Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TTK YGLort

Dostum hesapla işte 56*30/2 , 840 + primdir ortalama

Bilmiyordum formulu hocam , tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhakkik kullanıcısına yanıt
    Aaa cidden yazmamışım pardon hocam, firma kamil koç aslında her şirket arıyordu elemanda ben kamil koçu seçtim kurumsal şirket nede olsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslkhdbalkhdjas. onlar galon fiyatları 3.7 ye bölücen sen o fiyatları. profiline baktım liseliymişsin zaten. bende adam yerine koyup tartışıyorum.

haklısın sen. en büyük ülke türkiye dünya lideri tayyip başkan evet aynen devam.
  • Saatte 2,50tl aldigini farz sayiyorum,bir menu yemek istedigin zaman 15tl yani=6 saatlik calismani odemek zorundasin.bunun bi saati çalıştığın emeğin oluyor kalan 5 saat patronun cebine artı değer kaliyor.kapitalizm kotudur yemeyin oralardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam Haziran sonu tekrar rahatsız edeceğim gibi duruyor :)@Physicist_Emre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhakkik -- 11 Haziran 2016; 12:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

ilk mesajı editler misin burger kingde saatliği 4.25 den bşalıyorsunuz bugün konuştum

Adamların milyar kazandığı sektörde sana saat başına 4.25 vermesi trajikomik.
    Burger'da çalışanlarda 16-20 yaş arasında genelde, malesef bedavadan para kazanıyor baştakiler.
    Sen tek başına saatte nerden baksan 40 menü satarsın, 400 lira yapar en kötü ancak bunun sadece %1ini alırsın.

Fast food sektöründe 8 ay çalıştım, eğlenceli bi ekip vardı, yoksa 1 gün bile çalışmazdım ciddiyim.
    Türkiye'de değer görmeyen ama en çok paranın döndüğü 1 veya 2.sektör.

ayda 1300 maaş veriyolar. saati 4.5 tl ye mi geliyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

Zaraya başvuru yapmak için inditeks ti yanlış hatırlamıyorsam işe alim merkezi var orayı ariyorsunuz randevu alıyorsunuz ve ilk mülakata giriyorsunuz sonrasinda 2. Mulakata çağrılıyor orda sorulan sorulara mantıklı cevaplar verirseniz 3. Mulakata çağırıyorlar ki bu mağaza Müdürüyle oluyor.
    Diğer mağazaları düşünen arkadaşlar lc , de facto gibi mağazalar şu an deli gibi destek elemanı arıyorlar hem bayram için hem babalar günü için de facto yemek parası vermiyor günlük 40 lira veriyor lc tam ne kadar veriyor bilmiyorum

Hocam Nasıl başvuruyoruz oralara.
    Herhangi bir mağazaya gidip başvuru formu doldurmak istiyorum mu diyoruz? O formda mı seçiyoruz destek elemanı olmayı

Kusura bakma hocam ya Yeni girdim foruma
    Evet mağazaya gidip bayram için destek elemani arıyor musunuz derseniz direk form verirler cok ihtiyaçları varsa direk isim soyisim telefon isterler şartları sigortasiz olman ve 18den büyük olman

• quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

ilk mesajı editler misin burger kingde saatliği 4.25 den bşalıyorsunuz bugün konuştum

Adamların milyar kazandığı sektörde sana saat başına 4.25 vermesi trajikomik.
    Burger'da çalışanlarda 16-20 yaş arasında genelde, malesef bedavadan para kazanıyor baştakiler.
    Sen tek başına saatte nerden baksan 40 menü satarsın, 400 lira yapar en kötü ancak bunun sadece %1ini alırsın.

Fast food sektöründe 8 ay çalıştım, eğlenceli bi ekip vardı, yoksa 1 gün bile çalışmazdım ciddiyim.
    Türkiye'de değer görmeyen ama en çok paranın döndüğü 1 veya 2.sektör.

ayda 1300 maaş veriyolar. saati 4.5 tl ye mi geliyo :D

1300/22gun cumartesi pazar haric = 59 tl

• dün gittiğim kafede dalga geçer gibi günde 12 saat ve günlüğü 30 tl ayda 900 tl dedi öğrenciyiz diye bu kadar insafsızlık yapılmaz. kariyer net'de başvuruları yaptım şimdi bekliyorum mecbur.
  • konuyu güncel tutalım arkadaşlar çok faydalı bir konu olmuş

ben de yeni mezun işsiz bir mühendisim...neden işsizim dersek; şartları kötü olan düşük ücretli firmalara girmek istemedim 5 sene boşuna okumadık biraz değeri olsun iyi yerlerde çalışayım diye düşündüm, iyi firmalara girebilmem için de ingilizcemin iyi olması gerekiyor, büyük firmalardan sürekli ingilizce yüzünden eleniyorum mülakatlarda...

sonuç olarak ingilizcemi geliştirmek için ingilizce kursuna gitmek istiyorum ancak bunun için de aynı zamanda part-time veya full time da olabilir bi işte çalışmak istiyorum...

konuyu takipteyim, özellikle StarBucks dikkatimi çekti imkanları baya iyi gibi...

herçeşit işten detaylı yazılarınızı bekliyorum konuyu devam ettirelim canlı tutalım

• Arkadaşlar konuyu güncel tutalım baya faydalı. Şöyle güzel bir liste yapsak part-time eleman alan firmalar diye süper olur. Ben 1,5 yıldır gap te çalışıyorum. 1 yıl da flo da çalıştım merak eden varsa açık olan anadolu yakası mağazaları söylerim. Liste yapacak olursak;

-FLO
    -KOTON
    -LCW
    -FLO
    -DE FACTO
    -BOYNER&YKM
    -INDITEX GRUBU (ZARA-BERSHKA- P&B-ZARA HOME-MASSIMO DUTTI)
    -H&M
    -TCHIBO
    -GAP
    -MAVI
    -NEZİH
    -US POLO
    -COLIN'S
    -C&A
    VE BKING SBARRO GIBI YEMEK YERLERİ

Daha lüks mağazalar part alımı yapmıyor sanırım şöyle Levi's falan olsa güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDemirbas14

Arkadaşlar konuyu güncel tutalım baya faydalı. Şöyle güzel bir liste yapsak part-time eleman alan firmalar diye süper olur. Ben 1,5 yıldır gap te çalışıyorum. 1 yıl da flo da çalıştım merak eden varsa açık olan anadolu yakası mağazaları söylerim. Liste yapacak olursak;

-FLO
    -KOTON
    -LCW
    -FLO
    -DE FACTO
    -BOYNER&YKM
    -H&M
    -TCHIBO
    -GAP
    -MAVI
    -NEZİH
    -US POLO
    -COLIN'S
    -C&A

Daha lüks mağazalar part alımı yapmıyor sanırım şöyle Levi's falan olsa güzel olurdu.

Zara hm ve kotonda calisma saatleri ve ucretleri biliyormusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Techonup

quote:

Arkadaşlar konuyu güncel tutalım baya faydalı. Şöyle güzel bir liste yapsak part-time eleman alan firmalar diye süper olur. Ben 1,5 yıldır gap te çalışıyorum. 1 yıl da flo da çalıştım merak eden varsa açık olan anadolu yakası mağazaları söylerim. Liste yapacak olursak;

-FLO
    -KOTON
    -LCW
    -FLO
    -DE FACTO
    -BOYNER&YKM
    -H&M
    -TCHIBO
    -GAP
    -MAVI
    -NEZİH
    -US POLO
    -COLIN'S
    -C&A

Koton 8 saat haftada 4 gün

980 lira maaş
    180 yemek

• quote:

Orijinalden alıntı: Garlinger

quote:

Orijinalden alıntı: Techonup

quote:

-FLO
    -KOTON
    -LCW
    -FLO
    -DE FACTO
    -BOYNER&YKM
    -H&M
    -TCHIBO
    -GAP
    -MAVI
    -NEZİH
    -US POLO
    -COLIN'S
    -C&A

Koton 8 saat haftada 4 gün

980 lira maaş
    180 yemek

hocam maaş 980 emin misiniz? benzer şartlarda migros 780 demişti bana. bir de eleman alırken çok seçici davranıyorlar mı zara vs. gibi?

• Bende part time iş arıyorum okulum anadolu yakasında medipol üni hani kavacığın oralara yada ulaşımı yakın yerlerde varmı bildiğiniz bir yer ? İnternetden başvuru yapıyorum ama geri dönüş yapan olmuyo

• Kadikoy taraflarinda bana da lazim part time is. Brosur dagitma ve anketorluk haric her seyi yaparim. 2.ogretimim uygun bir sey var midir? Marmara uni yakinlari da olur.

• Ankara kızılay çankaya cebeci civarında arıyorum takip.

• Kayseri part timeda ben arıyorum önerisi olan ?? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple Incorporated

Kadikoy taraflarinda bana da lazim part time is. Brosur dagitma ve anketorluk haric her seyi yaparim. 2.ogretimim uygun bir sey var midir? Marmara uni yakinlari da olur.

Aktivite-Organizasyon işleri yapan Bahariye taraflarında bir kaç firmanın yeri var. Çok eğlenceli olduğundan tavsiye ederim. Günlüğü 60-70 tl idi ben çalışırken. Ayrıca okul içerisinde part time eleman arayan ilanlar vardır mutlaka.
  • Arkadaşlar merhaba zara'ya başvurdum ankarada ayın 19'unda hala bir dönüş olmadı. Ancak inditex'in hala ilanları var internette ankarada eleman aradıklarına dair. Bu aralar başvurup geri dönüş alan oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.