Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Benim bi arkadaş girmişti torpilden çok mülakata girdiğin kişinin keyfine bağlı bir durum biraz. Tani ki torpille girende illa ki oluyordur. Ama Zara'da çalışmak kolay değil. Part time çalışana diğer mağazaların full time çalışanı kadar maaş verir ama bununda karşılığını alır tabi

Aksine Zarada çalışmak kolaydı girmek kolay değil.Maaş günü hesabına yatan paratı yatınca bütün emeğine değdiğini hissediyorsun :) (Bana hiç nasip olmadı Zara'ya girmek çünkü hiç uğraşmadım uğraşsamda zor ihtimal :) )
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    avrupa ve amerikada minimum wage diye bir olay var. bu da en düşük ücret anlamına geliyor. mcdonald burger king yada magazalarda diplomasız calışanlara verilen ücret bu da saatlik 9$ evet yani 27 tl

türkiyede ise 2.5 tl saçmalığa bakar mısın sadece batının ne kadar gerisinde olduğumuzu göstermek için söylüyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 20 Mayıs 2016; 15:37:05 >
  • Muhakkik kullanıcısına yanıt
    Daha zor yaptığın herşeye daha çok dikkat etmen gerekiyor kılık kıyafetine konuşmana vs. Bizim bi arkadaş defactodan çıkıp Zaraya girmişti işe mesela. 4. gün istifa etti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

• Arkadaslar ben 16 yaşındayım istanbulda avrupa yakasında iş arıyorum acil yardıma ihtiyacım var

• starbucks ve mado gibi yerler parttime'de kaç tl veriyor bilgisi olan?
  • arkadaşlar defacto ve lcw de iş başvurusu yaptım geri dönen olmadı hiç bir yerde tanıdığım yok lütfen bana bir yol gösterin duygu sömürüsü yapmak istemem ama annemin ilaçlarını bile alamaz duruma geldik benim bir an önce bir part time işe girmem lazım ankarada yaşıyorum öğrenciyim lütfen bana yol gösterin gerekirse 300 tl maaş için haftada 7 gün günde 12 saat çalışırım kurumsal olmayan firmalarda daha önce çalıştım hep paramı hiç ettiler zaten satış potansiyelim yüksek değil o yüzden kurumsal olmayan firmalara pek bakmıyorum ama daha önce çalışıpda şurası güvenli diyen varsa orda da çalışırım help beyler help.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Türkiyenin hali bu , en son part çağrı metkezinde çalıştım.Haftalık 30 saat ne izin günüm belli ne çalıştığım saat.

Gece 12 de çıkıyorum sabah 6 da işteyim.

İzin günü belli değil.Bir gün pazar bir gün cuma.

Herkes beZmiş , millet hafta sonu için birbirini yırtıyor.

Hafta sonu çalışana 20-30 tl fazla verse zaten çoğu kişi çalılır.Dakikada çağrı başına 1.80 kuruş kazanıyor.bizim ücret saati 4.30 tl.

arkadaşım ben burda çalışabilirim ankara yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?
  • Yarın host olmak için kamil koça ve pamukkaleye başvuracam bakalım nasıl olacak merak eden varsa bilgilendiririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

arkadaşlar defacto ve lcw de iş başvurusu yaptım geri dönen olmadı hiç bir yerde tanıdığım yok lütfen bana bir yol gösterin duygu sömürüsü yapmak istemem ama annemin ilaçlarını bile alamaz duruma geldik benim bir an önce bir part time işe girmem lazım ankarada yaşıyorum öğrenciyim lütfen bana yol gösterin gerekirse 300 tl maaş için haftada 7 gün günde 12 saat çalışırım kurumsal olmayan firmalarda daha önce çalıştım hep paramı hiç ettiler zaten satış potansiyelim yüksek değil o yüzden kurumsal olmayan firmalara pek bakmıyorum ama daha önce çalışıpda şurası güvenli diyen varsa orda da çalışırım help beyler help.

Burger king alınmama ihtimalin yok denecek kadar az

• Sadece istanbulda var. Bilinmeyen numaralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

quote:

arkadaşlar defacto ve lcw de iş başvurusu yaptım geri dönen olmadı hiç bir yerde tanıdığım yok lütfen bana bir yol gösterin duygu sömürüsü yapmak istemem ama annemin ilaçlarını bile alamaz duruma geldik benim bir an önce bir part time işe girmem lazım ankarada yaşıyorum öğrenciyim lütfen bana yol gösterin gerekirse 300 tl maaş için haftada 7 gün günde 12 saat çalışırım kurumsal olmayan firmalarda daha önce çalıştım hep paramı hiç ettiler zaten satış potansiyelim yüksek değil o yüzden kurumsal olmayan firmalara pek bakmıyorum ama daha önce çalışıpda şurası güvenli diyen varsa orda da çalışırım help beyler help.

Burger king alınmama ihtimalin yok denecek kadar az

yarın giderim en yakın burgera peki maaşlar ne kadar bilgin var mı?

• quote:

Sadece istanbulda var. Bilinmeyen numaralar.

teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

avrupa ve amerikada minimum wage diye bir olay var. bu da en düşük ücret anlamına geliyor. mcdonald burger king yada magazalarda diplomasız calışanlara verilen ücret bu da saatlik 9$ evet yani 27 tl

türkiyede ise 2.5 tl saçmalığa bakar mısın sadece batının ne kadar gerisinde olduğumuzu göstermek için söylüyorum bunu.

kim saatlik 2.5 tlye çalıştırıyor söyle de şikayet edelim

ayrıca orada dolar olarak alıyorsan dolar olarak harcıyorsun türkiyeye getirmiyorsun o parayı

• quote:

quote:

Sadece istanbulda var. Bilinmeyen numaralar.

teşekkürler hocam.

Part time çağrı merkezleri hemen hemen aynı haftada 30 saat.

• Zaraya başvuru yapmak için inditeks ti yanlış hatırlamıyorsam işe alim merkezi var orayı ariyorsunuz randevu alıyorsunuz ve ilk mülakata giriyorsunuz sonrasinda 2. Mulakata çağrılıyor orda sorulan sorulara mantıklı cevaplar verirseniz 3. Mulakata çağırıyorlar ki bu mağaza Müdürüyle oluyor.
    Diğer mağazaları düşünen arkadaşlar lc , de facto gibi mağazalar şu an deli gibi destek elemanı arıyorlar hem bayram için hem babalar günü için de facto yemek parası vermiyor günlük 40 lira veriyor lc tam ne kadar veriyor bilmiyorum

• 2,5 lira verdiğin Ada'm (bazıları için söylüyorum) o firmadan nefret edip, o firmaya zarar vermek için her türlü pisliği yapma olasılığına sahiptir.

Önce kendi işçine değer vereceksin, memnuniyet açısından ki; işini severek yapsın. Bu konu da gerçekten devletin bir çok sorumluluğu var ama yetersiz.

• CroxLine kullanıcısına yanıt
    günlüğünü en yüksek olan hangisi kotonda falan ücretler nasıl bilginiz varmı yorucu olması vs önemli değil
  • konuyu açan arkadaş yazmış ilk mesajda 2.5 tl ye çalıştıranları.

"ayrıca orada dolar olarak alıyorsan dolar olarak harcıyorsun" kusura bakma ama bu söylediğin çok saçma. adamlar dolar üzerinden harcıyor fakat kuru çevirmezsek, bizim tl ile aldığımızın üçte birine hatta 4 te birine denk geliyor.

adamlar orada benzini 1 dolardan alırken sen 5 tl den alıyorsun. eti 7 dolarken alırken sen burda 40 tl den alıyorsun. yani aslında dolar tl kuru arasındaki oran 1 e 3 den bile fazlaya denk geliyor.

burada 2.5 tl ye çalıştırıyorlar orada 10 dolara. yani nereden baksan arada 12 kat hatta 15 kat bir refah farkı var. bu ülkede zimbabweden daha az kırmızı et tüketiliyor hatırlatırım.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.