Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bursada bir kaç yere başvurdum kariyer.net ten dönen hiç olmadı 1 haftadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yec44 kullanıcısına yanıt
    Kariyerden dönme olayı pek olmuyor.Kendileri sizi cepten ararsalar görüşmeye gidiyorsunuz o kadar.Yoksa kariyer.netten kendilerine daha rahat iş başvurusu yapıldığından oraya yönlendiriyorlar genelde.Aslında pek bir numarası yok kariyer.netin.
  • Arkadaşım Jack & Jones'a girdi 2 hafta önce. 1000TL maaş, her ay 200 lira hediye çeki, aylık 250 liralık ticket, prim, ve tüm ürünlerde %20 personel indirimi var. Haftada 3 gün gidiyo, 6-7 saat falan çalışıyo tam bilmiyorum. Birde adamlar yabancı bir marka olduğu için, sakal, bıyık müslümanların sünnetidir diye personelin sakalına bıyığına karışmıyolarmış, arkadaşın saç sakal birbirine karışık ama hiç bişey demiyolar. Bende düşünmüyo değilim çok kebap iş bence, tipine ve ağzına güvenen başvursun, benim arkadaş bayan reyonunda bide, ortam gayet rahatmış, hiç çalıştığını falan hissetmiyomuş, akşama kadar karıyla kızla kaynatıyorum diyo ve yaparda tanıyorum kendisini sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderbird '

Arkadaşım Jack & Jones'a girdi 2 hafta önce. 1000TL maaş, her ay 200 lira hediye çeki, aylık 250 liralık ticket, prim, ve tüm ürünlerde %20 personel indirimi var. Haftada 3 gün gidiyo, 6-7 saat falan çalışıyo tam bilmiyorum. Birde adamlar yabancı bir marka olduğu için, sakal, bıyık müslümanların sünnetidir diye personelin sakalına bıyığına karışmıyolarmış, arkadaşın saç sakal birbirine karışık ama hiç bişey demiyolar. Bende düşünmüyo değilim çok kebap iş bence, tipine ve ağzına güvenen başvursun, benim arkadaş bayan reyonunda bide, ortam gayet rahatmış, hiç çalıştığını falan hissetmiyomuş, akşama kadar karıyla kızla kaynatıyorum diyo ve yaparda tanıyorum kendisini sonuçta.

nasıl bir tip ıstiyorlar birde nasıl başvurdu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Kariyerden dönme olayı pek olmuyor.Kendileri sizi cepten ararsalar görüşmeye gidiyorsunuz o kadar.Yoksa kariyer.netten kendilerine daha rahat iş başvurusu yapıldığından oraya yönlendiriyorlar genelde.Aslında pek bir numarası yok kariyer.netin.

dönen yok harbiden. bakalım ne olacak

birtane bizim komsu köylü var. bir firması var her yerde şubesi var olmadı ona ulaşayim diyorum. öğrenciyim part time iş lazım ayağına.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Arkadaşım Jack & Jones'a girdi 2 hafta önce. 1000TL maaş, her ay 200 lira hediye çeki, aylık 250 liralık ticket, prim, ve tüm ürünlerde %20 personel indirimi var. Haftada 3 gün gidiyo, 6-7 saat falan çalışıyo tam bilmiyorum. Birde adamlar yabancı bir marka olduğu için, sakal, bıyık müslümanların sünnetidir diye personelin sakalına bıyığına karışmıyolarmış, arkadaşın saç sakal birbirine karışık ama hiç bişey demiyolar. Bende düşünmüyo değilim çok kebap iş bence, tipine ve ağzına güvenen başvursun, benim arkadaş bayan reyonunda bide, ortam gayet rahatmış, hiç çalıştığını falan hissetmiyomuş, akşama kadar karıyla kızla kaynatıyorum diyo ve yaparda tanıyorum kendisini sonuçta.

Torpille girdi, tanıdığı vardı oranın müdürü veya müdür yardımcısı olması lazım. Onun dışında gidip cv bırakacaksın, ama vasat tipleri aldıklarını düşünmüyorum, ben hangi jack jones'a gittiysem hep yakışıklı çocuklar ve güzel kızlar var personel olarak. Böyle çekingen tipler değil, hepsi fırlama tipler belli Dene şansını bence hocam iş mükemmel.

• quote:

quote:

quote:

Torpille girdi, tanıdığı vardı oranın müdürü veya müdür yardımcısı olması lazım. Onun dışında gidip cv bırakacaksın, ama vasat tipleri aldıklarını düşünmüyorum, ben hangi jack jones'a gittiysem hep yakışıklı çocuklar ve güzel kızlar var personel olarak. Böyle çekingen tipler değil, hepsi fırlama tipler belli Dene şansını bence hocam iş mükemmel.

torpil şart.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

dönen yok harbiden. bakalım ne olacak

birtane bizim komsu köylü var. bir firması var her yerde şubesi var olmadı ona ulaşayim diyorum. öğrenciyim part time iş lazım ayağına.

hocam maalesef torpilsiz olmuyor veya girmek istediginiz firmalara benzer bircok firmalarda tecrubeniz olmasi gerekiyor artik.deneyimi olmayan insanlar icin cok kotu bir durum bu.kabul etmeleri gerekiyorki bir tecrubesi olsun bu insanlarin.bu acik gitgide kotulesiyor

• quote:

hangi subesinde hocam? ben de oyuncak firmasindayken kari kizlarla kaynatiyordum aksama kadar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

quote:

hangi subesinde hocam? ben de oyuncak firmasindayken kari kizlarla kaynatiyordum aksama kadar :)

Haftada 3 gün çok iyiymiş bi araştırmak lazım

Edit : Tip konusunda rahatım tek endişem aşırı yakışıklı olduğum için gelen kadınların dikkatını cekebılırım alışverişe odaklanamazlar sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PI Exon -- 14 Mayıs 2014; 11:29:56 >

• 2 Ağustos 2013'de başladığım DeFacto'daki yarı zamanlı işimi 9 Nisan 2014 tarihinde bıraktım ve şimdi tekrar işi arıyorum. DeFacto tekrar alırsa DeFacto'da dahi çalışırım..

Eylül ayının sonuna kadar yarı zamanlı, tam zamanlı ayrımı yapmam ancak ekim başında yarı zamanlı olarak devam etmem gerek.

DeFacto gibi bireysel satışın olmadığı giyim mağazaları olabilir, yurt dışı menşeili gıda marketleri, teknoloji marketleri olur. Ama nereler olur aklıma gelmiyor, bireysel satış beklenen yerlerde bireysel satış yapamam kolay kolay özellikle giyim sektöründe. Halbuki DeFacto'da güzel bir 8 ay geçirdim, oradaki görev öncelikle mağazayı toplamaktı, (o bayan kabinleri yok mu) müşteriye ürün bedenleri konusunda yardımcı olmaktı. İlk başlarda yorucuydu ama sonrasında o tempoya alışıldı..

Kısacası iş bulmalıyım tekrardan..

• Güncel
  • mesajım bulunsun butllerden sonra ıhtıyacım olucak :)
  • Starbucks sanırım şuan işçi aramıyor.
    Bizim burada var gidip bir bakayım alırlarsa kardeşim ve ben girebiliriz.
  • Güncel

Ankarda part time bildiğiniz iş varsa lütfen haber verin

Barmen-Barboyluk Tecrübem vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 4 Haziran 2014; 17:34:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

2 Ağustos 2013'de başladığım DeFacto'daki yarı zamanlı işimi 9 Nisan 2014 tarihinde bıraktım ve şimdi tekrar işi arıyorum. DeFacto tekrar alırsa DeFacto'da dahi çalışırım..

Eylül ayının sonuna kadar yarı zamanlı, tam zamanlı ayrımı yapmam ancak ekim başında yarı zamanlı olarak devam etmem gerek.

DeFacto gibi bireysel satışın olmadığı giyim mağazaları olabilir, yurt dışı menşeili gıda marketleri, teknoloji marketleri olur. Ama nereler olur aklıma gelmiyor, bireysel satış beklenen yerlerde bireysel satış yapamam kolay kolay özellikle giyim sektöründe. Halbuki DeFacto'da güzel bir 8 ay geçirdim, oradaki görev öncelikle mağazayı toplamaktı, (o bayan kabinleri yok mu) müşteriye ürün bedenleri konusunda yardımcı olmaktı. İlk başlarda yorucuydu ama sonrasında o tempoya alışıldı..

Kısacası iş bulmalıyım tekrardan..

Önceki çalışmanızda nasıl başvurmuştunuz Kariyer.net veya bireysel olarak mı başvuru yaptınız ? Birde açık uçlu sorular var malum seçilmiş kişisiniz nasıl cevap verilmeli neden defacto diye sorulduğunda nasıl cevap verilmeli ? Biraz çok oldu ama yararlı olacağı kesin.

Konya da iseniz Vatan satış elemanı arıyor haberiniz olsun

• Yaş bilgilerini vereydin eydi
  • Starbucks avantajlı duruyor,ben mcdonalds'a başlıyorum pazartesi günü,evrakları flan yarın vericem bakalım nasılmış görücem ilk deneyimim olucak fast food tarzı bir iş.
    Ayrıca yaz geldiği için 11 saat çalıştırıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subsie -- 4 Haziran 2014; 17:54:52 >
  • İşiniz kariyer.net'e kaldıysa çok geçmeden intihar edin. 2 senedir çeşitli ilanlara başvuruyorum, öyle vasıflı işler de değil. Sadece 1 kez arandım. Bu arada İzmir içi eleman arayanlar bana ulaşabilir.
  • 55 tl ye 5 yildizli otellerde haftada 4 gun calisacak komi garson araniyor ilgilen pm
    edit 8 saat calisacak
    r
    edit ist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 4 Haziran 2014; 19:53:19 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.