Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni konu açılması şart. Başlığı açan şahıs uçmuş ve bilgiler karışmış.
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    cafelere gidip konuşmanız lazım ama kurumsal yerlerde zor gibi
  • Aynen part olduğu halde baya iyi her bildiğin dilde 1000 tl artıyor dedi maaşın arkadaş biraz abartmış olabilir ama şansını dene derim yabancı dil bilenleri kaçırmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

arkadaşlar öğrenci için antalyada part iş arıyorum ama geri dönüş yapan olmuyor.ana dilim rusça ve c2 sertifikalı ingilizcem de mevcut belki bunlar maaşımı artırmada ya da iş bulmada etkili olur dedim ama faydası olmadı.baktım fark yok bende sadece türkçe biliyorum diye seçiyorum başvuru formlarında.

bu sayede de konuyu uplamış oldum

Terra city e git. Bütün mağazalar alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

Aynen part olduğu halde baya iyi her bildiğin dilde 1000 tl artıyor dedi maaşın arkadaş biraz abartmış olabilir ama şansını dene derim yabancı dil bilenleri kaçırmazlar

direk gidip mi başvursam ? cv doldurmadım hiç online ortamda cv yok yani
  • bi bilgim yok o konuda yakınında varsa mağaza çalışanlara sor istersen
  • İyi akşamlar,
    Ankarada part veya full time iş arıyorum. Etimesgutta oturuyorum.

Önerebileceğiniz iş var mı?
  • Arkadaslar bu part time tam olarak nasil oluyor ?? Mesela benim hafta sonlari calismamin pek mumkunati yok mesela kafe tarzi isletmeler hafta sonlarida calisma zorunlulugi koyarmi ?? Yada defacto glo gibi yerler tecrubesi olan arladaslar beni bilgilendirirse minnettar olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Arkadaslar bu part time tam olarak nasil oluyor ?? Mesela benim hafta sonlari calismamin pek mumkunati yok mesela kafe tarzi isletmeler hafta sonlarida calisma zorunlulugi koyarmi ?? Yada defacto glo gibi yerler tecrubesi olan arladaslar beni bilgilendirirse minnettar olurum

Belli bi saat sınırı var onu tamamlaman gerek. Mesela bazi yerler 30 saat sinir koyar. Gunde 5 saatten 6 gun calisirsin yada tam tersi yada kendin uygun olan zamanlarini belirtirsen ona gore ayarlarlar ama o 30 saati tamamlamak zorundasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

quote:

Arkadaslar bu part time tam olarak nasil oluyor ?? Mesela benim hafta sonlari calismamin pek mumkunati yok mesela kafe tarzi isletmeler hafta sonlarida calisma zorunlulugi koyarmi ?? Yada defacto glo gibi yerler tecrubesi olan arladaslar beni bilgilendirirse minnettar olurum

Belli bi saat sınırı var onu tamamlaman gerek. Mesela bazi yerler 30 saat sinir koyar. Gunde 5 saatten 6 gun calisirsin yada tam tersi yada kendin uygun olan zamanlarini belirtirsen ona gore ayarlarlar ama o 30 saati tamamlamak zorundasin.

O zaman hocam haftalik siniri doldur ama ne zaman gelirsen gel tarzimi yoksa isletmenin belirli bir kurallari olurmu hicbr deneyimim yok o konuda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

quote:

O zaman hocam haftalik siniri doldur ama ne zaman gelirsen gel tarzimi yoksa isletmenin belirli bir kurallari olurmu hicbr deneyimim yok o konuda

Isletmenin verdigi saatlere gore.

• Arkadaşlar kariyer.net ten ilanlara bakıp, firmanın kendi şubesinden başvuruyu yaparsanız daha etkili olur.En azından mülakatlara katılırsınız.
  • İyi akşamlar öğrenciyim ama 16 yaşındayım sizce iş bulabilir miyim ? Pc başında olursa daha iyi ama farklı bir iş olursa(starbucks defacto vs..) sorun değil. Sizce yapabilir miyim? böyle bir imkan sunarlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkanfrm

İyi akşamlar öğrenciyim ama 16 yaşındayım sizce iş bulabilir miyim ? Pc başında olursa daha iyi ama farklı bir iş olursa(starbucks defacto vs..) sorun değil. Sizce yapabilir miyim? böyle bir imkan sunarlar mı ?

boşver sen derslerine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

sadece hafta sonu calisabilecegim nereler var ve ne kadar verirler?

Lc Waikiki de çeyrek part olayi var hocam sadece c.tesi ve pazar calisiyorsun,aylık 500 lira civari para gecer eline.

sadece c.tesi pazar mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

quote:

Lc Waikiki de çeyrek part olayi var hocam sadece c.tesi ve pazar calisiyorsun,aylık 500 lira civari para gecer eline.

Evet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

parayı ne zaman yatıyorlar
    su an sabit bir işte calışıyorum yine de calışabilir miyim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

parayı ne zaman yatıyorlar
    su an sabit bir işte calışıyorum yine de calışabilir miyim ?

Sizin programınız uyuyorsa bir sıkıntı çıkarmazlar sanırım. Sigorta olaylarını pek bilmiyorum.

• ben üniversite öğrencisiyim istanbulda beylükdüzü ve avcılar çevresinde part time iş arıyorum nereden bulabilirim
  • Arkadaşlar bende 5-6 yere(defacto,lcwaikiki,zara,migros...) iş bulma siteleri üzerinden başvuruda bulundum.Acaba ne kadar süre içinde geri dönüş yapıyorlar?Birde gidip direk mağazadan başvuru yapsam daha mı iyi olur?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.