facto, Migros, Starbucks ve Koton'u aldım buraların çalısma saatleri haftalık 40 saatmis galiba. Aslında en çok Media Markt, Bimeks, D&R gibi yerlere girmek istiyorum hem indirimli ürün alırım hem ortamı güzel, hem de oradaki personellerden daha bilgiliyim(beyaz esya,tv hariç)

Mc Donals ve BK 1000 lira verseler bile gitmem. Personel degil amele arıyorlar resmen. Adam anlattı anlattı bi de aöf mezunuymus hazımsızlık yasadı beni görünce, en sonunda görüsmeden ''istediginiz köleyi bulursunuz umarım'' deyip masadan kalkmıstım. Ama tekstil ve teknoloji sektörü rahat. Hele starbucks en rahatı ama eleman almıyor su anda

• Şu yazdığım adreslerede başvur;
    Www.@wrk.com.tr
    Www.tradait.com.tr
    www.prom.com.tr
    Www.kayragrup.com.tr

Elektronik marketlerde büyük firmaların temsilciliklerini yapan firmalardır sürekli part is mevcut ellerinde.referanslarına bakarak çalıştıkları firmalarında görebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

daha önce benzeri konu açmışsın oradada yazmışım yazayım gene iletişime geç bu firmalarla illaki birine girersin

Bulundugum ilde olanlardan De Facto, Migros, Starbucks ve Koton'u aldım buraların çalısma saatleri haftalık 40 saatmis galiba. Aslında en çok Media Markt, Bimeks, D&R gibi yerlere girmek istiyorum hem indirimli ürün alırım hem ortamı güzel, hem de oradaki personellerden daha bilgiliyim(beyaz esya,tv hariç)

Mc Donals ve BK 1000 lira verseler bile gitmem. Personel degil amele arıyorlar resmen. Adam anlattı anlattı bi de aöf mezunuymus hazımsızlık yasadı beni görünce, en sonunda görüsmeden ''istediginiz köleyi bulursunuz umarım'' deyip masadan kalkmıstım. Ama tekstil ve teknoloji sektörü rahat. Hele starbucks en rahatı ama eleman almıyor su anda

nerde oturuyorsun hangi şehir

de facto haftada 4 gün, günde 7.5 saat
    starbucks haftada 5 gün, günde 4 saat (ama mağaza müdürü esneklik gösteriyor bi güne 8saat mesai yazıp haftada 3-4 gün çalışmanı sağlıyor )
    migros günde 4 saat bi günde 8 saat
    carfour haftada 5 gün, günde 6 saat

maaşlarını tam hatırlamıyorum ama tahmini onlarıda yazayım
    defacto 550tl
    starbucks 600(bide bahşiş var haftada 10-20tl gelir)
    migros min 450tl
    Mc ve bk çalışma saatine göre ücret veriyor saatliği 2.80tl sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    geçen yıl açıldı
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

nerde oturuyorsun hangi şehir

de facto haftada 4 gün, günde 7.5 saat
    starbucks haftada 5 gün, günde 4 saat (ama mağaza müdürü esneklik gösteriyor bi güne 8saat mesai yazıp haftada 3-4 gün çalışmanı sağlıyor )
    migros günde 4 saat bi günde 8 saat
    carfour haftada 5 gün, günde 6 saat

maaşlarını tam hatırlamıyorum ama tahmini onlarıda yazayım
    defacto 550tl
    starbucks 600(bide bahşiş var haftada 10-20tl gelir)
    migros min 450tl
    Mc ve bk çalışma saatine göre ücret veriyor saatliği 2.80tl sanırım

Eskişehirdeyim. Defacto ve Starbucks'a bacvurcam. Saolasın. Starbucks zaten bu konuda bir numaraymıs. Hep part-tıme eleman alıyor, maası iyi ve calısma kosulları iyi. Arada belese kahve de içersek süper olur ha

Ders saatlerim çok dengesiz ama. Ders saatime göre ;

Pazartesi 10 saat,
    Salı 7 saat,
    Çsamba 4 saat,
    Psembe 4 saat,
    Cuma 10 saat
    Haftasonu ise bütün gün çalısabilme imkanım var.

Sen toplam haftalık 20 saat demissin gerçi, bana hayli hayli uyuyor.

Ekstra 600 lira çok iyi para cidden ögrenci için.

• quote:

Eskişehirdeyim. Defacto ve Starbucks'a bacvurcam. Saolasın. Starbucks zaten bu konuda bir numaraymıs. Hep part-tıme eleman alıyor, maası iyi ve calısma kosulları iyi. Arada belese kahve de içersek süper olur ha

Pazartesi 10 saat,
    Salı 7 saat,
    Çsamba 4 saat,
    Psembe 4 saat,
    Cuma 10 saat

günde bir kahve içme hakkın var starbucksta (her çalıştığın 4 saate bi kahve)

ya aslında günde 4 saat çalıştırıp ayda 500tl veren her türlü iş iyidir hiç yoktan 500tl paran oluyor cebinde ailenden para istemene gerek kalmıyor

• beyler gidip ne diyoruz forum falan mı dolruruyoruz ? nasıl dolrruuyoz illa ordamı doldurmamız lazım bu formu dolruruyorsak ? neler gerekli bir de
  • quote:

quote:

Pazartesi 10 saat,
    Salı 7 saat,
    Çsamba 4 saat,
    Psembe 4 saat,
    Cuma 10 saat

günde bir kahve içme hakkın var starbucksta (her çalıştığın 4 saate bi kahve)

ya aslında günde 4 saat çalıştırıp ayda 500tl veren her türlü iş iyidir hiç yoktan 500tl paran oluyor cebinde ailenden para istemene gerek kalmıyor

Off be süper o zaman Pazartesi gidip basvuruyorum hemen. Olmadı seneye okul döneminde çalısırım.

Gerçi Levis'a falan girsem pantolon stogu yaparım. Hele boyner'a falan girsem ben ve etrafımdakiler yaşadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

beyler gidip ne diyoruz forum falan mı dolruruyoruz ? nasıl dolrruuyoz illa ordamı doldurmamız lazım bu formu dolruruyorsak ? neler gerekli bir de

Resmini al git '' ben burda çalıscam bi form alabilir miyim'' de. Orda masada dolduruyorsun 2 dkda. sonra resminle beraber formu kasiyere ver kolay gelsin de çık.

20 yere basvursan 2 tanesi geri dönüyor. Her yere basvur.
  • quote:

quote:

beyler gidip ne diyoruz forum falan mı dolruruyoruz ? nasıl dolrruuyoz illa ordamı doldurmamız lazım bu formu dolruruyorsak ? neler gerekli bir de

Resmini al git '' ben burda çalıscam bi form alabilir miyim'' de. Orda masada dolduruyorsun 2 dkda. sonra resminle beraber formu kasiyere ver kolay gelsin de çık.

çektirmem lazım resim ya pof

kariyer.net ten başvuru yaptım bir çok yere ama gideyim lcw de facto collezione gibi yerlere ozaman
  • Ben babamın yanında çalışıyorum günlük 30 tlYemek yol beleş :D
  • quote:

quote:

başuruyu gidipte kasiyere yapma ! ! ! kasiyerin derdi başındna aşkın olur her yerde onlar o kağıtları kaybeder

hele ki starbucksta kasiyere yapma direk mağaza müdürüyle yada o anda yetkli çalışan kişiyle görüş kağıdı ona teslim et

migros ,boyner vs başvururkende direk İK yetkilisi olan bi mağazada yap başvurunu

• Bu part time işlerde sigorta yapıyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Bu part time işlerde sigorta yapıyorlar mı?

Evet yapılıyor diye biliyorum. Ben kaçak çalısıyorum ama
  • bende bir aydır bakıyorum ama ........
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Bu part time işlerde sigorta yapıyorlar mı?

Evet yapılıyor diye biliyorum. Ben kaçak çalısıyorum ama

Sigorta parasını da mı alıyorsun?
  • günde 8 saaat haftada 6 gün 800tl benim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.