Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda part time bi iş bakayım dedim kariyer.net ten . bi kaç yere başvurdum ama otomatik mesaj attılar onun dışında dönen olmadı. anlaşılan o siteden iş çıkmayacak. sanırım başka arkadaşlarda aynı sorundan şikayetçi.
  • Mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be lan bu konuya ilk yazmamdan 2 sene geçmiş. Ben 10 ay çalışmışım sonra çıkmıştım genel olarak mutsuz hissediyorum kendimi diye. Sonra yurtdışı falan. Bu sene üniversite bitecek. Ulan zaman ne hızlı geçiyor. Üniversiteye giren/girecek arkadaşlara tavsiyemdir mutlaka çalışın. Durumunuz iyi olsa da çalışın. Çünkü o para kazanma tadı, o hazzı kolay kolay bulamazsınız. Bunlara ek olarak istediğiniz birçok şeyi alabilirsiniz maddi olarak.

Artı dersleriniz düzene girer. Ne zaman ders çalışacağınızı bilirsiniz ailenize yük olmazsınız ki bence en güzel şey bu. Ve iş ortamınız da iyiyse çok güzel arkadaşlıklar edinirsiniz. Hayatı tanırsınız.

Kısacası part-time çalışmak güzeldir gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 19 Eylül 2014; 14:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Vay be lan bu konuya ilk yazmamdan 2 sene geçmiş. Ben 10 ay çalışmışım sonra çıkmıştım genel olarak mutsuz hissediyorum kendimi diye. Sonra yurtdışı falan. Bu sene üniversite bitecek. Ulan zaman ne hızlı geçiyor. Üniversiteye giren/girecek arkadaşlara tavsiyemdir mutlaka çalışın. Durumunuz iyi olsa da çalışın. Çünkü o para kazanma tadı, o hazzı kolay kolay bulamazsınız. Bunlara ek olarak istediğiniz birçok şeyi alabilirsiniz maddi olarak.

Artı dersleriniz düzene girer. Ne zaman ders çalışacağınızı bilirsiniz ailenize yük olmazsınız ki bence en güzel şey bu. Ve iş ortamınız da iyiyse çok güzel arkadaşlıklar edinirsiniz. Hayatı tanırsınız.

Dedikleriniz çok doğru hocam. Bende bu sene İstanbulda universite kazandim. Bende cok calismak istiyorum fakat uygun iş yok galiba .Vatan bilgisayara sordum part time eleman ihtiyaci varmi diye yok dediler. Sizce neresi uygundur bana göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

quote:

Vay be lan bu konuya ilk yazmamdan 2 sene geçmiş. Ben 10 ay çalışmışım sonra çıkmıştım genel olarak mutsuz hissediyorum kendimi diye. Sonra yurtdışı falan. Bu sene üniversite bitecek. Ulan zaman ne hızlı geçiyor. Üniversiteye giren/girecek arkadaşlara tavsiyemdir mutlaka çalışın. Durumunuz iyi olsa da çalışın. Çünkü o para kazanma tadı, o hazzı kolay kolay bulamazsınız. Bunlara ek olarak istediğiniz birçok şeyi alabilirsiniz maddi olarak.

Dedikleriniz çok doğru hocam. Bende bu sene İstanbulda universite kazandim. Bende cok calismak istiyorum fakat uygun iş yok galiba .Vatan bilgisayara sordum part time eleman ihtiyaci varmi diye yok dediler. Sizce neresi uygundur bana göre.

Hocam ne olursa kovalayın. Kariyer.net ve yenibiris.com'a üye olun. Mutlaka bulursunuz birşeyler.

• quote:

quote:

hocam Bimeks vatan gibi yerlere girebilmek icin referans sart.Su anda bayram yaklastigindan dolayi giyim magazalari bayram destek personeli alıyorlar. Bayram performansina gore parta gecebilirsiniz.Ben defactoya basvurdum aldilar destek personeli olarak.Insallahta parta gecerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

quote:

hocam Bimeks vatan gibi yerlere girebilmek icin referans sart.Su anda bayram yaklastigindan dolayi giyim magazalari bayram destek personeli alıyorlar. Bayram performansina gore parta gecebilirsiniz.Ben defactoya basvurdum aldilar destek personeli olarak.Insallahta parta gecerim.

Peki Hocam nasıl basvurmamis gerekiyor boyle yerlere internet uzerindenmi yoksa Yüz yuze mi

• Genelde kariyer.net ten basvurmani istiyorlar ama en iyisi netteki ilani gorup yuz yuze gorusmeniz.Is ilaninizi gordum basvurmak istiyorum derseniz kimse cevirmez.Zaten netteki ilanlara otomatik ayni cevaplari veriyorlar.

@sagirdap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 19 Eylül 2014; 19:12:09 >
  • Hafta içi 4 veya 3 gün saat 5e kadar dershanem var (mezunum )
    Cumartesi-Pazar-Pazartesi full boş (duruma göre cumada eklenebilir)

Ancak kiloluyum boyum 1.96 kilom 125

Giyim mağazalarında çalışma daha doğrusu işe alma olasılıkları varmıdır??
  • bursa bimeks ilanina basvurdum cagirdilar gidemedim. ayni zamanda carrefour mc donalds da eleman ariyor yine cagirdilar. bursada olanlar bir denesin sansini. ayrica migros yeni bursa stadinin oldugu yere yeni magaza açacak. orayada en azindan basvurun.

bende 2 ay sonunda ogrenci icin calisilabilecek iyi bir isi buldum sayilir.

• yokmu anadolu yakasında akşam 4e kadar çalışılabilicek yer
  • Cuma cmrt pazar gunleri otelde garson yada komilik yapacak gunluk 55 tl anadolu yakasi mesaj atin

• Beyler Kocaeli'de okuduğum otomasyon bölümüyle ilgili bir iş buldum 8 saat çalışıp 4'te çıkıcam ama asgari maaş veriyorlar 4'te çıkabileceğim ve 1000 lira üzeri alabileceğim bir iş bulamadım var mıdır Kocaeli'de bu tarzda bildiğiniz bir yer? Bir şey öğrenmek için çalışıcam ama muhtemelen çok sıkıcı olacaktır aslında aynı şartlar altında yani 4te çıkıp asgari maaş alabileceğim başka yerler olursa girmeli miyim sizce? Varsa öneride bulunabilir misiniz
  • Umranıye meydan flo da eleman acıgı var 620 lıra artı prım haftalık 30 saat. Gırmek ıstersenız pm atabılırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Burdur_1534

İstanbulda part time bi iş bakayım dedim kariyer.net ten . bi kaç yere başvurdum ama otomatik mesaj attılar onun dışında dönen olmadı. anlaşılan o siteden iş çıkmayacak. sanırım başka arkadaşlarda aynı sorundan şikayetçi.

aynen hayırlısı bakalım bende başvuru yaptım
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Mcdonalds saat ucreti 4.60 tl

• İzmir bornova taraflarinda sabah olucak sekilde part time is goren varsa paylasirsa sevinirim

• Arkadaslar yazin 2 ay full time calisip 2000 tl kazanmam mumkun mudur? herhalgi bir yerde. ama tecrube yok hic

• Kipa Part time Kasa yada reyon görevlisi haftada 4 gün, günde 7,5 saat 450 TL veriyor çok düşük değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 1 Kasım 2014; 10:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-İsTaNBuL-_

Kipa Part time Kasa yada reyon görevlisi ayda 4 saat günde 7,5 saat 450 TL veriyor çok düşük değil mi?

haftada 4 gün mu demek istedinız eğer öyleyse çok düşük. bende markette yim asgari ücret veriyorlar. part calisiyorum haftada 30 saat

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.