Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melyyh

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

yuh! 2,5 TL saat ücreti nedir ya? ağustos 2011 e kadar 2,5 yıl part time çalıştığım yerde 4,92 TL saati ücreti, + yemek + servis + günlük 5,5 TL yol arası alıyodum. (part time lara hem yol parası, hem servis veriyolardı valla). işçilik iyice ucuz olmuş ki o kadar zor iş

ne işiydi hocam o

Electroworld. Oem satis danismani pozisyonunda basladm. Daha cok teknik servis, musteri hizmetleri teknik destek tarafinda calistim. Ama yeri geldi notebook ta sattim gayet.

pm e bi baksana kuzen

• up
  • 16 yaşındaki bir gencin Ankara Keçiören'de nerede iş yapabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

saati 2,50 lira nedir abi, bunlar dalgamı geçiyor sonra türkiye niye gelişmiyor birde BurgerKing çok yoğun bir ortam bence verdikleri para çok ama çok az, git başka ülkelere bak öylemi öyle değil olamazda zaten.

****lerin 20.000 tl cirosu var bizde(sbarro) 1.500 tl ciro var günlük aynı maaşı alıyoruz yazık adamlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm, part time İst/Avrupa Aydın üni yanında yetkili bir serviste masa başı part time iş yapabilck arkadaşlar pm. Öğrenci vs özel durumlar varsa yazılabilir. Masa bası evrak işleri yplck ofis asistanı vs işler öğrenilebilir, forumdan ve semte gelme sorunu olmyck arkadaslardan pm atabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar adanada nerde bulabilirim part time veya full time? yaş 18 erkeğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saymin123 -- 15 Temmuz 2015; 2:12:32 >
  • Beyler izmirdeyim 1 aylık part time full time farketmez iş arıyorum var mı bildiğiniz yer

• 17 yaşındayız. 2 arkadaş iş arıyoruz. part time.
    allah aşkına yardımcı olun acil paraya ihtiyacımız var

edit : istanbul anadolu yakası. avrupa yakasından beşiktaş ve mecidiyeköy de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çengelliiğne -- 23 Temmuz 2015; 13:42:46 >
  • Ankara'da arıyorum .

up up
  • burada kimse iş veren değil

kariyer
    yenibiriş
    eleman.net

bu sitelere girin dünya kadar part time iş ilanı var cv oluşturup başvurun konu dışında iş mi aranır
  • quote:

Orijinalden alıntı: çengelliiğne

17 yaşındayız. 2 arkadaş iş arıyoruz. part time.
    allah aşkına yardımcı olun acil paraya ihtiyacımız var

edit : istanbul anadolu yakası. avrupa yakasından beşiktaş ve mecidiyeköy de olabilir.

arkadaşım beşiktaş barbaros yokuşundaki burger king part time eleman alıyordu bilginiz olsun
  • bakırköy de arıyorum satış danışmanlıgı fakat bu gss borcu olayı nedir onu anlamadım
  • Abi haftada 30 saat ne dir ya görünce şok oldum Birde 450 tl maaş he.Ben 3 gün önce bi işe girdim buyuk ıhtımal okul acılınca cıkıcam saatler ters düşücek.Günde sadece 20 dakika çalısıyorum bir plazada bi katı supuruyorum gerçi supurmesem bile fark etmıyor yanı tertemiz Dedigim gibi günde 20 dakika mı alıyor saat 17 de gidip 18.30 gibi evde oluyorum.1 ayda 6-7 saat çalısmıs oluyorum ve aldıgım para 400 tl.Bu konuyu gorunce meraktan bi girdim cidden bunlar adamla dalga mı gecıyor İstanbulda olan varsa okuldan dolayı cıkarsam yerıme gelın biriniz girin hiç yorucuda degil iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiuKang -- 5 Ağustos 2015; 20:12:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Abi haftada 30 saat ne dir ya görünce şok oldum Birde 450 tl maaş he.Ben 3 gün önce bi işe girdim buyuk ıhtımal okul acılınca cıkıcam saatler ters düşücek.Günde sadece 20 dakika çalısıyorum bir plazada bi katı supuruyorum gerçi supurmesem bile fark etmıyor yanı tertemiz Dedigim gibi günde 20 dakika mı alıyor saat 17 de gidip 18.30 gibi evde oluyorum.1 ayda 6-7 saat çalısmıs oluyorum ve aldıgım para 400 tl.Bu konuyu gorunce meraktan bi girdim cidden bunlar adamla dalga mı gecıyor İstanbulda olan varsa okuldan dolayı cıkarsam yerıme gelın biriniz girin hiç yorucuda degil iş

hocam normal ücretler diğerleri zaten size denk gelmiş bi tane. fazla alışmayın diğerleri zor gelir bu işin yanında.

• beyler avrupa yakası fatih civarı varmı bildiğiniz yerler giyim mağazalarında depo elemanı olarakta çalışabilirim
  • Beyler decathlon part time, full time maasi ne kadar bilgisi olan var mi

• istanbul zeytinburnunda varmı 17 yaşındayım
  • Beyler decathlon part time, full time maasi ne kadar bilgisi olan var mi

• izmir de part time iş arıyorum öğrenciyim arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? bk , mc donals ve kfc ye başvurdum internet üzerinden
  • Merhabalar, bu sıralar vaktim biraz bol, az dersim var. Çalışayım diyorum birkaç yere de başvurdum ama hiç geri dönüş olmadı. İstanbulda Esenler'de oturuyorum okulum Beyazıt'ta bu ikisi çevresinde iş arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.