Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşlar Pariyer.com dan bir sürü part time iş ilanına ulaşabilirsiniz. Tamamen bunun için hazırlanmış bir site ben kendi işimi bu şekilde buldum.https://www.pariyer.com/
  • Etkinlik firmalarına personel temin eden ajanslarla iletişime geçmenizi tavsiye ederim. “MicePro” iş bitiminden hemen sonra çalışanların ücretini ödüyor. Tavsiye ederim. Sahibi Gizem Hanım da çok iyi biri. Çok iyi davranıyor çalışanlarına. www.micepro.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquerror86 -- 11 Mayıs 2018; 17:18:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanada vasıfsız elemanim, iş öneriniz var mi krallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000cat -- 5 Temmuz 2018; 19:44:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurum da öğrenciyim part time iş arıyorum var mı yardımcı olabilecek?
  • Daha önce deneyimlediğim birkaç part time fikri vereyim;

* Hepsiburada.com'un Gebze'deki deposunda daha önce 1 hafta çalışmıştım. Part-time öğrenci alımı filan da yapıyorlardı, kimisi sadece haftasonu filan geliyordu. Çalışma şartları güzeldi, servis vardı, tesis baya iyiydi (tuvaletler modern, yemekhanesi ve yemekleri modern ötesi mükemmeldi). Verdikleri günlük ücretler iyi seviyedeydi (1 haftalık çalışma için 900-1.000 TL gibi bi para almıştım 6-7 ay önce).

* Bir başka part-time iş de evden yapılabilen bir iş. Yani bir internet sitesinde editörlük yapabilirsiniz (freelance yani serbest zamanlı iş deniliyor bunlara genelde). Mesela bir otomotiv sitesinde (bu tür sitelere girmek kolay değil gerçi), ya da bir teknoloji sitesinde (bu tarz sitelere girmek daha kolay olabilir) editör olup haber yazabilirsiniz.

Peki nasıl oluyor bu haber yazma işi? Aslında zor bişey değil, alışınca kolay geliyor. Ama bunun için biraz ingilizceniz olması gerekiyor (yani bazı çevirileri yapabilecek kadar). Mesela bazen türkçe kaynaklardan türkçe haber alıp onu cümlelerini filan değiştirip kendinize göre düzenleyip, ilgili resim, video vb yükleyip hazırlıyorsunuz.

Bazen de ingilizce kaynaklardan haber geliyor, bunu türkçeye çevirmeniz gerekiyor. Çevirebildiğiniz kadarıyla biraz kendiniz biraz da "Google Translate" ve "Tureng" yardımıyla çevirip resim, video vs varsa ekleyip düzenleyip hazırlıyorsunuz.

Editörlük işi için biraz alışmanız lazım, yani önce daha ufak sitelerde 6 ay, 1 sene filan çalışıp sonra daha büyük sitelere geçebilirsiniz. Yani biraz bilgisayar bilgisi, biraz da ingilizce bilgisi (bence orta-seviyenin biraz üzerinde olsa daha iyi, çevirileri yapabilmek için) bu iş için yeterli.

Editörlük işinde mesela ben bigün tamamen boş günümdeysem o gün 5-6 haber yazabiliyorum. 1 haber yazmam genelde ortalama 40 dk filan sürüyor (haber çok kısaysa 20-25 dk sürüyor, uzunsa 1 saat, 1 saat 20 dk filan sürdüğü oluyor).

Editörlükte bildiğim kadarıyla ücretler çoğu sitede benzer şekilde. Mesela benim daha önce çalıştığım bir sitede yazdığımız haber başına 5 TL alıyorduk. Günde 4 haber yazsam, günde 3-5 saat harcamış olurum, ayda 120 haber yapar = 120 x 5 TL = 600 TL gibi bi aylık gelir elde edebiliyordum yani bu şekilde. Bazı sitelerde ise aylık sabit ücret veriliyor ve sizden atıyorum her gün 5 haber girmeniz isteniyor. Bu şekilde çalışan siteler de olabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.