Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Part time iş yeni asgari ücretle rafa kalkacak mı ? Yoksa magazalar daha çok part mı calistiracak meraktayım.
    Sonuçta 30 saat calisip en kötü firmada 870 tl kazanmış olacak part time calisanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatligi 2,5 diyo asdffgdd omer urundul seni oraya koyanin ben

• quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Abi haftada 30 saat ne dir ya görünce şok oldum Birde 450 tl maaş he.Ben 3 gün önce bi işe girdim buyuk ıhtımal okul acılınca cıkıcam saatler ters düşücek.Günde sadece 20 dakika çalısıyorum bir plazada bi katı supuruyorum gerçi supurmesem bile fark etmıyor yanı tertemiz Dedigim gibi günde 20 dakika mı alıyor saat 17 de gidip 18.30 gibi evde oluyorum.1 ayda 6-7 saat çalısmıs oluyorum ve aldıgım para 400 tl.Bu konuyu gorunce meraktan bi girdim cidden bunlar adamla dalga mı gecıyor İstanbulda olan varsa okuldan dolayı cıkarsam yerıme gelın biriniz girin hiç yorucuda degil iş

Konuyu açan arkadaş yanlış yazmış.
    Cevahirde ........... magazasinda calisiyorum, haftada 30 saat gidiyorum 1250 tl kazanıyorum. 220 tl + olarak yemek.

Maaş soracaksanızda şu an en az part time maaşı Koton ve De facto veriyor, Koton 800 tl
    De facto 840 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Part time iş yeni asgari ücretle rafa kalkacak mı ? Yoksa magazalar daha çok part mı calistiracak meraktayım.
    Sonuçta 30 saat calisip en kötü firmada 870 tl kazanmış olacak part time calisanlar.

870 mi? İşveren den sigorta için giden miktarı da mı yazdınız anlamadım

Kişinin aldığı 1300/2=650
    Olucak dimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeüDuim

quote:

Part time iş yeni asgari ücretle rafa kalkacak mı ? Yoksa magazalar daha çok part mı calistiracak meraktayım.

Olucak dimi

Dostum part time çalışanlar asgari ücretin 3te 2sini alır, yarısını değil.
    Buda 866 TL yapar.

Kısaca en kötü firma bile part çalışanına 866 TL verecek.
    Primle birlikte 1000 TL geçecek.

Zaten ben şu an asgari ücret yükselmeden part time olarak 1200 kazanıyorum.
    Ama ben 500 TL prim alıyorum.
    Normal maaşım 700 TL, ay ortasında 500 prim yatıyor.

• quote:

quote:

quote:

Olucak dimi

Buda 866 TL yapar.

colinste partim bize prim yok size 500 tl prim veriyorlar. yanına falan aldır kardeş beni bende istanbuldayım

• Hocam ne işiymiş bu böle =@
    Bol kazançlar

• quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Ben bu yaz fındık toplayacam ağvada.Günlük 45 TL Sabah 8 Akşam 6 . Öğlen 1 saat dinlenme + yemek + yol .

5 gün gitsem 225 TL'm oluyor

Hocam biz trabzonda 70 liraya gundelikci aliyoruz 45 az degil mi

• quote:

quote:

quote:

Olucak dimi

Buda 866 TL yapar.

hocam ücret çok iyimiş bence eleman ihtiyacı varmı sizin mağazada veya diğer magazalarda :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Abi haftada 30 saat ne dir ya görünce şok oldum Birde 450 tl maaş he.Ben 3 gün önce bi işe girdim buyuk ıhtımal okul acılınca cıkıcam saatler ters düşücek.Günde sadece 20 dakika çalısıyorum bir plazada bi katı supuruyorum gerçi supurmesem bile fark etmıyor yanı tertemiz Dedigim gibi günde 20 dakika mı alıyor saat 17 de gidip 18.30 gibi evde oluyorum.1 ayda 6-7 saat çalısmıs oluyorum ve aldıgım para 400 tl.Bu konuyu gorunce meraktan bi girdim cidden bunlar adamla dalga mı gecıyor İstanbulda olan varsa okuldan dolayı cıkarsam yerıme gelın biriniz girin hiç yorucuda degil iş

Konuyu açan arkadaş yanlış yazmış.
    Cevahirde ........... magazasinda calisiyorum, haftada 30 saat gidiyorum 1250 tl kazanıyorum. 220 tl + olarak yemek.

Maaş soracaksanızda şu an en az part time maaşı Koton ve De facto veriyor, Koton 800 tl
    De facto 840 tl

bu mağaza Ankara'da varsa özelden mesaj atarsan sevinirim :)

• Arkadaşlar Part time çalışanlara en iyi maaşı Indıtex firması veriyor. Yani Zara Bershka Pull and Bear. Part time çalışan asgari ücret maaş alıyor. Ama işte çalışmak çok zordur uzun süre çalışan bulmak zordur.

Bunun dışında DeFacto 750 lira + ticket verir. Tabi bu dediğim paralar saati doldurunca geçerli olur. Misal DeFacto da aylık 120 saat.

• şuan sabit bi işte çalışmaktayım şöyle part time gidebiliceğim bi yer arıyorum ya haftada bi kere çalıştırsa çalıştırdığı gün 50-60 tl versede yeter yokmu öyle bi yer
  • Türkiyenin hali bu , en son part çağrı metkezinde çalıştım.Haftalık 30 saat ne izin günüm belli ne çalıştığım saat.

Gece 12 de çıkıyorum sabah 6 da işteyim.

İzin günü belli değil.Bir gün pazar bir gün cuma.

Herkes beZmiş , millet hafta sonu için birbirini yırtıyor.

Hafta sonu çalışana 20-30 tl fazla verse zaten çoğu kişi çalılır.Dakikada çağrı başına 1.80 kuruş kazanıyor.bizim ücret saati 4.30 tl.

• arkadaşlar 1-2 hafta içinde işe girmem lazım bir öneriniz varmı ankara da yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Arkadaşlar Part time çalışanlara en iyi maaşı Indıtex firması veriyor. Yani Zara Bershka Pull and Bear. Part time çalışan asgari ücret maaş alıyor. Ama işte çalışmak çok zordur uzun süre çalışan bulmak zordur.

Bunun dışında DeFacto 750 lira + ticket verir. Tabi bu dediğim paralar saati doldurunca geçerli olur. Misal DeFacto da aylık 120 saat.

İstanbulda bu tarz mağazalra girmek çok zor özellikle Zara, çağırdılar fakat girmedim çünkü 3 tane mülakat vardı 5000 kişi başvuru yapmış o kadar kişi arasından beni seçmeleri düşüktür diye hiç kasmadım (torpili olan girmiştir)

• Haftada kac saat calisirsak full time calismis oluyoruz ? 45 mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiz_Khalifa

Haftada kac saat calisirsak full time calismis oluyoruz ? 45 mi ?

belli bir sınır yok ama partlar için 30

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Benim bi arkadaş girmişti torpilden çok mülakata girdiğin kişinin keyfine bağlı bir durum biraz. Tani ki torpille girende illa ki oluyordur. Ama Zara'da çalışmak kolay değil. Part time çalışana diğer mağazaların full time çalışanı kadar maaş verir ama bununda karşılığını alır tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Benim bi arkadaş girmişti torpilden çok mülakata girdiğin kişinin keyfine bağlı bir durum biraz. Tani ki torpille girende illa ki oluyordur. Ama Zara'da çalışmak kolay değil. Part time çalışana diğer mağazaların full time çalışanı kadar maaş verir ama bununda karşılığını alır tabi

Tam olarak zorluğun nedir? Diğer de facto lcw vs mağazalardan daha mı zor?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.