Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: h4kn3r

arkadaslar oncelikle kusuruma bakmayin sohbetinizi boluyorum ama acil ise ihtiyacim var 18 yasindayim ne is.olsa yaparim universiteler acilincaya kadar ankaradayim bildiginiz falan yer varsa yardimci olursaniz cok sevinirim

http://www.kariyer.net/is-ilani/defacto/part-full-time-satis-danismani-nata-vega-avm-is-ilani/718642/?tmpsno=1&refno=31434_6553&aramasonuc=1

http://www.kariyer.net/website/isarama/ilandetay.aspx?aramasonuc=1&ilankodusfr=NOsfHW%2bVWT8%3d!e!&refno=-99_6553

http://www.kariyer.net/website/isarama/ilandetay.aspx?aramasonuc=1&ilankodusfr=FRl3Pj9OCCM%3d!e!&refno=-99_6553

Ayrıca ; Full time calısım dersen iyi de para alırsın starbucks'ta. 1000-1200 lira arası alırsın.

http://www.shaya.com.tr/magaza.aspx

• simdi mobilden giriyorum basvuramadimda normal magazaya gidip nasi basvurabilirim daha once boyle yerlerde calismadimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip edelim yararlı olur belki
  • starbucks iyiymiş ya
  • İş ilan sitelerinde part time yazarsanız,baya bir iş olanağı da çıkıyor.

• takipdeyim..
  • quote:

simdi mobilden giriyorum basvuramadimda normal magazaya gidip nasi basvurabilirim daha once boyle yerlerde calismadimda

Defacto. LCW ve C&A deneyimsiz eleman aliyor. Onceliginiz onlar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

simdi mobilden giriyorum basvuramadimda normal magazaya gidip nasi basvurabilirim daha once boyle yerlerde calismadimda

magazaya gidip cv birakip haber beklicem dimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

magazaya gidip cv birakip haber beklicem dimi

Sana verdigim linklerden basvur. Cv doldur. Resmini koy. Onlar ararlar seni. İstersen magazaya git cv doldur ama netten daha rahat.

• tamam yardimlarin icin cok tesekkr ederim insallah alirlar

• Lcw çalışma kesinlikle bunu söyleyeyim çok yorucu starbucks daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street
    hocam tam gün starbucks ne kadar para verir acaba?
    ya kısaca şöyle yazayım cevabın önemli benim için.daha önce garsonluk falan yapmadım.bu tür firmalar beni alır mı işe? 19 yaşındayım lise mezunu.sınavlara hazırlanacağım yaz bitimi.en çok bilgisayardan anlıyorum.en az 800 falan olsa yeter bana

hocam şöyle starbucks genelde bilidğim kadarıyla ve gözlemledığım kadarıyla geçici eleman almıyor, aldığı elemanlar uzun süreler çalışıyor.
    starbucks garsonlukla alakasız bir iş, kahve hazırlıyosun

full time maaşı sanırım 1100tl geliyor
  • Lcw niye yorucu ?

Starbucks'a girersem uzun yıllar çalışmayı düşünüyorum ben de (en az 2 yıl). Haftanın 5 günü günde 4 saat çalışsam başka hiçbir yerde 600 alamam çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

quote:

ya kısaca şöyle yazayım cevabın önemli benim için.daha önce garsonluk falan yapmadım.bu tür firmalar beni alır mı işe? 19 yaşındayım lise mezunu.sınavlara hazırlanacağım yaz bitimi.en çok bilgisayardan anlıyorum.en az 800 falan olsa yeter bana

hocam şöyle starbucks genelde bilidğim kadarıyla ve gözlemledığım kadarıyla geçici eleman almıyor, aldığı elemanlar uzun süreler çalışıyor.

yok hocam şöyle; yazın full olup yaz bitimi part olmayı düşünüyordum.neyse, bu gün başvuru formumu bıraktım starbucks'a.hayatımda ilk defa girdim, girmez olaydım diyorum.samimiyet ve yardımcı olma adına hiç bir şey yok.eğer cafede çalışan bir arkadaşımın yanına gidersem iyi olacak.dediğine göre samimi,anlayışlı bir ortamı var imiş.maaş ve çalışma saati de uygun geldi bana açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Ben bu yaz fındık toplayacam ağvada.Günlük 45 TL Sabah 8 Akşam 6 . Öğlen 1 saat dinlenme + yemek + yol .

5 gün gitsem 225 TL'm oluyor

her gün iş çıkarsa varya 3 ayda köşeyiz orda...
    ucuz bi pansiyon filanda bulursak tmmdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Ben bu yaz fındık toplayacam ağvada.Günlük 45 TL Sabah 8 Akşam 6 . Öğlen 1 saat dinlenme + yemek + yol .

5 gün gitsem 225 TL'm oluyor

her gün iş çıkarsa varya 3 ayda köşeyiz orda...
    ucuz bi pansiyon filanda bulursak tmmdır

Hocam bizim orada bahçe bitmiyor.Ancak sorun var Fındık toplama zamanı bu sene Ramazan'a denk geliyor.Ben 10 gün felan gidicem arkadaşla.Gideceğim günler de oruç tutmam heralde.

Konaklama olayı olunca çok güzel oluyor valla

• arkadaşlar ist. anadolu yakası veya kocaeli- gebze civarlarında çalışabileceğim bir yer lazım önceliğim part time üniversiteden dolayı full time da olabilir bir yardım edin ne iş olsa yaparım dedikleri bu olsa gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

quote:

yok hocam şöyle; yazın full olup yaz bitimi part olmayı düşünüyordum.neyse, bu gün başvuru formumu bıraktım starbucks'a.hayatımda ilk defa girdim, girmez olaydım diyorum.samimiyet ve yardımcı olma adına hiç bir şey yok.eğer cafede çalışan bir arkadaşımın yanına gidersem iyi olacak.dediğine göre samimi,anlayışlı bir ortamı var imiş.maaş ve çalışma saati de uygun geldi bana açıkçası.

samimiyet vs olmadıgından bahsettiginiz yer starbucks mı?

• Starbucksın şartları çok iyimiş gerçekten hele ki öğrenci part time çok uygun.Çalışmak isterdim orda.
  • beyler d&r hakkında bilgisi olan var mı çalışan falan?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.